Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem bejön csak a két oldal picit túl üres, mondjuk egyik oldara Bojan..másikra Krkic, vagy valami ilyesmiMichaaBee írta:
Vélemények![]()
![]()
Kardi írta:
szerk.: most találtam egyik közösségi oldalon egy nagyon jó kis háttérképet, gondoltam megosztom veletek... http://u.stats.lt/i/20090508210730/barca.png
Ez az a kép, ami most a nap képének van betéve, onnan szedtem le.Benjinho94 írta:úgy értettem h ugyanezt a képet nagy felbontásúbaMichaaBee írta: @Benji: Nekem mindenféleképpen ebből a képből kéne, különben csak beírnám gugliba aztán használnám azt, ami kijön.[/color]
ha tudod melyik meccsről van akk szívesen megnézem sgfx-en hátha fent van.
úgy értettem h ugyanezt a képet nagy felbontásúbaMichaaBee írta: @Benji: Nekem mindenféleképpen ebből a képből kéne, különben csak beírnám gugliba aztán használnám azt, ami kijön.[/color]
Így is lehet fogalmazni.Rataccess írta:Úgy érted vágjuk ki Neked? Másra hagynád a büdös melót?MichaaBee írta:Pedro
Ebből tudna valaki egy rendert csinálni nekem?![]()
@barca28: a mostani siged bejövősebb![]()
Misi nagyon jók lettek. Grat!Katalán88 írta:
Kommentet, ha lehet
1. kicsit sötét, kicsit fura a kis messi körüli akármi, kicsit fura a nagymessi. Amúgy a bal fele nem lenne rossz, kicsit kidolgozva a bal fele üres viszont eléggé.Katalán88 írta:
Kommentet, ha lehet
Ehhh...Katalán88 írta:
Kommentet, ha lehet
Kaptál e-mailt a pb-től arra a címre, amivel regeltél... nekem is volt már szerencsém ehhez a problémakörhöz. Az a para, hogy ingyenes reg-nél meg van határozva egy max. havi letöltési limit, asszem 25 giga a "hotlinkeléshez" - erre utal a Bandwith Exceeded kifejezés is..:Poldi:.. írta:Nekem is jó a photobucket, de minden képre ezt írjade miért
En is megkoszonnem,a meccs elott keszult ez a kep?Nem lattam...Puyol05 írta:valakinek nincs kedve ebből a képből egy wall-t csinálni?
Csani nem fogja kivágni, mert rohadt LQ a kép. ha szerzel egy jobb minőségűbbet kivágja, sőt még akár én is kivágom neked annyira unatkozom.House írta:Rakd be sportgfx-en a football signatures topicba a fórumba Csanii topicjába.MichaaBee írta:Pedro
Ebből tudna valaki egy rendert csinálni nekem?![]()
@barca28: a mostani siged bejövősebb![]()
![]()
@Poldi: Nekem működik a photobucket.
szerk: ehh, az avataromat feltöltenéd légyszi valahova?(A messis, amin a text: Barca... my love.) köszi.