Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát egyenlőre őket nem,mert ugye ha elsők leszünk,(miért ne lennénk?Bányász írta:Csóri Marseille...ez a gyenge Milan meg továbbmegy.
Nem tudom pontosan kiket kaphatunk de a Chelsean és a M.U-n kívül mástól nincs félnivalónk.(ha tőlük van egyáltalán)
Köszi a választ.( madridisták így kell mindenféle hülyeség és mellébszélés nélkül,korrektül válaszolnimarci. írta:Természetesen nem kaphatjuk a Milánt.1 Stuttgartnak örülnék..
Nekem a realon megy el a szeló.. megint lebecsültem a madridiakat a klasszikuson is arra tettem, hogy 3 gól legalább és 3-0 nekünk erre egy 1-0ra voltunk jók. izgalmas lesz a bajnokságTitinho írta:Albiol góljával vezet a Real a Marseille otthonában.
Közben a Marseille-Madrid meccsen Lucho kihagyott egy 11-est. A kapufára rúgta...lehet, hogy ezen fogok bukni 4000-et?Mert már csak ennek kellene döntetlennek lennie.
Még egyenlíthet a Juventus, de őszintén...miért érdemelné meg ez a gyenge Juve jobban a továbbjutást, mint a Bayern? Jobbak a németek-egyértelműen, méghozzá Robben, Ribery, Klose nélkül is...Laci0820 írta:Nehmááár, Miéért?? könyörgöm..:S Van egy olyan érzésem h. ezt már nem nyeri meg a juventus...![]()
![]()
![]()
Tudok jobbatLG írta:Hé, ha kikapna a milan, a a Marseille meg nyerne, akkor a milan kixop? Mert akkor hajrá Zürich, Marseille
Jaja akkor ég a Milan, de nyerjen bejönne a tippmixem.LG írta:Hé, ha kikapna a milan, a a Marseille meg nyerne, akkor a milan kixop? Mert akkor hajrá Zürich, Marseille