Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.19. 15:44:40

szajko írta:
LG írta:Nyilván esélyesebb vmivel a kerete miatt madrid, de azért a Lyonnak bőven van esélye, sztem akik itt 40 százalékot adtak nekik, azok teljesen korrektek voltak, de 0-t adni, hát badarság, maradjunk annyiban.
Nálam ez 50-50%. Madrid a BL-ben évek óta 1 fos, sőt a kupában is. Alcorcón :lol: :lol:
Azért az Irúnt se felejtsük el. :lol:
Én maradnék a 60-40%-nál, a kerete miatt erősebb a Real, de mint tudjuk, bármi megeshet velük egy kupában, a BL-nyolcaddöntőben meg pláne...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
szajko
Director del Fútbol

2009.12.19. 15:19:23

LG írta: Nyilván esélyesebb vmivel a kerete miatt madrid, de azért a Lyonnak bőven van esélye, sztem akik itt 40 százalékot adtak nekik, azok teljesen korrektek voltak, de 0-t adni, hát badarság, maradjunk annyiban.
Nálam ez 50-50%. Madrid a BL-ben évek óta 1 fos, sőt a kupában is. Alcorcón :lol: :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.19. 14:59:52

madmushroom írta:Az utóbbi években az volt a tendencia, hogy aki kiverte a Lyont az nyerte a BL-t :( :) :D
Következő fordulóban megkapjuk őket :wink: 8) :lol:
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.19. 14:54:31

Mikaos írta:
Sokan írtátok, hogy ez nem az a Lyon, amelyik volt 3-4 éve. Azért azt ne felejtsük el, hogy tavaly minket kaptak, azelőtt a MU-t, azelőtt a Roma-t a legjobb 16 között, illetve azelőtt a Milan-t a legjobb 8 között. Nem egyszerű ellenfelek ugyebár. És a MU, Roma, Milan ellen éppen hogy kiestek 1-1 góllal... csak mi vertük őket meg nagyon, tavaly.
Az utóbbi években az volt a tendencia, hogy aki kiverte a Lyont az nyerte a BL-t :( :) :D
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Katalán88
Capitá del Barça

2009.12.19. 13:26:21

Nagyon örülök, hogy a PSV egy erős Hamburgot kapott, mert Dzsudzsi bizonyíthatja, hogy egy Ajax-tól jobb csapat ellen is kitűnően játszik.
Remélem a PSV jut tovább és az UEFA kupára is van bőven esélyük (szerintem). A mostani UEFA kupa nagyon erős mezőnyből áll, már lassan felveszi a BL-el a harcot. :)
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.19. 13:14:48

A Madrid meccsek többségén benne van a levegőben a "poén". Csak az a helyzet, hogy eddig egyszer ütött nagyot, az Alcorcónnal szemben. De legalább 5 alkalommal még megtörténhetett volna ez évben, és nem is kell olyan sokáig visszamenni az időben (lásd Almeria).
A BL-re meg különösen igazak az ilyen poénok, ráadásul előszeretettel a legjobb 16 között csapnak le a Madridra. Egyáltalán nem elrugaszkodó az a feltételezés, hogy a Madrid kieshet a Lyon ellen.

Sokan írtátok, hogy ez nem az a Lyon, amelyik volt 3-4 éve. Azért azt ne felejtsük el, hogy tavaly minket kaptak, azelőtt a MU-t, azelőtt a Roma-t a legjobb 16 között, illetve azelőtt a Milan-t a legjobb 8 között. Nem egyszerű ellenfelek ugyebár. És a MU, Roma, Milan ellen éppen hogy kiestek 1-1 góllal... csak mi vertük őket meg nagyon, tavaly.

És amúgy van egy kiváló kapusuk jelenleg, illetve pár olyan játékos, akikben mindig benne van a gól (Lisandro, Gomis, Pjanic, Bastos, Govou). Igaz, Juninho-juk már nincs, aki szabadrúgásból lövögetné a gólokat.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.19. 12:54:40

kis off:
bocsánat, h ilyet mondok mess2009, de nálad pesszimistább hozzászóló nincs itt a fórumon... mindig csak a negatívumokat emeled ki, a cikkek hsz-einél szintén. persze mindenkiben van egy kis egészséges pesszimizmus, de te azért szvsz túlzásba viszed nagyon is.
kicsit jobban is bízhatnál a fiúkban, akik végigverték Európát az elmúlt 4 évben 2x is(most a fiúk~csapat értelemben...) ;)

