Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.11. 12:42:58

westerngom írta: jól mondod! és ha rajtam múlna a dolog, több lehetőséget kapna Jeffren a széleken, DE! mivel Pep dönt.... ráadásul nem katalán és nincs mögötte ex-kapus apu/anyu, így valószínűleg megy a levesbe rövidesen..............
bírom ezeket a gúnyos hozzászólásokat, meg hogy mennyire kapja az ívet idén megint Sergio, mert Yaya nem játszik miatta, de valaki már egyszer leírta és csak másfél meccsel játszott idén többet tét meccsen, ez pedig ahhoz képest hogy H1N1-es volt nem is meglepő számomra :roll: de ám legyen hátszelének köszönhető, hogy stabil tagja a kezdő csapatnak, biztos ezért is válogatták be :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
westerngom
Entrenador del Barça

2009.12.11. 12:31:28

Lionel85 írta:
LM10 írta:Tegnap is Messi és Ibra között ment a nagy összjáték, de Henry ezekből kimaradt...tavaly ő is részt vett még ezekben. Kell tényleg a télen egy baltámadó, mert valljuk be, Henry ebben az idényben nagyon visszaesett tavalyhoz képest...
Jeffrén kaphatna szerintem több lehetőséget. Pedro is élt a kínálkozó alkalmakkor, neki is így kellene tennie!
- jól mondod! és ha rajtam múlna a dolog, több lehetőséget kapna Jeffren a széleken, DE! mivel Pep dönt.... ráadásul nem katalán és nincs mögötte ex-kapus apu/anyu, így valószínűleg megy a levesbe rövidesen..............
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.12.11. 11:38:18

Kemény szezon lesz normális balszél nélkül. Henry jó, csak sokat sérült, nincs formában és nem tudom meg van-e benne a kellő motiváció, hiszen a nagy álmát, a BL-t tavaly sikerült megnyernie.
Nyáron legjobban én is a Silva-Ribery kettős valamelyikének örülnék, de az még messze van. Fabregasnak is örülnék, de egyelőre azt én soknak érezném középpályára, ha lesz rá lehetőség akkor pár év múlva Xavi helyére, de most még csak Ini feltolásával lehetne ezt megoldani, amit viszont nagyon ellenzek.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.11. 10:28:53

Bevallom, kicsit megnyugodtam, hogy úgy néz ki: Robinho egyelőre nem jön télen. Amúgy is csak kölcsönbe szerettem volna egyelőre, hogy meglássuk: képes-e felnőni a Barca-szintre. (Egyébként Beckenbauer cirkuszi játékosnak nevezte Robinho-t a múlt héten :lol: ...hát van benne valami :D Bár az is igaz, hogy már kezdi kinőni ezt.)
Persze, ha kölcsönbe jönne, akkor annak örülnék.

Viszont sokkal inkább örülnék egy olyan játékosnak, akinek nagyobb a játékintelligenciája. Inkább cselezzen kevesebbet, de tudjon passzolni (akarjon!), értse ezt a "barcás-spanyolválogatottas-rövidpasszos" focit, viselkedjen szerényen, dolgozzon keményen, s legyen fiatal...vagyis legyen David Silva :)
(Ribéry is rendben lenne, de ő nála a szerény viselkedés erősen megkérdőjelezhető.)
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.12.08. 21:41:13

LM10 írta:Tegnap is Messi és Ibra között ment a nagy összjáték, de Henry ezekből kimaradt...tavaly ő is részt vett még ezekben. Kell tényleg a télen egy baltámadó, mert valljuk be, Henry ebben az idényben nagyon visszaesett tavalyhoz képest...
Jeffrén kaphatna szerintem több lehetőséget. Pedro is élt a kínálkozó alkalmakkor, neki is így kellene tennie!
Kép
Kép
Kép
Fevernova
Jugador del Barça

2009.12.06. 13:42:44

yaya01 írta:lehetséges, hogy yaya a ramadán miatt nem játszik.
sajna nincs is túl jó formában
Ez jó volt! :D :D Ramadan.... :D még télen is H1N1 közben is :D
SEX N MONEY...
miihii
KHAL

2009.12.06. 13:37:41

yaya01 írta:lehetséges, hogy yaya a ramadán miatt nem játszik.
A ramadán idén aug. 22. körülre esett és 30 napig tart,így ez nem valószínű :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
yaya01
Barça C

2009.12.06. 10:06:08

lehetséges, hogy yaya a ramadán miatt nem játszik.
yaya csak egy van
LM10
Director del Fútbol

