Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bírom ezeket a gúnyos hozzászólásokat, meg hogy mennyire kapja az ívet idén megint Sergio, mert Yaya nem játszik miatta, de valaki már egyszer leírta és csak másfél meccsel játszott idén többet tét meccsen, ez pedig ahhoz képest hogy H1N1-es volt nem is meglepő számomrawesterngom írta: jól mondod! és ha rajtam múlna a dolog, több lehetőséget kapna Jeffren a széleken, DE! mivel Pep dönt.... ráadásul nem katalán és nincs mögötte ex-kapus apu/anyu, így valószínűleg megy a levesbe rövidesen..............
- jól mondod! és ha rajtam múlna a dolog, több lehetőséget kapna Jeffren a széleken, DE! mivel Pep dönt.... ráadásul nem katalán és nincs mögötte ex-kapus apu/anyu, így valószínűleg megy a levesbe rövidesen..............Lionel85 írta:Jeffrén kaphatna szerintem több lehetőséget. Pedro is élt a kínálkozó alkalmakkor, neki is így kellene tennie!LM10 írta:Tegnap is Messi és Ibra között ment a nagy összjáték, de Henry ezekből kimaradt...tavaly ő is részt vett még ezekben. Kell tényleg a télen egy baltámadó, mert valljuk be, Henry ebben az idényben nagyon visszaesett tavalyhoz képest...
Jeffrén kaphatna szerintem több lehetőséget. Pedro is élt a kínálkozó alkalmakkor, neki is így kellene tennie!LM10 írta:Tegnap is Messi és Ibra között ment a nagy összjáték, de Henry ezekből kimaradt...tavaly ő is részt vett még ezekben. Kell tényleg a télen egy baltámadó, mert valljuk be, Henry ebben az idényben nagyon visszaesett tavalyhoz képest...
A ramadán idén aug. 22. körülre esett és 30 napig tart,így ez nem valószínűyaya01 írta:lehetséges, hogy yaya a ramadán miatt nem játszik.
sajna nincs is túl jó formában
Nekem egyébként Bojannal vagy Pedro-val sem lenne bajom, ha játszanának...bali 15 írta:A tegnapi meccs megmutatta hogy nagyon kell valaki a bal oldalra.
Szegény Henry-nál mindig megrekedtek a támadások.
Akkor nincs mit tenni. Meg kell, hogy vegyükDupladd írta:Lehetséges Hogy igazatok van vagy remélem inkább hogy igazatok leszÉs X-boxon ki próbáltam robinho-t:) ott nem volt rossz
![]()
barca28 írta:Egyértelműen Robinhora van szükségünk , ha a támadó játékunkon javítani szeretnénk.Henry idősödik.Ellenben Robinho fiatal,tehetséges,jól cselez,és tökéletesen fekszik neki mind a La Liga mind a Barca játéka.Senki nem tudn nekem nála jobb személyt mondani erre a posztra akit megtudnánk szerezni.
Szerintem menj és segíts Guardioláéknak. Honnan tudod hogy ráfaragnánk?Dupladd írta:Jogos csak én a hangsúlyt nem konkrétan Mata-ra hegyeztem ki hanem arra hogy ráb:)faragunk Robinhoval
Nos, nem követem kellő figyelemmel Cáceres14 hozzászólásait (megvan erre a saját okom), de ebben az egy esetben van alapja az "értesüléseinek". Txiki valóban figyelemmel kíséri Traoré játékát, és a bordeaux-i középpályás bizony nagy ígéretnek számít (és még mindig csak 21 éves). Minderről a spanyol Cadena SER rádióadó számol be. A valóságalapot tehát tessék rajtuk számon kérni!Varatrix írta:Cáceres14 írta:én szerintem ez az abdou traore jó focista lehet meg urby emanuelson is mindkét játékost megemlítette valamelyik barcás oldalMondjuk ezt a két játékost speciel pont ismerem.Tim írta:Cáceres14!
Mi lenne ha ezentúl felhoznál valami indokot is hogy az adott játékost miért is tartanád hasznos igazolásnak?! Lefogadom sokkal kevesebb embert bosszantanál fel. Bár engem egy kicsit szórakoztat,mivel ezek általam sosem hallott játékosok,és így igazi kihívás kiderítenem hol is játszanak..
Traoré a Bordeauxban, Emanuelson az Ajaxban játszik.
Egyiket sem olvastam Barcás oldalon...
De legalább Traorés cikk van a sokreményű sporthíradón.
Szóval szerintem kacsa mindkettő.
Aha.Dupladd írta: Én mint bal támadó több fantáziát látnék egy Mata ban ...ezek a megoldások olcsóbbak és jobbak...de ez az én véleményem.