ON:

vhol az igazsághoz LG áll a legközelebb, hiszen tény, h esélyesebbek madridék, de elég nekik egy rossz nap(az Alcorcón ellen se B csapattal álltak ki...), akkor a Lyon képes lehet meglepni őket.
A Stuttgart viszont amennyiben nem javul febr-ig, rajtuk még egy "jó nap" se segíthet.
ergo mindenképp mások az esélyek ebben a két párharcban...
Nazario
Jugador del Barça

2009.12.19. 12:33:07

Vannak elfogult emberek és vannak buta emberek. Előbbivel nincs semmi gond, de ha valaki utóbbit reklámozza fennhangon és állandóan, az ciki. :)

Egyébként, amit én szeretnék, az az, hogy 3 spanyol legyen a legjobb 4 között a szokásos angol csapatok helyett és ott győzzön a legjobb, vagyis a Madrid. Egy El Clasico a döntőben, vagy akár az elődöntőben hatalmas lenne.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.19. 09:14:47

A Lyon - Real jóslatod -tévedés, az éppen olyan 100% Real győzelem sajna mint a miénk!
Köszönjük Emese :!:

És ezt mire alapozod? Épp olyan 100% mint a miénk :lol: Ezekszerint a Stuttgart jobb csapat, mint a Lyon, mert csak igy jön ki, ugyanakkora különbség van a csapatok között. Vagy a Real lenne jobb sokkal mint a Barca, mert ez is nagy vicc. Még ha közel egy szintnek is vesszük, amit nem kéne, akkor is a Lyon fényévekkel jobb Stuttgartnál.

Meg úgy megkérdezném, hol voltál ez elmúlt években, átaludtad őket? Mert ha igen, akkor elárulom, h a real mostanában nem igazán tud bejutni a legjobb 8 közé, és ennél a Lyonnál már gyengébb csapat is verte agyon. 2x találkoztak is a csoportkörben, mind2x szanaszét alázták a madridot. Kemény ellenfél a real, a bajnokságban, de a kupában is, és a BL-ban is, tehát ott, ahol egyenes kieséses szakasz van, nagyobbnál nagyobb szégyenek érik.

Tavaly is ment a pofázás még barcás részről is sokan ugatták, h mit kell leírni a madridot, bőven van esélyük a pool ellen, sőt, sokan azt mondják, h tovább is jutnak majd...persze, kumma sok esélyük volt...
Kb. akkora vicc, mint most ez a 100%-s továbbjutás.
Akkor szólj már a fogadóirodáknak, h erre a meccsre ne lehessen fogadni, hisz 100%, h továbbmegy a madrid. :evil:

Még1x meg kell kérdeznem, mire alapozod ezt az állításod? A cére? :lol:

Nyilván esélyesebb vmivel a kerete miatt madrid, de azért a Lyonnak bőven van esélye, sztem akik itt 40 százalékot adtak nekik, azok teljesen korrektek voltak, de 0-t adni, hát badarság, maradjunk annyiban.
miihii
KHAL

2009.12.19. 08:44:14

mess2009 írta:
miihii írta:...
A Lyon - Real jóslatod -tévedés, az éppen olyan 100% Real győzelem sajna mint a miénk!!
Én nem jósoltam,hanem leírtam,h személy szerint én h érzem a továbbjutást.Mint ahogy te is kifejtetted a tiédet.Mindkettő különbejáratú vélemény,így nem hiszem,h tévedés lenne. :wink: Max máshogy látjuk,de ilyen meg előfordul.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mess2009
Director del Fútbol

