Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosítanék. Togót kizártok az AFK-ról. Togó miniszterelnöke hazarendelte a játékosokat ugyan, de ők vissza szerettek volna menni, egy feltétellel, hogy az afrikai szövetség átszervezi a csoportmeccsük időpontját, de mivel a szövetség nem volt erre hajlandó, és Togó nem tud kiállna Ghána ellen (ugyanis nincsenek ott..), így a szövetség kizárta őket. Enyhén szólva is nagy szemétség, főleg ilyen háttér tudatában.salas9 írta:A játékosok mondták hogy játszani szeretnének, de a miniszter küldött értük gépet és haza hozatta őket. Így Togo nem lesz ott...Rezi Torres írta:Sziasztok megtudná mondani nekem valaki hogy Togo most indul vagy nem indul?
Szerk.: Meg persze gratulálok Seydounak.
Livescore-on 88, 89 és 90 volt.Varga írta:Úgy érted 87. 92. 94. percben. Vagy én tévedek?MichaaBee írta:Hát ez érdekes volt.![]()
2 büntetőt is kaptak a hazaiak, Keitáék meg a 88., 89. és 90. percekben lőtték a gólokat. Nem hiszem, hogy bunda, de mindenképp érdekes.![]()
Amúgy grat Seydounak.![]()
Köszi szépen!!salas9 írta:A játékosok mondták hogy játszani szeretnének, de a miniszter küldött értük gépet és haza hozatta őket. Így Togo nem lesz ott...Rezi Torres írta:Sziasztok megtudná mondani nekem valaki hogy Togo most indul vagy nem indul?
Szerk.: Meg persze gratulálok Seydounak.
A játékosok mondták hogy játszani szeretnének, de a miniszter küldött értük gépet és haza hozatta őket. Így Togo nem lesz ott...Rezi Torres írta:Sziasztok megtudná mondani nekem valaki hogy Togo most indul vagy nem indul?
Én is 2-0-ig néztem sajnosozsimiki írta:egy ismétlést meglesek majd a 79.perctől![]()
2-0ig úgy ahogy figyeltem,de annyira nem kötött le a bugi.
majd hétfőtől...
Úgy érted 87. 92. 94. percben. Vagy én tévedek?MichaaBee írta:Hát ez érdekes volt.![]()
2 büntetőt is kaptak a hazaiak, Keitáék meg a 88., 89. és 90. percekben lőtték a gólokat. Nem hiszem, hogy bunda, de mindenképp érdekes.![]()
Amúgy grat Seydounak.![]()
keita engem 10-ezertől fosztott megLeomessi14 írta:WTF??gianni írta:Te jó ég 4-4
4-0-ról Keita 2-t vágott csereként
te jó égKeita kiraly vagy
WTF??gianni írta:Te jó ég 4-4
4-0-ról Keita 2-t vágott csereként
te jó ég
Jóhogy nem azt mondod , hogy erre számítani kellett volna?! És valszeg nem volt gempa.kristop írta:mivel a nagyobb csapatok, mind repülővel utaztak a togóiak meg érthetetlen módon busszal. egyszerűen, ha tudják, hogy mi a helyzet arra, akkor minek vállalják azt a kockázatot, nem hiszem, hogy belerokkantak volna.