Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
menczel írta: u.i.: nyáron már ugye nem Txiki fog igazolgatni ha jól tévedek.
Pontosan! Az ilyen meccseken kell neki megadni a bizonyítási lehetőséget, nem lehet egyből a mélyvízibe dobni. Az ilyen meccseken felveszi a ritmust, és később már nagyobb meccseken is számítani lehet rá. Én bizok benne...pontosabban inkább Guardiolában. Voltak neki is mellényúlásai, de azok az igazolássok, ahol komoly összeget fektettünk be(Dani és Ibra) teljesen beváltak, sőt, felül is múlták a várakozásokat. Szóval sztem eljön még Csiga ideje is.Igaz, hogy "kicsi" volt az ellenfél, de épp ezért: ez egy önbizalom növelő, és egy beilleszkedést segítő meccs volt.
Ezt a "Jórente" gyereket egyik védőnk sem tudta megoldani fejjel, a gólnál Piqué és Alves is álomra hajtotta fejét.Brian 20 írta:Azért a gólunknál elfejelhette volna a labdát a maga 190 feletti magasságával...LM10 írta:Tegnap sztem is egész jól játszott, főleg az eddigiekhez képest...jólesz ez majd még!
Azért a gólunknál elfejelhette volna a labdát a maga 190 feletti magasságával...LM10 írta:Tegnap sztem is egész jól játszott, főleg az eddigiekhez képest...jólesz ez majd még!
Nagyon szimpatikus nyilatkozat!! Tudja, hogy van mit javulnia, de nagyon akar, ez látszik - a KATALÁN nyelvű interjúból is. Ha csak ennyit is tud eme nyelven, - milyen szép költői megfogalmazásMikaos írta:Állítólag kifütyülték őt a meccsen? Furcsa, én nem hallottam. Mindenesetre megkérdezték tőle, hogy mi a véleménye erről, és azt mondta nagyjából, hogy: "Tudom, hogy kifütyültek, és ez azért volt, mert rosszul játszottam. De lépésről lépésre tanulom a Barca játékát. A Shaktarban a szoros emberfogás volt a feladatom, míg a Barcában zóna-védekezés van."
Egyébként elég jó a viszonya a játékosokkal, normális arc. És nagyon hamar tanul, a nyilatkozatát "tört-katalán" nyelven adta. (Ami azért nem rossz teljesítmény 2-3 hónap alatt)
A kiemelt rész talán az első olyan hozzászólás, aminek minden betűjével egyet tudok érteni. Azok, akik sokallják az árát, 4 v. 5 meccs után nagyon komoly szakértői szemmel elküldenék,mert úgy se lesz jobb, számomra érthetetlen hozzáállásról tesznek tanúbizonyságot. Elképzelhető, hogy tényleg igazuk lesz, de jelen pillanatban ezt megítélni nem lehet. Mindenki lassúnak tartja, én odaállítanám Piqué mellé egy sprintre, nem biztos, hogy Piqué nyerné meg. A játékrendszerünk megszokása időt igényel, a helyezkedésnek óriási szerepe van, a kapunkig csak elvétve jut el csapat, ezért egy-két hiba is elég feltűnő tud lenni. Látszik "csiga" önbizalmán, az eget nem verdesi jelen pillanatban. Egyenlőre a türelemre Neki is szüksége van.westerngom írta:El fanático írta:Az ukrán bajnokság színvonala és a primera division között hatalmas a különbség, ez az egyik.
A Barca az nem a Shaktar.
Spanyolország nem Ukrajna, nem tudhatjuk, mennyire tudta a mindennapi élet ritmusát is felvenni.
Neki ott minden idegen, a beszédjüket egyenlőre nem érti, őt sem érti meg senki, mert nem beszélnek oroszul illetve az ukrajnai oroszt, mert különbséget illik tenni a kettő között...
A csapat is más, az idő amíg beilleszkedik, egyénenként változó.
Azoknak, aki dolgoztak már több munkahelyen, nem kell elmagyarázni, milyen a beilleszkedési periódus.
Itt a többség iskolás, de majd ha bekerül a megszokott társaságba egy új gyerek, akkor megláthatják, miylen nehézségei lesznek, pláne, ha eddig nem az adott városban élt, pedig az ország és az anyanyelv közös.
A csapatba pedig nem tudják másképp "beépíteni", beszoktatni, csak ha játszik, egyenlőre suta és néha azt sem tudja hová szaladjon nagy' hirtelenjében és meccs közben sem Puyol, sem Piqué nem ér rá őt irányítani, bár néha magyaráznak és mutogatnak neki...
Azt mondom, ha a Shaktarban tudott a srác, akkor a képességeivel nincs gond, beilleszkedési nehézségei vannak, amit mi szurkolók nem tudunk megoldani, csakis Pep és a csapat együtt...[/quote]
Nagyon korrekt és jó az okfejtés! DE! 25 milláért illik meghalni a pályán és odatenni magát, mert pl. a való világban, a munkahelyemen 3 hónap után "megköszönték" volna, ha ennyit mutatok a "gázsimért" és senkit nem érdekelt, hogy honnan származom vagy vannak-e nyelvi ill. egyéb problémáim! Ez azért a világ legjobb klubja, mert itt mentálisan is fel kell nőni a nyomáshoz nem csak fizikálisan vagy technikailag!
Lásd Hleb esetét akinek adhattunk bármennyi időt, ha nem tudott élni vele.
Igen, szeretném, ha sikeresen beilleszkedne, mert ez az érdeke a csapatnak. Jó felépítésű magas védő és valószínűleg Pepnek sem a szép hosszú haja miatt akadt meg rajta a szeme......, persze adjunk időt...., egyenlőre mást úgysem tehetünk!