2009.12.06. 10:05:23

Tegnap is Messi és Ibra között ment a nagy összjáték, de Henry ezekből kimaradt...tavaly ő is részt vett még ezekben. Kell tényleg a télen egy baltámadó, mert valljuk be, Henry ebben az idényben nagyon visszaesett tavalyhoz képest...
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.06. 10:01:45

bali 15 írta:A tegnapi meccs megmutatta hogy nagyon kell valaki a bal oldalra.
Szegény Henry-nál mindig megrekedtek a támadások. :?
Nekem egyébként Bojannal vagy Pedro-val sem lenne bajom, ha játszanának...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kiserysoma #8
Barça B

2009.12.06. 10:01:44

hello!
Nem tudom h írták már-e de nekem ez a Felipe nem volt meggyőző!
Maxwellel jobban jártunk.Olcsóbb is volt és szerintem cserének kiváló!
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.06. 09:59:07

A tegnapi meccs megmutatta hogy nagyon kell valaki a bal oldalra.
Szegény Henry-nál mindig megrekedtek a támadások. :?
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.12.06. 09:56:28

Látva a tegnapi meccset, azt gondolom nagyon kell nekünk egy balszélső. Azt korábban is tudtuk, hogy ez az a poszt, ahova erősíteni, kell, de Henry elmúlt 2 meccsen mutatott formája igazán sürgőssé tette az igazolást! Oké hogy sérült volt, meg mindenki támadja a kezesése miatt és alapvetően nincs formában, de teljesen 0 a játéka! Nagyon kéne Robiho!
Amit még nem értek, hogy Yaya miért nem kezdett a tenapi meccsen! Szerintem Pep meg akarta mutatni, hogy ki az úr a háznál, és hiába üzenget a sajtón keresztül, őt nem hatja meg! Csak nehogy elmenjen, mert hozzá hasonló védekező középpályást sehol nem találunk! Ami számomra még kérdés, hogy Bojan miért nem kap még perceket sem!?
barca0417
Entrenador del Barça

2009.12.05. 16:49:09

Silva számomra egy olyan játékos, akit el tudnék képzelni a csapatban, és el is ismerem a tudását, de nem a balszélső támadó posztján, hanem olyan szerepben-poszton mint amilyen anno Deco volt.
Robinho pedig azért lenne jó, mert jelenleg ővele tudna legjobban hasonlítani a Barca játéka a Ronaldinhos időkre.
Tudom hogy Robinho nincs egy szinten azzal a Ronaldinhoval, de számtalan olyan videot, összefoglalót meg lehet nézni Robinhoról, ami nem úgy van össze vágva sok meccsből hanem 1-1 meccsen, amit csinált. És rengeteg jó passza is van, látványos, meglepő megmozdulások. Én önzőnek nem mondanám az biztos. Jelenleg pedig kell valaki, mert hiába van itt Henry, én nagyon szeretem és elismerem, de amikor formába jönne egy kicsit, akkor megsérül, meg erre a szezonjára rányomja a bélyeget egy kicsit a kezezése is szvsz.
A tavasszal a Chelsea, Manchester, Juventus stb. védelmek ellen meg Pedro és Bojan egyszerűen nem elég.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.05. 16:16:33

Cesc-szel kapcsolatban én is azon a véleményen vagyok, hogy még nem kellene. Ha őt hozzuk, akkor más nagyobb igazolás úgysem lesz. Most a szélső kérdése lenne a lényeg.
Ha jönne Fabregas, akkor két lehetőség lenne sztem. Vagy padozik (esetleg rotálja Xavit vagy Init, ami azért luxus) vagy Xavi mellett "dolgozna" és akkor Init nézhetnénk végig a szélen, amit nagyon nem szeretnék. Ő még nem kell ide, vannak jobbak egyelőre a posztján. Arról nem beszélve, hogy 35-40 milla alatt sztem esélytelen, bár ki tudja.
Robinho-t azért favorizálom, mert sztem feküdne neki a Barca-játéka, ismeri a ligát és ő már nem egy olyan játékos akinek még fenekén a tojáshéj és nem hiszem hogy kellene egy év hogy felvegye a csapat ritmusát. Nincsen semmi bajom a fiatal tehetségekkel, de őket folyamatosan kell beépíteni a csapatba, nem elég rutinosak és erre most a csapatnak nincs ideje. Sajnos arra posztra jelenleg nincs egy igazi épkézláb játékos, Ini kényszermegoldás, Henry sajna szinte 0, Pedro, Bojan pedig még nem elég. Ráadásul egy ilyen "gyenge" balszéllel Messire, de főleg Ibrára nagyobb nyomás nehezedeik. Sztem Robinho azért le tudná kötni legalább 1-2 játékos figyelmét, ami a többi playa helyzetét is megkönnyítené. Egy-két látványos elfutás pedig nagyon hiányzik már a játékból. Henry úgy néz ki jelenleg erre alkalmatlan ráadásul nyáron már megy is el, addig nem ártana ha lenne egy olyan játékos aki nem akkor csöppen bele ebbe a közegbe és játékba.