2009.12.19. 08:27:17

miihii írta:Elég rendesen eltalálták ezt a sorsolást.Nem semmi párharcok lesznek.
BARCA-Vfb:
Nem fog a szánkba repülni a sült galamb,de meggyőző továbbjutásunkat várom.100%-0%.(még ha ez így arcos is :P )
MU-Milan:
Nem lesz könnyű,de természetesen angol továbbjutásban bízom.65-35.
BM-Fior:
Abszolút kétesélyes,kiélezett párharc.50-50.
Olympiakosz-Bordó:
Elvileg francia továbbjutásnak illik lennie.30-70.
Porto-Arsenal:
Nagyobb név az Ágyús,de ez a kórházválogatott nem biztos,h elég lesz a kék-fehérek ellen.Azért 40-60.
CSZKA-Sevilla:
Szorosnak érzem.Ahogy Titinho írta:otthon mindkettő nyer,csak kérdés,h melyik mennyire.45-55.
Lyon-RM:
Sanszosabb a spanyol továbbjutás,de ha egy kicsit is görcsölnek az átok miatt,plusz jó napokat fog ki a francia csapat,némi meglepi is lehet.(ÁMEN! :twisted: )40-60.
(Erről még egy gondolat.A csoportban megkapták a Milant-Kaká,most a Lyont-Benzema.HA továbbmennek,egész véletlenül a MU-t fogják kikapni sztem :roll: )
És végül :arrow:
gergo9 írta: Chelsea-Inter
Egyik csapatot sem szeretem, szóval optimista vagyok legalább az egyik kiesik :mrgreen:
Ezt én sem tudtam volna szebben :D 65-35.

Attila-Raul írta: En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...
Kiegészítenélek,ha nem gond.
NEKÜNK ott van még a Király Kupa is 8)
wwwwwwwwwwa írta:HIHETETLEN!
A Barca legnagyobb magyar szurkolói oldala, és mégis a REAL MADRID-al foglalkoznak!
Miért? Miért?... :cry: :oops: :roll: :?:
Talán mert ez a topic a BL és EL csapatairól szól?És esetleg érintett a reál,mivel továbbjutott? :idea:
De ha mondjuk sokunk reménye válik majd be,akkor a következő körtől már nem nagyon fogunk/lesz miért foglalkozni a blankókkal :twisted:
A Lyon - Real jóslatod -tévedés, az éppen olyan 100% Real győzelem sajna mint a miénk!!
az pedig, hogy beszélnünk KELL a Madridról, természetes, hiszen a legnagyobb ellenfeleink egyike és ugyebár a foci természetéből adódik, hogy a "másik" csapat ismerete értékelése is fontos, az már más kérdés, hogy milyen szemszögből!
miihii
KHAL

2009.12.19. 08:07:03

Elég rendesen eltalálták ezt a sorsolást.Nem semmi párharcok lesznek.
BARCA-Vfb:
Nem fog a szánkba repülni a sült galamb,de meggyőző továbbjutásunkat várom.100%-0%.(még ha ez így arcos is :P )
MU-Milan:
Nem lesz könnyű,de természetesen angol továbbjutásban bízom.65-35.
BM-Fior:
Abszolút kétesélyes,kiélezett párharc.50-50.
Olympiakosz-Bordó:
Elvileg francia továbbjutásnak illik lennie.30-70.
Porto-Arsenal:
Nagyobb név az Ágyús,de ez a kórházválogatott nem biztos,h elég lesz a kék-fehérek ellen.Azért 40-60.
CSZKA-Sevilla:
Szorosnak érzem.Ahogy Titinho írta:otthon mindkettő nyer,csak kérdés,h melyik mennyire.45-55.
Lyon-RM:
Sanszosabb a spanyol továbbjutás,de ha egy kicsit is görcsölnek az átok miatt,plusz jó napokat fog ki a francia csapat,némi meglepi is lehet.(ÁMEN! :twisted: )40-60.
(Erről még egy gondolat.A csoportban megkapták a Milant-Kaká,most a Lyont-Benzema.HA továbbmennek,egész véletlenül a MU-t fogják kikapni sztem :roll: )
És végül :arrow:
gergo9 írta: Chelsea-Inter
Egyik csapatot sem szeretem, szóval optimista vagyok legalább az egyik kiesik :mrgreen:
Ezt én sem tudtam volna szebben :D 65-35.

Attila-Raul írta: En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...
Kiegészítenélek,ha nem gond.
NEKÜNK ott van még a Király Kupa is 8)
A Barca legnagyobb magyar szurkolói oldala, és mégis a REAL MADRID-al foglalkoznak!
Talán mert ez a topic a BL és EL csapatairól szól?És esetleg érintett a reál,mivel továbbjutott? :idea:
De ha mondjuk sokunk reménye válik majd be,akkor a következő körtől már nem nagyon fogunk/lesz miért foglalkozni a blankókkal :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Katalán88
Capitá del Barça

