Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bercy írta:Cs.Viktor írta: Üdvözletem Neked! - Szintén.
Nem írtam nevet, ha jól látom... -idézted a hsz-met, így nem kell nevesíteni.
Pusztán csak leírtam azt, amiről pár emberrel már beszéltünk közösen.
-szóval akkor tényleg te vagy a sajtós![]()
Ui.: csak akkor írd, hogy szánalmas, ha a saját teljesítményed nem az...
-nem a teljesítményedre írtam, arra más szót kellene használni
Látatlanban nem kellene ostobaságokat írni...
Ui2.: kitalálták a privát üzenetet- kb. 1 éve kérdeztem valamit privátba, azóta sem válaszoltál...
![]()
Cs.Viktor írta: Üdvözletem Neked! - Szintén.
Nem írtam nevet, ha jól látom... -idézted a hsz-met, így nem kell nevesíteni.
Pusztán csak leírtam azt, amiről pár emberrel már beszéltünk közösen.
-szóval akkor tényleg te vagy a sajtós![]()
Ui.: csak akkor írd, hogy szánalmas, ha a saját teljesítményed nem az...
-nem a teljesítményedre írtam, arra más szót kellene használni
Látatlanban nem kellene ostobaságokat írni...
Ui2.: kitalálták a privát üzenetet- kb. 1 éve kérdeztem valamit privátba, azóta sem válaszoltál...
![]()
Bercy írta:Cs.Viktor írta:Én meg remélem, hogy a "győztes csapaton ne változtass!!!" elméletet követve ugyanaz a 8 vagy 9 ember megy neki a szurkolóinak, mint akik megnyerték a legutóbbit... S ezzel "elméletben" nem csak én lennék így...Bercy írta: Például én
Nem értem miért csináltok ekkora problémát ebből... Szilveszter volt, ki kell pihenni magát az embernek. Nem mindenki ül egész ünnepek alatt a PC mellett a HFCB topicot lesve.
szánalmas vagy...
még jó, hogy nem te döntöd el...
és gondolom "elméletileg" te vagy a sajtósa a csapatnak![]()
ígérem, csak akkor írom fel magam ha 1000%-ig nem lesz meg a csapat
Cs.Viktor írta:Én meg remélem, hogy a "győztes csapaton ne változtass!!!" elméletet követve ugyanaz a 8 vagy 9 ember megy neki a szurkolóinak, mint akik megnyerték a legutóbbit... S ezzel "elméletben" nem csak én lennék így...Bercy írta:Például éndopi írta:Én csak arra leszek kíváncsi, hogy a szurkolói tornára kik fogják felírni magukat...
Nem értem miért csináltok ekkora problémát ebből... Szilveszter volt, ki kell pihenni magát az embernek. Nem mindenki ül egész ünnepek alatt a PC mellett a HFCB topicot lesve.
Bercy írta:Például éndopi írta:Én csak arra leszek kíváncsi, hogy a szurkolói tornára kik fogják felírni magukat...
zsolt007 írta:ATTE bajnokság 2010.01.09 szombat DUPLA forduló! - Láng csarnok
14:45 - HFCB - Werdel
17:00 - HFCB - FC Tortúra
1. Zsolt
2. Melkor
3. Marci
4. Házé
5. Zsolti
6. Superlama
7. Kezso (csak a 2. meccs)
8. Cs. Viktor
9.