Silva megszerzése pedig elég valószínűtlen a Valenciát ismerve, főleg télen. Plusz a Reallal kombinálnak ott valamit. Ami ha kacsa is biztos van valami alapja.
Forca Barca!!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.05. 15:10:07

Dupladd írta:Lehetséges Hogy igazatok van vagy remélem inkább hogy igazatok lesz :P És X-boxon ki próbáltam robinho-t:) ott nem volt rossz :lol: :lol:
Akkor nincs mit tenni. Meg kell, hogy vegyük :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Dupladd
Barça C

2009.12.05. 14:57:10

Lehetséges Hogy igazatok van vagy remélem inkább hogy igazatok lesz :P És X-boxon ki próbáltam robinho-t:) ott nem volt rossz :lol: :lol:
Ibracadabra+Messidabra= BARCADABRA

Barca>Real
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.05. 14:50:32

Nos, hát balszélső nagyon-nagyon sűrgősen kell !
Titi már meccsek óta, egyszerűen 0. Hiába lőtt szerdán gólt, nagyon kevés.

Nem is tudom ki írta,hogy kiismerhető , de nagyon igaza volt.
Egy bicikli cselt nem láttam tőle nagyon régóta, és mit csinál?
Meghúzza alapvonalig, vagy beadja balla, vagy visszagurit Abidalnak.

Tehát, egy balszélső nagyon kell, mert a baloldala a csapatnak, harmatosan gyenge.
Robinho lenne ugye az alternatíva. Abban biztos vagyok,hogy Titinél sokkal jobban tudná bolondítani a védőket, de én még mindig azt mondom, hogy Silvával sokkal jobban járnánk, de sajnos vagy nem, Robinho fog érkezni, egyre nagyobb valószínűséggel.
Persze a jelenlegi helyzethez képest hatalmas javulást jelentene, ő is tudna befelé törni,mint Messi a másik oldalon, illetve egyéni megoldásokkal lefoglalni 1-2-3 védőt, ezzel pedig sokkal több terület nyílna Ibrának középen.

Illetve,ha már lenne egy balszélső, Iniesta játszhatna Xavival folyamatosan középen, ami még nagyobb lökést adna a csapatnak...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.05. 14:49:33

barca28 írta:Egyértelműen Robinhora van szükségünk , ha a támadó játékunkon javítani szeretnénk.Henry idősödik :roll: .Ellenben Robinho fiatal,tehetséges,jól cselez,és tökéletesen fekszik neki mind a La Liga mind a Barca játéka.Senki nem tudn nekem nála jobb személyt mondani erre a posztra akit megtudnánk szerezni.

Ugyan abban nem vagyok biztos, hogy mindenféleképpen ő lenne a legjobb, de kétségkívül, szvsz is nagyon hasznos lenne.

Az árában pedig felesleges kételkedni, mivel Txikiék is többször elmondták: ha jön, akkor csak kölcsönbe és opciós joggal. Ergo ha nem válik be, akkor nyáron nem kell érte kicsengetni 30-40 millát. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.05. 14:42:33

Egyértelműen Robinhora van szükségünk , ha a támadó játékunkon javítani szeretnénk.Henry idősödik :roll: .Ellenben Robinho fiatal,tehetséges,jól cselez,és tökéletesen fekszik neki mind a La Liga mind a Barca játéka.Senki nem tudn nekem nála jobb személyt mondani erre a posztra akit megtudnánk szerezni.

Ribery pedig már számomra annyira tárgytalan.Undorom van attól az embertől.Egyszer nekünk egyszer a Madridnak puderol.Kétszínü neki mind1 hova csak ne a Bayernbe kelljen maradnia.Hozzánk ne jöjjön.

Fabregassal is ugyanígy vagyok.Nem férne be a kezdőbe.Ki helyére Xavi Iniesta?Ugyanmár, annak idején kellett volna türelmesebbnek lennie...ha képesek vagyunk érte annyi pénzt kiadni ,hogy visszajöjjön akkor hatalmasat fogok csalódni.

