Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó akkor mondj jót ma xaviról,iniestáról,messiről,alvesről jobbak ma eddig mint henry?:D vicc vagy...Andris írta:Én szívesen vállalom a 15 éves vezér-divatszurkoló szerepét, ha cserébe nem a véleményemért szurkálódtok, hanem rámutattok a pozitívra Henry mai játékában.
messi70 írta:ab1daL írta:Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.
Egyet ertek veled abszolut!!!!!!!!!!!ab1daL írta:Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.
Meg nem is guszta dologab1daL írta:Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.
Ami nem megy , erőltesd5.szörre már inkább hoztam egy széket.
Bebikázza a lasztit, tipikusan olyan, mint az általános iskolai grundfoci, amikor meghúzza valaki a szélen és belövi középre, hátha valamelyik kópét eltalálja. Céltalanul, agytalanul, csak úgy dirr be. Soha nem tudott beadni.Sanama írta:Mit csinált? lemaradtam...Andris írta:Meg tudja valaki magyarázni ezt?
Ilyet miért csinál egy fejlett gondolkodásra képes ember?
Azon röhögök,hogy már 5méterre volt az alapvonaltól nem volt rajta senki, mit cisnáL? balla a kapus kezébe...
Mit csinált? lemaradtam...Andris írta:Meg tudja valaki magyarázni ezt?
Ilyet miért csinál egy fejlett gondolkodásra képes ember?
Igazad van, az utóbbi két meccsen meghatározó volt Henry játéka és javul az év elejéhez képest, nem ezt vitatom. Csak azt, h szerintem a bal szélen jobban teljesít Bojan, ez derült ki a tegnapi meccsen. Középen teljesen súlytalan, sokszor megelőzik, elnyomják, helyzetkihasználása gyenge, viszont (szélsőnek) gyors, jól lát a pályán, jól cselez lendületből (ez pl. Pedroból hiányzik). A vak is látja, alkalmasabb arra a posztra. Henry-n valóban sokat lendítene egy-két gól, mert meccsek óta benne van a lábában. Kijöhetne már....chrisnagy13 írta:Ennek a Barcának nagyon rossz lenne, ha nem lenne Henry. Tegnap magában annyit futott, mint a középpálya összesen. Bojant Ibra helyett kell többet játszatni, ez a tegnapi meccs után világosan kiderült.recrea írta:Bojannal kapcsolatos szólásodhoz kérdezem: láttad Te a tegnapi meccset? Mert szerintem Messi és Puyol mellett ő emelkedett ki a mezőnyből. Én személy szerint Henry helyett többet játszatnám a szélen.
(Off: Nem akarlak kijavítgatni, csak egy jó tanácsot adni: mielőtt elküldöd a hsz-ed, olvasd el még egyszer és javítsd ki benne a hibákat + használj írásjeleket.)
basszus télleg nincs benne egy darab sem!Fecooo írta:csero23 írta:Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ
ez igen, nagyszerű "mondat", leszámítva, h értelmetlen.
1. tele van hibákkal
2. írásjelek nélkül...
Ennek a Barcának nagyon rossz lenne, ha nem lenne Henry. Tegnap magában annyit futott, mint a középpálya összesen. Bojant Ibra helyett kell többet játszatni, ez a tegnapi meccs után világosan kiderült.recrea írta:Bojannal kapcsolatos szólásodhoz kérdezem: láttad Te a tegnapi meccset? Mert szerintem Messi és Puyol mellett ő emelkedett ki a mezőnyből. Én személy szerint Henry helyett többet játszatnám a szélen.
(Off: Nem akarlak kijavítgatni, csak egy jó tanácsot adni: mielőtt elküldöd a hsz-ed, olvasd el még egyszer és javítsd ki benne a hibákat + használj írásjeleket.)
Bojannal kapcsolatos szólásodhoz kérdezem: láttad Te a tegnapi meccset? Mert szerintem Messi és Puyol mellett ő emelkedett ki a mezőnyből. Én személy szerint Henry helyett többet játszatnám a szélen.csero23 írta:Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ
csero23 írta:Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