2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
socio66 írta:Ajánlatot tettek állítólag,de hát nyilván nem fog odamenni Ronnie. Még nem..Barca for ever írta:én most olvastam h Ronaldinho lehet h eligazolo a Botafogoba
valaki tud tud erröl valamit?
Ajánlatot tettek állítólag,de hát nyilván nem fog odamenni Ronnie. Még nem..Barca for ever írta:én most olvastam h Ronaldinho lehet h eligazolo a Botafogoba
valaki tud tud erröl valamit?
Nagyon jó kis játékosok vannak az Atleticonál, DE a vezetőség egy vicc. A Barca és a Real után nekik van a legjobb keretük és megse tudnak semmi maradandót alkotni. Ott van példának a Porto elleni tavalyi és idei meccsek. A Porto egy lényegesen gyengébb kerettel rendelkezik és megis simán verték az Atleticot.ab1daL írta:A süllyedő hajót kezdi elhagyni a legénység. Maxi úgy néz ki Boca, Sinama PongolleSporting Lisszabon. Agüeroval is fene tudja mi lesz.... Pedig nem rossz kis játékosok vannak azért az Atma-nál és mégse megy nekik.... :S
jaja nagyon gáz teljes szét fog menni az Atlético pedig az utóbbi pár évben elég jó, viszonylag "nagycsapat " lett nagy kár érte..ab1daL írta:A süllyedő hajót kezdi elhagyni a legénység. Maxi úgy néz ki Boca, Sinama PongolleSporting Lisszabon. Agüeroval is fene tudja mi lesz.... Pedig nem rossz kis játékosok vannak azért az Atma-nál és mégse megy nekik.... :S
na, valakinek leesett!Spanyolországban ma van bolondok napja.
Így van. Legyen is így...Majd a chelsea elviszi télen...Agüero bizniszben, aki mellesleg szerintem sem most, sem máskor nem öltözik fehérbe.
Tipikus holtszezoni hír ez. Igaz, hogy Raúl óriási Atletico szurker volt kiskorában, és ott is nevelkedett azt hiszem 14-15 éves koráig, kötve hiszem, hogy épp pályafutása utolsó szakaszában "utáltatná meg magát" a madrid fehér részével...Fernando írta:Szerintem bődületes kacsa. Utálja egymást a két klub. Nem fognak üzletelni. Minek adnák oda Agüero-t Raúlért? Hagyjuk már El Mundo...
Sok minden felröppent már Raúllal kapcsolatban, ö azon kevesek közé tartozik a Madridból, akiket maximálisan tisztelek. Én minden írást szoros forráskritikával olvasnék, ugyanakkor azt se feledjük el, hogy tulajdonképpen Atlético-nevelés, szóval elképzelhető, hogy a több játéklehetőség reményében odébbáll.Varatrix írta:hétfő, 11:15 - A katalán El Mundo Deportivo szerint Raúl ügynöke felajánlotta a játékost az Atletico Madridnak! A Real Madrid kapitánya játéklehetőség nélkül maradt, a klub pedig a nyárra újabb sztárcsatár igazolását tervezi. A lap szerint nem kizárt egy Agüero-Raúl csere sem.
Bocs ha volt már, de ez meghökkentetett.
Én személy szerint kedvelem Raúlt.
Érdekes lenne a matracosoknál látni.
Ok, részemről is béke. Én sem akartalak megbántani a kijelentésemmel.Fernando írta:Én úgy értelmeztem a nem tud futballozni kijelentésed, miszerint gyenge az összjátékban, lassú lenne a széleken, nem tud előkészíteni sem. Én ezt cáfoltam meg egyes kijelentéseimmel, mivel nem értek ezzel egyet. De ha félreértelmeztelek neharagudj, nem vitázni akartam, vagy feszültséget kelteni. Értelmes hozzászólásaid voltak eddig, és ezután is, sok mindenben egyet értettem Veled. Úgyérzem félreértettük egymást kicsit. Bocs. Béke.Rivaldo11 írta:Úgy láttam, a "nem tud futballozni" kijelentésem volt az, amivel nem értettél egyet, és jelezted, hogy a holland válogatottban "nyílván azok kerülnek be, akik nem tudnak futballozni". Erre én azt írtam, hogy nem a mi szintünkön kell érteni a kijelentésemet. Namármost. Vagy félreértelmezted, vagy persze pontosan értetted csak pusztán cinikus akartál lenni. Tudod nagyon jól, hogy hogyan is gondoltam azt a kijelentést.
