Csak így még kevesen lennénkTocy írta:én is

Ha még jön két ember elkezdhetjük

nah mind1 tovább nem várok megcsinálom a szobát jöjjön aki akar szoba neve Human Playe kód eurobarca

Csak így még kevesen lennénkTocy írta:én is
Hát nekem nem volt hosszú a játék, de mentségemre szolgáljon, h nem ismertem senkit. Meg aztán szerencsém sem volt, először riveren bemákoltad sorral, másodszor meg nekem inkább blöffnek tűnt az az all-in, úgy gondoltam, h egy közepes párod lehet inkább. Top pár, top kickerrel, nem tudtam elengedni. Meg csak AA, KK, meg egy 3-s vert volna, de utóbbit nagyon nem tartottam valószínűnek, meg az elsőt sem annyira, hisz nálam is volt egy A. Na mind1, legalább úgy ahogy megismerkedtem a programmal. Remélem a legközelebbi játékom hosszabbra sikeredik.Bányász írta:Ja ne volt rossz.Mehet máskor is ha úgy van...VictorValdes19 írta:Na ez jó kis party volt.Az 5ös ereje, igaz Bazsa
![]()
bár ez végül átállt Kovihoz.... : )
Egy élmény volt srácok, kössz a gémet!(s Kovi is köszöni)
Nem hittem volna,h a végén a vadulós 5ös fog kicsinálni.És a mihii-t is...ráadásul Ő nem először járt rosszul miatta.![]()
![]()
wikko!
Bocs,h leléptem,láttam,h játszottál volna de mi pont akkor fejeztünk be egy partyt azt már se erőm se kedvem nem volt.Meg aztán nem is lettünk volna öten.De figyeld a fórumot sztem még lesz máskor is ilyen rapid pötyögés.
Nem volt az a gyilkolós tempó,de valszeg ez a csodalapoknak volt köszönhető,amikkel játszottunk.Az osztó bugos volt,az fixBányász írta:Ja ne volt rossz.Mehet máskor is ha úgy van...VictorValdes19 írta:Na ez jó kis party volt.Az 5ös ereje, igaz Bazsa
![]()
Nem hittem volna,h a végén a vadulós 5ös fog kicsinálni.És a mihii-t is...ráadásul Ő nem először járt rosszul miatta.![]()
![]()
Ja ne volt rossz.Mehet máskor is ha úgy van...VictorValdes19 írta:Na ez jó kis party volt.Az 5ös ereje, igaz Bazsa
![]()
nekem vanGuardiola írta:Messengeren megbeszéljük. Ma már gondolom nem lesz, de mostmár mindenki azonosítója megvan. Holnap én csak késő este leszek kb 22 órától. Messengeren vagy privátban írjatok hogy az jó-e nektek.Corvy írta:2es asztal hogy áll?:) kaptam pü-t de csak most tudtam rá reagálni, viszont semmi konkrét
nekem késő délután és este lenne jó
Szerk: Valakinek van kedve egy "barátságoshoz" most ?:)
Messengeren megbeszéljük. Ma már gondolom nem lesz, de mostmár mindenki azonosítója megvan. Holnap én csak késő este leszek kb 22 órától. Messengeren vagy privátban írjatok hogy az jó-e nektek.Corvy írta:2es asztal hogy áll?:) kaptam pü-t de csak most tudtam rá reagálni, viszont semmi konkrét
nekem késő délután és este lenne jó
Nemcsak rajtad bukik eddig. Én szerettem volna karácsony előtt lerendezni, az ünnepek alatt nem hiszem, h ráérek, 24-én semmiképp, 25-26 max délelőtt. Utánna még marad 27-28-a, ott még nem tudom mi lesz, igazából karácsony után már a vizsgáimra szeretnék koncentrálni. Holnap délelőtt nekem is jó lenne, de az meg Titinhonak nem jó, legalábbis egy lejjebbi hsz-ba ezt írta. Jó lenne nekem még az este 8-10-ig, de az meg neked nem jó. Arról nem is beszélve, h a másik 2 emberről nem tudok semmit, h nekik mikor felelne meg. Szóval pesszimista vagyok ezzel kapcsolatbanssili írta: Hát nekem ma már nem lenne jó holnap meg úgy 15.00-ig lenne jó(ami gondolom nem jó másoknak) a legközelebbi az csütörtök olyan 17.00-ig utána meg max dec. 26. után de ha csak rajtam bukik a dolog akkor akár nélkülem is tolhatjátok.
Én megyek szivesen csak ne annyira későn mert bealszokBányász írta:Tegnap esti brigád!A baglyok!
Nem pötyögünk ma is majd ha itt lesz mindenki?
Gergő helyére beugrik valaki meg még jöhet egy két ember ha kedve van valakinek.De majd csak kicsit később gondoltam.
Na?
Bocs, h mégis ide írok, de küldtem még tegnap egy pü-t, amire nem kaptam választ, meg ahogy a topicban is nézem, semmi előrehaladás nincs a mi asztalunkkal kapcsolatban. Pedig ha karácsony előtt le játszanánk, az isteni lenne.[/quote]LG írta:
Szóval ezentúl mindenki így intézze ha lehetséges, köszönjük!