2009.12.19. 07:09:56

A legnagyobb nyomás a Real-on van, mert rengeteg pénzt adtak sok játékosért. Nekik kötelező jól szerepelni, de a Lyon megnehezítheti a dolgukat. Mindkettő csapatot gyűlölöm, de kiváncsian várom a végét. :)
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.12.19. 05:13:47

HIHETETLEN!
Miért? Miért?...
off
Erről csak annyit, hogy a madristán a főoldalon hétről hétre hírként számolnak be a mi meccseink fontosabb információiról. (Bl és bajnokság egyaránt.) Továbbmegyek. A madridistán hamarabb volt fent a hír, hogy Abidal és Touré elkapták a H1N1-et mint itt. Lehet mérlegelni, hogy melyik a furcsább. :)

on.
Szerencsénk van a sorsolással. Valahogy a német klubcsapatoktól sokkal kevésbé félek. Ennek ellenére nyomás megint csak rajtunk lesz, ami mondjuk elmondható egészen addig, amíg a BLben vagyunk. Kötelező innen a továbbjutás. Ha ez megtörténik,a párosítások alapján elég sanszos, hogy következő fordulóban már igen kemény ellenfelet kapunk.
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.19. 04:29:42

eletörhet a Real foga a Lyonba?
Létrehozva: 2009. december 18. 16:30
N.K.
Benzema korábbi csapatára vadászhat
Fotó: Reuters

Bármily furcsa is, a Real Madridnál kevésbé örülnek a Bajnokok Ligája-sorsolásnak, mint a Lyonnál. A nyolcaddöntők egyik érdekes és minden bizonnyal szoros párharcánál jobbat is el tudott volna képzelni a spanyolok vezetőedzője, ManuelPellegrini, míg a másik oldalon, az elnök kifejezetten boldog - hogy elkerülték a címvédő Barcelonát...2010. február 16-án és március 10-én csap össze a két alakulat.

„Az ellenfél nevénél is fontosabb, hogy a mérkőzések időpontjában milyen formában találjuk majd - nyitott Manuel Pellegrini, a Real Madrid mestere. - Szinte biztos vagyok abban, hogy magas színvonalú csatákat vívunk egymással, és terveink szerint mi lépünk tovább a következő körbe. A Lyont azonban nem szabad félvállról venni, ez a csapat olyan jó, mint a Bayern vagy az Inter.”

Ennek a történetnek is megvan a maga pikantériája: Karim Benzema és Mahamadou Diarra nem is olyan régen még a franciákat erősítette. „Van még két hónapunk, hogy ezen filozofálgassunk, a hétvégén a Zaragoza következik - zárta rövidre a chilei szakember.

Azért nem árt, ha a Real Madridnál igenis már mostantól odafigyelnek a februári-márciusi összecsapásokra, hiszen a Blancók az elmúlt öt idényben egyszer sem jutottak túl a nyolcaddöntőn. A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas ezt a hagyományt „folytatná”.

„Nehéz riválist kaptunk, ez kétségtelen - lamentált a président. - Megtiszteltetés, hogy a Real Madriddal hozott össze bennünket a sors, hiszen remek csapat, ráadásul májusban a Bernabéuban rendezik a döntőt, ami külön motivációt jelenthet nekik.”

Figyelmeztető jel lehet a spanyolok számára az is, hogy a Lyonnal megvívott eddigi négy BL-találkozójuk alkalmával egyszer sem nyertek.

„Büszkék vagyunk arra, hogy sohasem kaptunk ki tőlük a Bajnokok Ligájában - folytatta Aulas. - Ennek is örülünk, no meg annak, hogy a Barcelonát és a Chelsea-t sikerült elkerülnünk. Szeretnék innen is minden jót kívánni Karim Benzemának, aki huszonkettedikén ünnepli születésnapját.”

A nyolcaddöntőben 2010. február 16-án és március 10-én csap össze a két alakulat.
A két együttes négy korábbi BL-mérkőzése:
2006.11.21.: Real Madrid-Lyon 2-2 (M. Diarra 38., Van Nistelrooy 82., ill. Carew 11., Malouda 31.)
2006.09.13.: Lyon-Real Madrid 2-0 (Fred 11., Tiago 31.)
2005.11.23.: Real Madrid-Lyon 1-1(Guti 41., ill. Carew 72.)
2005.09.13.: Lyon-Real Madrid 3-0 (Carew 21., Juninho 26., Wiltord 31.)
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
duncan
Jugador del Barça

