Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz,javítottamFernando írta:Mára-holnapra egy biztosnak tűnő biztonsági szelvény![]()
U20Svédország vs. U20Finnország H
TNS vs. Welspool H
Atlatna vs. New York H
Vienna Capitals vs. Medvescak H
Söderling vs. Wawrinka H
Hamburg vs. Kassel H
Szerk: Katalunya! Espanyol elég merész a Mestallaban... Amúgy érdekesen hat az a Bechenbauer az aláírásodban![]()
Ha jól számoltam, akkor pontosan 1100 forint.FtcSikiHun írta:Lenne egy kérdésem:
5/4-es kombinációba raktam 5*100 forintot
Barcelona-Manresa 1.04 (bejött)
Anderlecht-Zulte-War 1.33 (bejött)
Portsmouth-Arsenal 1.56 (bejött)
Manchester United-Wigan 1.23 (bejött)
Kilmarnock-Celtic 1. félidő 1.79 ELMARADT
5*100forint1.765 forint
Így mennyit nyerek?
Csakhogy nyereménnyel búcsuztassam az óesztendőt.Rivaldo11 írta:Az év utolsó szelvénye a következő:
E.Berlin-Köln H (5:2)
Anderlecht-Waregem H (2:1)
M.U.-Wigan (0-1) H (5:0)
Rangers-Dundee (0-1) H (7:1)
10005960
Az Arsenalon gondolkodtam még, de túl sok a hiányzó...persze így is sanszos hogy nyerik.
Nah ez jött. Végre.Fernando írta:Az év utolsó előtti szelvénye![]()
Portsmouth vs. Arsenal V (1-4)
*(0-1)MU vs. Wigan H (5-0)
Rangers vs. Dundee H (7-1!)
Anderlecht vs. Zulte H (2-1)
Barca vs. Manresa H (65-45)
Hát ezt buktad...LM10 írta:Nekemis az arsenal,MU,Anderlecht jöhet..Rangers-t hendikeppel x-re vettem, szal csak 1 góllal nyerjenek![]()
3-1 már csak a rangersnek és emberhátrányban is vannak már. Gyerünk még1 bekapott gólt
Nekem a Barca-Manresa H (38-17)LM10 írta:Nekemis az arsenal,MU,Anderlecht jöhet..Rangers-t hendikeppel x-re vettem, szal csak 1 góllal nyerjenek![]()
3-1 már csak a rangersnek és emberhátrányban is vannak már. Gyerünk még1 bekapott gólt
Az legyen az én titkomTalma írta:Fernando: a relatíve nagy tét alatt mit értesz?:)
Én az Eisbären-es szelódnak adok elég sok esélyt. Többit vagy nem vágom annyira, vagy nem érzem úgy... Sok sikert. Remélem én is nyerek már, mert most ezt relatíve nagy téttel raktam meg.senzu írta:köszi!Fernando írta:senzu: nálunk 2-ig nyitva lesz. Szerintem máshol is kb így vhogy.
hajrá szelvény! jó lenne valamit visszaforgatni
Utána kell olvasni, ha felrakod egy 2es szorzós meccsre 6ezret és nyersz, lesz 12ezer, kiveheted bármikor, de ha bukod visszakapod a 6ezret viszont háromszor meg kell forgatni 1,2es minimum oddsal, hogy kivehesd, szóval 18ezerért fogadnod kell, hogy kivehesd.Yaroshi írta:Sziasztok!Gondolom sokan láttátok a Betclic hírdetését (tölts föl 6000-10000Ftot fogadj vele ha buktad visszatérítik és kiveheted).Valaki ezt kipróbálta már hogy valóban így van ez?Túl kedvezőnek tűnik az ajánlat nekem..
Remélem tud ebben valaki segíteni nekem.Előre is kössz!
Igen ez engem is érdekelne...messiboy írta:A tekedvedéért lefogom fénképezni még nem tom pontosan mikor...socio66 írta:Tudsz mutatni fényképet a szelvényről?
socio66 írta:Ez nagy ötlet volt,bár nem igazán hiszem el,hogy tényleg megtetted..messiboy írta:10000 ezret tettem az Atson Villára rem..meg verik a Pool-t! (Tippmix)
A Celtic meccse miért van lezárva,nem tudjátok?