Élő közvetítések 09/10
-
- Barça B
- Kapcsolat:
[auto_cenzúra],nem kéne 

Hát hátul ami megy az borzalom!!!!!!!Ez a Fuster gyerek 2 ziccert hagyott ki, kell a 2.!Majd Ini bejön a SVÉD helyére és ,ááááááááááááááááááá
- levproff
- Director del Fútbol
basszus ezt megúsztuk..
szerk-_ezt má nem..
szerk-_ezt má nem..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.01.02. 21:14:20-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Egyébként kb 15. perc környékén a nagy totál képen látszódott. hogy Pep irgalmatlanul leosztotta Busit, a gesztikulásából úgy láttam, hogy a sok hátrafele passznak nem örül, Segio meg széttárt kézzel magyarázkodott.
Aztán annyira megfogadta az intelmeket, hogy MVP eddig
Aztán annyira megfogadta az intelmeket, hogy MVP eddig

Második félidőben Titi rúg egyet mert megérdemli.És 2-0ra nyerünk.Teljesen mindegy amúgy a mai meccsen h hogy de nyerni kell, hogy nyomás legyen a fővárosiakon!Hátha Vadóczék meglepetést okoznak.....
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
3 embert emelnék ki: Xavi, tőle ezt megszokhattuk, Henry, aki talán megint a tavalyi fényében fog ragyogni, illetve Busi-t! Amit ő művel ma az valami elképesztő, rengeteg labdát szerez és olyan cseleket csinál, amitől elállt a lélegzetem.
Henry iszonyat jól helyezkedik, meg is kapja a maga labdáját és végre tud is vele kezdeni valamit, veszélyes a kapura, de sokszor passzol, hoz jó helyzetbe társakat.
Átlagos teljesítményt nyújt mindenki más (talán egy valakit leszámítva), de a védelem nagyon sok labdát ad el, ezen változtatni kéne.
Dos Santos nem tűnik ki negatív irányban, de azt látom rajta, hogy eléggé be van parázva attól, hogy rosszul fog játszani. Játszana 4-5 meccsen folyamatosan akkor király lenne ő is, ebben biztos vagyok.
Ibra ma semmit nem mutat, legalább mozogjon többet.(Ha nem jön össze a gól, ok, ha nem ad isteni passzokat, ok, de ne álljon meg!) Henry mozog
egy csomó helyzete volt...

Henry iszonyat jól helyezkedik, meg is kapja a maga labdáját és végre tud is vele kezdeni valamit, veszélyes a kapura, de sokszor passzol, hoz jó helyzetbe társakat.
Átlagos teljesítményt nyújt mindenki más (talán egy valakit leszámítva), de a védelem nagyon sok labdát ad el, ezen változtatni kéne.
Dos Santos nem tűnik ki negatív irányban, de azt látom rajta, hogy eléggé be van parázva attól, hogy rosszul fog játszani. Játszana 4-5 meccsen folyamatosan akkor király lenne ő is, ebben biztos vagyok.
Ibra ma semmit nem mutat, legalább mozogjon többet.(Ha nem jön össze a gól, ok, ha nem ad isteni passzokat, ok, de ne álljon meg!) Henry mozog

-
- Director del Fútbol
Azért ennyi idősen szerintem nem rossz érzés "szürkének" lenni a Barca kezdőjébenSanama írta:Na Titi, emelem kalapom !
Ibra szürke, mint ahogy Dos Santos is, viszont Busi játéka is tetszik.

Amúgy meg megoldja a feladatát, a tempót jobban fel kell venni de sztem jobban is támadják a Villareal playák a tapasztalanságára alapozva, de nincs vele gond.
- gygerike
- Entrenador del Barça
Ugyan ezt gondolo. Amit ők most művelnek csodálatos. Ibra meg kicsit kapja összemagát, ha esetleg nem sikerül neki Bojan jöhetne . De azért Ibra váratlanul és képes gólt rúgni.menczel írta:Henry meg Busi parádés!!!
Nagyot oktatnak, csak legyen meg a második onnan könnyű lesz.
Visca El Barca

Na Titi, emelem kalapom !
ismét egy gyönyörű összecsapást láthatunk:) 

Félidő.
Helyenként látványos játékkal vezetünk egy Pedro góllal. Elől jól megy a játék, néha még egy-két pimasz Busquets, Ibra, Henry cselt is láthattunk. Hátul viszont voltak gondok, de ezt kellő odafigyeléssel ki lehet küszöbölni.
A félidő legjobbja Henry, a szezon legjobb játékát produkálja a francia. Remélem, h a második féidőben sikerül betalálnia.
Akit még megemlitenék az Dos Santos, megvagyok elégedve vele. Kicsitt még látszik rajta, h tapasztalatlan, de összeségében jól teljesit.

Helyenként látványos játékkal vezetünk egy Pedro góllal. Elől jól megy a játék, néha még egy-két pimasz Busquets, Ibra, Henry cselt is láthattunk. Hátul viszont voltak gondok, de ezt kellő odafigyeléssel ki lehet küszöbölni.
A félidő legjobbja Henry, a szezon legjobb játékát produkálja a francia. Remélem, h a második féidőben sikerül betalálnia.
Akit még megemlitenék az Dos Santos, megvagyok elégedve vele. Kicsitt még látszik rajta, h tapasztalatlan, de összeségében jól teljesit.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Henry meg Busi parádés!!!
Ha egyből lövi csak akkor van esélye, de ezt nem csak henry szúrta volna el...levproff írta:Henry..ez most elszúrta..
Eddig Titi és Sergi a meccs legjobbjai szerintem.
- levproff
- Director del Fútbol
Basszus csak én nem láttam Busi szólóját?

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- kovacsmisn
- Barça B
Sergio Busquets mit csinál
istenem de királyul játszik,iniesta szokott igy fordulgatni...meg azok a cselek
henry megérdemelne egy gólt,iszonyat jól tolja most a bal oldalon