Laci0820 írta:Hihetetlenek ezek a meccsek...
Lehet itt nézni minden féle statisztikák h. hazai pályán ilyen vendégben olyan egy csapat most sérült vki másik eltiltott, de hiába az utolsó is megverheti az elsőt...tnap is az Internek hatalmas mázlival sikerült megnyernie a meccset..de sokan ott is (0-1)es hendivel tették meg ahogy néztem és persze nem jött be...
Minden meccs kiszámíthatatlan..
Mert van egy olyan faktor az egészben, aminek a neve is szerencse.Pl:Ha nem állítanak ki egy embert a Bariból, véleményem szerint nem nyernek a lilák, de ha a Samp kapusa is nem sérül le, ugyanúgy 0-0 marad.
Statisztikákról meg csak annyit, h mióta a szerint csinálom a szelvényeimet, kicsit +ba vagyok.

Pl:Mindenki rakta meg a múltkor a Torinot otthon mert az utolsó előtti csapattal játszottak 1.59ért, otthon 12 forduló alatt 11 pontot szereztek, mondtam is, h nem igazán jó ötlet ez a meccs. igaz a 90. percben, de akkor is 1-1 lett.
Aki meg egy Intert megrak hendivel, arra mit mondjak, tudom nem volt erős ellenfelük, de aki megnézi, h hány góllal szokott többségben nyerni az Inter, az inkább nem rakja meg őket hendivel, max tuti szelvényre 1.20-1.30ért.Sztem..