Mascherano..hát talán van Bommelhez tudnám hasonlítani, vagy nem is tudom..gyakran eldurran az agya,és hát ittvan Touré(ki tudja meddig) és Sergi.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Dupladd
Barça C

2009.12.05. 14:28:41

"Szerintem menj és segíts Guardioláéknak." Ha hasonló hozzáértéssel rendelkeznek vagy azt látják mint te lehetséges hogy el kéne mennem spanyolba. mert ott valami baj van. Beskatulyázzák szerintem ennek van valami indoka: mondj nekem 5 meccset amikor egymás után jól játszott vagy csak hozott egy átlagot vagy nem volt sérült....08/09 ből
"Ha pedig veszünk egy 21 éves srácot nem valószínű hogy megoldja a problámánkat. Ide rutinosabb játékos kell, mert ezt a posztot meg kell erősíteni. És nem hiszem, hogy az a megoldás, ha egy európai középcsapattól veszünk egy fiatal srácot és tőle várunk megváltást."
Mert MC nem egy középszerű csapat:) Hol a rutin ha ebben az idényben játszott 3 meccset? hol vannak az elittől? hol? balra ? jobbra?....de nekünk egy megbizható eredményes ember kéne ebben eggyet értünk de ez nem ő vagy ha leigazoljuk isten szóljón belőled és arasson a biciklikkel akkor elégedett leszek de kevésbé hiszem hogy megérné az árát ami meg a nyári igazolások miatt aránytalanul drága lenne.

Barca>Real
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.05. 13:29:43

Dupladd írta:Jogos csak én a hangsúlyt nem konkrétan Mata-ra hegyeztem ki hanem arra hogy ráb:)faragunk Robinhoval
Szerintem menj és segíts Guardioláéknak. Honnan tudod hogy ráfaragnánk?
Lehet hogy zsákbamacska, de még mindig ő a legkevésbé az. Nem szorul rá hogy megvédjem és nem is a kedvenc játékosom, de eléggé beskatulyázzák az emberek. Abból hogy kis brazil és jól cselez, nem következik egyenesen az, hogy egy önző senkiházi és 30 biciklicsel után összeesik.
Sok játékostól nagyobb volt az elvárás és nem nőttek fel a feladathoz, igaz. Volt ilen, de nem törvényszerű.
Ha pedig veszünk egy 21 éves srácot nem valószínű hogy megoldja a problámánkat. Ided rutinosabb játékos kell, mert ezt a posztot meg kell erősíteni. És nem hiszem, hogy az a megoldás, ha egy európai középcsapattól veszünk egy fiatal srácot és tőle várunk megváltást.
Forca Barca!!!!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.05. 12:43:02

Varatrix írta:
Cáceres14 írta:én szerintem ez az abdou traore jó focista lehet meg urby emanuelson is mindkét játékost megemlítette valamelyik barcás oldal
Tim írta:Cáceres14!
Mi lenne ha ezentúl felhoznál valami indokot is hogy az adott játékost miért is tartanád hasznos igazolásnak?! Lefogadom sokkal kevesebb embert bosszantanál fel. Bár engem egy kicsit szórakoztat,mivel ezek általam sosem hallott játékosok,és így igazi kihívás kiderítenem hol is játszanak..
Mondjuk ezt a két játékost speciel pont ismerem.
Traoré a Bordeauxban, Emanuelson az Ajaxban játszik.
Egyiket sem olvastam Barcás oldalon...
De legalább Traorés cikk van a sokreményű sporthíradón.
Szóval szerintem kacsa mindkettő.
Nos, nem követem kellő figyelemmel Cáceres14 hozzászólásait (megvan erre a saját okom), de ebben az egy esetben van alapja az "értesüléseinek". Txiki valóban figyelemmel kíséri Traoré játékát, és a bordeaux-i középpályás bizony nagy ígéretnek számít (és még mindig csak 21 éves). Minderről a spanyol Cadena SER rádióadó számol be. A valóságalapot tehát tessék rajtuk számon kérni!
Dupladd
Barça C

2009.12.05. 12:18:23

Jogos csak én a hangsúlyt nem konkrétan Mata-ra hegyeztem ki hanem arra hogy ráb:)faragunk Robinhoval

Barca>Real
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.05. 12:13:48

Dupladd írta: Én mint bal támadó több fantáziát látnék egy Mata ban ...ezek a megoldások olcsóbbak és jobbak...de ez az én véleményem.
Aha. :roll: Csupán egy bökkenő van:
Mata-t el lehet felejteni egy időre, hacsak nincs 90 milla arra, hogy kivásároljuk a 2012ig érvényes szerződéséből :roll:
Kép
Lezárt