Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól játszol, normális vagy és a Barcának szurkolsz, akkor elég könnyedén.Rezi Torres írta:Hogyan lehet bekerülni a Magyar Barcaba??
Ezt az L. betüt már a múltkor sem értettem Z.Zsolt vokMelkor írta:2009.12.12 Angyalföldi bajnokság:
15:30 HFCB - Favágók
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Mindenki hozzon legalább 5000 Ft-ot a nevezési díjra!!
L. Zsolti! Ha tudsz jönni, légyszi jelezd itt a fórumon. Köszi.
miröl beszélsz te sötét???Ronaldinho 17 írta:Rezi Torres írta:Sziasztok!!
Ez a csapat csak tornákon indul vagy szoktatok játszani 1-2órát más csapatokkal is barátságos mérkőzést?
Indulunk tornákon bajnokságokban(már amikor ki tudunk állni)
és van hogy más csapatokkal is játszunk csak úgy, de arra ott a szurkolói.
Csatár hiány van, ha 2 meccsenként rúgsz 1 gólt, akkor jöhetsz, mert lámának ehhez 3 meccs kell
Szia, Örülök, hogy téged is látni itt!Kezso írta:Szevasztok !
Végre vége a bajnokságna, így tudok menni szombaton az angyalföldi dologra. Hányra kell menni szombaton???
Kezso
Jaa nem akarok csatlakozni!!Vagyis hát szívesen játszanék de Pestre nem tudnék feljárni!!Azért kérdeztem mert viszont ellenetek szívesen játszanék egy meccset az én csapatommal!!És hogy erre lenne e lehetőség??Ronaldinho 17 írta:Rezi Torres írta:Sziasztok!!
Ez a csapat csak tornákon indul vagy szoktatok játszani 1-2órát más csapatokkal is barátságos mérkőzést?
Indulunk tornákon bajnokságokban(már amikor ki tudunk állni)
és van hogy más csapatokkal is játszunk csak úgy, de arra ott a szurkolói.
Csatár hiány van, ha 2 meccsenként rúgsz 1 gólt, akkor jöhetsz, mert lámának ehhez 3 meccs kell
Rezi Torres írta:Sziasztok!!
Igazándiból csak célozgattam, de aki nem tud viccet értelmezni...Melkor írta:Pontosan ezért írtam, azt, hogy "remélem ebben már nem fogok annyira csúszkálni". Szó se volt itt semminek, vagy senkinek a hibájáról.Bercy írta:Melkor szerinted a cipő a hibás?
Meg kéne tanulni szöveget értelmezni!![]()
![]()