2009.12.19. 01:01:34

Ez elég egyszerű, van egy Barca a bajnokok ligájában nevű topic. Keresd fel :wink:

Egyébként érdekes lehet ez a BL megint , 3 nagy csapat biztosan búcsúzik(Inter-Chelsea,MU-Milan,Lyon-Reál).
Tippelni nem fogok,mert ezt sosem lehet biztosra tudni.A legjobban annak örülnék,ha a chelsea és a MU búcsúznának. A Barca az utóbbi években,ha kiesett,mindig angolokkal szemben esett ki. Most jó lenne elkerülni :D

A Lyont pedig én egyáltalán nem írnám le,a Pooltól sem kaptak ki (bár ez idén tudom nem nagy szó,de azért a vörösök a kupákban hagyományosan jók szoktak lenni). Szoros meccsekre számítok. A reált pedig csak papíron lehet jobbnak látni, nevek alapján.
Azért azt túlzásnak tartom,amit a lentebbi cikkben leírtak.Ezt egy (valószínűleg reálos) újságíró vetette papírra.Részemről nem is törődök vele - ha viszont bejön,én felkeresem és megkérem,h rakjon helyettem tippmixet :lol: :lol: :lol:
Andris
Adminisztrátor

2009.12.19. 00:16:40

Talán mert ez a topic többek között ezért született ? :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
wwwwwwwwwwa
Barça C

2009.12.18. 23:57:33

HIHETETLEN!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.18. 23:49:51

Attila-Raul írta:
persze,h mindenki örülne innen (vagy majdnem mindneki) ha kiesne a Madrid,de kicsit reálisan nézve, jobb csapat mint a Lyon, lyon csoportja semmivel sem volt erősebb a Madridénál,sőőt...bajnokságban se jók, szeretném ha kiejtenék a Real-t,de 65-35 arányban CRéket tartom esélyesebbnek.

Nagy butasagnak tartom az ilyen gondolkodast.
Miert lenne jo az a Barcelonanak, ha a Real Madrid mar a legjobb 16 kozeott kiesne? Akkor nekunk megint csak a bajnoksag maradni. Es ott biztosan nem hullajtanank sok pontot ezek utan. De ha marad a BL, akkor termeszetes hogy az erez prioritast. Ket porodra egyszerre nehezebb a koncentracio, meg sokkal farasztobb...stb.
En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...

Remelem, nem komplikaltam meg a dolgokat.
ősi rivális, nem érdekel,h 1 porond maradna csak a madridnak, nem szeretem őket, így a kiesésüknek örülök, elég sokszor előfordult az elmúlt években,h már """csak""" a bajnokság maradt nektek,mégse kovácsoltatok belőle előnyt. (persze ez változhat,de attól még nem érdekel jelenleg)

de abban is van igazság,h felőlem kieshetnek az elődöntőben is, akkor tovább "fáradoznak" ők is. ettől függetlenül ez nem buta gondolat,hanem őszinte :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.18. 23:23:07

Kikizoli írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... adrid.html

Igazán érdekes cikk, végigolvastam, de annyira elrugaszkodik a valóságtól, tuti, hogy a cikk írója bedrogozva alkotott. :)
Én azért ebben érzek némi iróniát is a madrid fél évtizedes , vesszőfutása miatt.