Rosszul teszed. Épp eleget kellett néznem Huntit, a góllövést leszámítva ilyen gyenge embert az elit csapatokban nehezen találsz. Egyszerűen képtelen megtartani a labdát, elnyomják, passzolni nem tud, cselezni nem tud, nem gyors, nem technikás...Mezőnyben harmat gyenge a gyerek.Én úgy értelmeztem a nem tud futballozni kijelentésed, miszerint gyenge az összjátékban, lassú lenne a széleken, nem tud előkészíteni sem. Én ezt cáfoltam meg egyes kijelentéseimmel, mivel nem értek ezzel egyet.
Én úgy értelmeztem a nem tud futballozni kijelentésed, miszerint gyenge az összjátékban, lassú lenne a széleken, nem tud előkészíteni sem. Én ezt cáfoltam meg egyes kijelentéseimmel, mivel nem értek ezzel egyet. De ha félreértelmeztelek neharagudj, nem vitázni akartam, vagy feszültséget kelteni. Értelmes hozzászólásaid voltak eddig, és ezután is, sok mindenben egyet értettem Veled. Úgyérzem félreértettük egymást kicsit. Bocs. Béke.Rivaldo11 írta:Úgy láttam, a "nem tud futballozni" kijelentésem volt az, amivel nem értettél egyet, és jelezted, hogy a holland válogatottban "nyílván azok kerülnek be, akik nem tudnak futballozni". Erre én azt írtam, hogy nem a mi szintünkön kell érteni a kijelentésemet. Namármost. Vagy félreértelmezted, vagy persze pontosan értetted csak pusztán cinikus akartál lenni. Tudod nagyon jól, hogy hogyan is gondoltam azt a kijelentést.
Ha valaki nem úgy látja ahogy te az már félreértelmezett valamit? Hogyvanez? Egyszerűen nem így látom, ahogy te.Rivaldo11 írta:Ha szó szerint értelmezed a leírtakat, akkor inkább ne reagálj rá. Ne magadhoz mérd a futballtudását. Amúgy igen, fenntartom, nem tud hozzátenni a góllövésen kívül a játékhoz semmit. Nem ő az egyetlen ilyen gólgép a labdarúgás történetében. Építkezni nem tud, kiszolgálni nem tud-gólt lőni igen. Ez egyébként bőven elég is egy olyan csapatban, ahol megcsinálják neki a ziccereket.Fernando írta:Nem azt mondtam, hogy azt tudja mint Shevchenko, hanem azt, hogy testfelépítését és játék stílusát tekintve hasonlít az ukránra. Értelmezd amit írok.
Az meg, hogy nem tud futballozni Huntelaar?![]()
![]()
Bocs.
Ha szó szerint értelmezed a leírtakat, akkor inkább ne reagálj rá. Ne magadhoz mérd a futballtudását. Amúgy igen, fenntartom, nem tud hozzátenni a góllövésen kívül a játékhoz semmit. Nem ő az egyetlen ilyen gólgép a labdarúgás történetében. Építkezni nem tud, kiszolgálni nem tud-gólt lőni igen. Ez egyébként bőven elég is egy olyan csapatban, ahol megcsinálják neki a ziccereket.Fernando írta:Nem azt mondtam, hogy azt tudja mint Shevchenko, hanem azt, hogy testfelépítését és játék stílusát tekintve hasonlít az ukránra. Értelmezd amit írok.
Az meg, hogy nem tud futballozni Huntelaar?![]()
![]()
Bocs.
Itt egy szó sem áll a testfelépitéséről,egyszóval értelmeztem a mondanódat.Fernando írta:.... Sokkal inkább technikás, gólratörő, amolyan Shevchenkos inkább nekem a srác.....
Hát de Eto'o nem is azért ment el, mert bármi hiányérzetünk volt a játékan. Inkább a belső dolgok döntöttek és nem a pályán mutatott dolog. Nem tudok Huntelaar és a Madrid vagy Milan vezetők vitáiról sokat.MichaaBee írta:Nem akarok vitát indítani, de akkor miért nem volt jó Eto'o, miért kellett Ibra?Fernando írta:Mi kell egy jo csatárnál, ha nem az, hogy gólt rúgjon?Mindannyian tudjuk a választ... Én bírom Huntelaart a gólérzékenysége miatt, nem egy Eto'o szint, de lövöldözi ő is a gólokat. Csak arra akartam kilyukadni, hogy egy csatárnak nem mindig elég a gólokat lövöldöznie.
![]()
Viszont az Arsenalban úgy érzem, hogy sikeres lehet...