már többször elmondtam, de mivel aktuális a téma, ezért megismétlem:
Raúl hiába Real Madrid játékos, nekem az absz. kedvenceim közé tartozik... amikor nem volt formában, akkor se alibizett, végigrobotolta a meccseket.
amikor Ronaldo (the original) odakerült és Raúl hátrébb került a csapatban, én akkor is szurkoltam neki, mert tudtam, h egy ekkora játékos nem tűnhet el. nem hiába gólrekorder szinte minden statban...(bl, válogatott{bár ezt Villa valszeg meg fogja dönteni...}, stb)
ő az a játékos, akinek SOSE volt botránya, sose voltak sztárallűrjei, család centrikus ember, aki egyben zseniális focista is. kevesen tudják róla, de fénykorában nemcsak a befejezésben volt elsőosztályú, hanem előkészítésben is. manapság olyan passzokat szinte csak Xavitól látunk, amikre ő volt képes anno. játékintelligenciája is figyelemre méltó volt(az eleganciáról nem is beszélve...)
egyébként az intelligenciája nem csak játékban figyelhető meg, ugyanis rengeteget olvas, ezért állítom a lexikális tudásával sincs probléma.
az aranylabdaszavazások szégyene, h ő sose kapott aranybogyót...
azt meg ne felejtse el senki(elsősorban realosokra célzok), h Raúl mindig akkor rúg gólt, amikor már mindenki tehetetlen.(Higuain ebből a szempontból hasonlít hozzá).
nagyon becsüljétek meg ezt az embert, mert ilyen játékosotok nem lesz több...legalábbis, addig, míg nem becsülitek meg az utánpótlásotokat...
gondoljátok el, mi lett volna, ha anno marad az Atletico-ban...
RAÚL A LEGENDA!
ajánlós videó Raúl tudását alátámasztandó
http://www.youtube.com/watch?v=vUmkN0PvLzQ (
nagyon nézzétek meg azokat a passzokat!)
jah és megnéztem: tavaly 24 gólt szerzett, előtte 23at...ezt keveslitek?