Nah akkor egykét meccset kiemelnék ahogy én gondolom. :D

Barca-Stuttgart
Jobb csapatot nem igazán lehetett kívánni sem. Rossz formában vannak amugy sem egy világverő csapat, nem is játszik defenzív focit nem tudom milyen téren lehetnének egyáltalán veszélyesek ránk ,sztem egy meccsen tehát minnél kevesebb energiát befektetve el kell dönteni a továbbjutást lehetőleg már Stuttgart-ban.
Madrid-Lyon
Ennek örültem , nem lesz egyszerű a Madridnak, a Lyonnak a védelme sem túl gyenge, olyan focit játszik amivel ütni képesek a Madridot, a minőség a Madrid mellet szól de azért vszínűleg a Madridnak is lesz egy hullámvölgye a bajnokságban mint minden csapatnak szokott lenni, remélem a Lyon elleni meccsre fog esni a mélypont , a mítikus 16közti kiesések miatt szétgörcsölik magukat, szerencse sem áll melléjük és búcsúznak. Bár a bajnokságnak a mi szempontunkból azis jót tenne ha csak hatalmas szenvedések árán mennének tovább, hagy fogyjanak el a bajnokságra. :twisted:
MU-Milan
Na itt remélem , visszavágunk a 3évvel ezelőtti zakóért, a Milan egyszer játszott jól a kieséses szakaszban akkor a MU egyszer rosszul és pont találkoztak a Milan bőven nem érdemelte meg hogy döntőbe jusson a szezon alapján de ugye a béelhez szerencse is kell a Milannak pedig akkor kijutott bőven.
Arsenal-Porto
Hát tavaly, a mostani Arsenalnal komolyabb játékerőt képviselő MU is megszenvedett , nem tuti meccs de azért az Arsenal az esélyes 60%-40%ban kb.
Chelsea-Inter
Látva az Inter elleni meccsünket túl sok jót nem jósolok az Internek még akkor sem ha a Chelsea nem is éri el a mi szintünket , meg az Internek jobban fok feküdni a Chelsea buta erőfocija mint a mi joga bonito-nk :D
Szpesöl Van ismeri a dinamot mint a tenyerét ez hozhat vmit a konyhájukra. Egyik csapatot sem szeretem, szóval optimista vagyok leagalább az egyik kiesik :mrgreen:
Kikizoli
Barça B

2009.12.18. 22:08:39

http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... adrid.html

Igazán érdekes cikk, végigolvastam, de annyira elrugaszkodik a valóságtól, tuti, hogy a cikk írója bedrogozva alkotott. :)
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!

"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
Benga
Entrenador del Barça

2009.12.18. 20:50:18

Ha rólam van szó én nem fényezem, csak kicsit félre lett értelmezve az írásom. Amúgy remélem Arsenal, Fio, Sevilla tovvábjut.
madridronie
Madridista

2009.12.18. 20:46:38

Jaj már, mit kell fényezni a madridot? Én jó esélyt látok rá, h kiessenek a Lyon ellen. A RM évek óta nem vert meg a bl-ban nagy csapatot, és nálam a Lyon nagy csapatnak számít, az elmúlt években elég sokat tettek le az asztalra. Ettől függetlenül papíron persze a rm az esélyes, de az elmúlt években is mindig ők voltak, tavaly kivéve, aztán mindig jól meg lettek ....sexuálva. Meg nem kell hinni a hülye szövegnek, h itt az új madrid. Hol??? Sztem megint ki esnek.
Fényezni nem kell, főleg nem ezen a fórumon; de ennyire lenézni se kéne a Madridot. Nem lesz egyszerű meccs az fix, de ha innen nem jutunk tovább, hát akkor no comment. Egyszer a rossz sorozatok is megszakadnak, a mi esetünkben pedig ennek éppen most jött el az ideje (erre Cristiano Ronaldo a garancia). :wink: Hogy hol van az új Madrid? ---> egyelőre még egy hosszú és rögös út elején, de meg fog érkezni, nem kell aggódni! :)
socio66

2009.12.18. 20:44:48

Persze értjük és igazad is van,de mint tudjuk,legszebb öröm a káröröm,nyilván egyik oldal sem hullajtana könnyeket a legnagyobb rivális kiesése láttán.
Azt meg tavaly sem tudtátok kihasználni,hogy csak egy sorozatra kellet koncentrálnotok,idén miért menne?
:)
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.12.18. 20:40:53

persze,h mindenki örülne innen (vagy majdnem mindneki) ha kiesne a Madrid,de kicsit reálisan nézve, jobb csapat mint a Lyon, lyon csoportja semmivel sem volt erősebb a Madridénál,sőőt...bajnokságban se jók, szeretném ha kiejtenék a Real-t,de 65-35 arányban CRéket tartom esélyesebbnek.

Nagy butasagnak tartom az ilyen gondolkodast.
Miert lenne jo az a Barcelonanak, ha a Real Madrid mar a legjobb 16 kozeott kiesne? Akkor nekunk megint csak a bajnoksag maradni. Es ott biztosan nem hullajtanank sok pontot ezek utan. De ha marad a BL, akkor termeszetes hogy az erez prioritast. Ket porodra egyszerre nehezebb a koncentracio, meg sokkal farasztobb...stb.
En Madrid szurkolokent nem akarom, h a Barca mar most kiessen (erre az esely is nagyon keves), mert akkor a bajnoksagra koncentralnanak csak...

Remelem, nem komplikaltam meg a dolgokat.
Lezárt