Ezt a verziót én is hallottam, de akkor végre magyarázza el EZTfcbarca0827 írta:Hú, de nagyon ideges lettem... Ugye tudjátok mi lesz április 10-én (szombat) este 10 órakor?)

Ezt a verziót én is hallottam, de akkor végre magyarázza el EZTfcbarca0827 írta:Hú, de nagyon ideges lettem... Ugye tudjátok mi lesz április 10-én (szombat) este 10 órakor?)
Ha meccset felvételről nézel, akkor kapcsold ki a külvilágot!Puyol05 írta:most nézem az Indianapolis - Baltimor meccset a Sport 2-őn, izgulok, hogy mi lesz a vége, igaz még az elején vagyunk, (de közbe fórumozok is) és látom ott a matchdays.eu-nál hogy kint van az összefoglaló meg az eredmény. na mondom király. akkor ezt se kell már megnézni![]()
Jól beszélsz tesaLionel85 írta: Egyébként nekem a Sportklub is bejön, az argentin bajnokik miatt. Néha az európai focin nevelkedők is megnézhetnének egy-két meccset, mert egész más a kultúra, mint minálunk, jó meccseket játszanak ott is, vagy éppen Brazíliában.
ES2-n ISVIII.Henrik írta:Premier League az Eurosport 2-n van, UPC-éknél is.
Most komolyan valaki nézte a Sport klub + műsorát 5 percnél tovább?kompalor írta:Én úgy tudom a sport klub + megszűnt! Mivel a sport klub elvesztett egy csomó foci közvetítési jogot, már nem volt rá szükség...ronaldinho89 írta:Miért vették most már ki a tv-programból a Sport Klub + - is? természetesen mar sport1-em sincs. lassan alig marad. asszem fibernetes vagyok.
Én úgy tudom a sport klub + megszűnt! Mivel a sport klub elvesztett egy csomó foci közvetítési jogot, már nem volt rá szükség...ronaldinho89 írta:Miért vették most már ki a tv-programból a Sport Klub + - is? természetesen mar sport1-em sincs. lassan alig marad. asszem fibernetes vagyok.
Meg az Eurosport 2.Tim írta: Na,mi hiányzik a listáról?
......
......
......
A premier league.Azt ugyanis a Digi lenyúlta
Na,mi hiányzik a listáról?Fecooo írta: További ízelítő a SPORT1 műsorából:
- Olasz, spanyol, holland, francia, portugál, angol másodosztály és skót labdarúgó-bajnokság
- Az Angol Ligakupa, a Német Kupa, a Spanyol Kupa döntője és Szuperkupa
- Arsenal TV és Liverpool TV
- A magyar férfi és női , kosár-, röplabda válogatott mérkőzései
- A Sopron és Pécs kosárlabda Euroliga mérkőzései
- A Vasas és Honvéd vízilabda Euroliga mérkőzései
- Tenisz ATP 1000 és 500 tornák, Wimbledon
- Amerikai sportok (NFL, NBA, NHL)
- A legrangosabb európai és tengerentúli bokszgálák
- Super Six Boxing
Ez kivételesen nem a Fibernet hibája. Úgy tudom, hogy megszünt a csatorna.ronaldinho89 írta:Miért vették most már ki a tv-programból a Sport Klub + - is? természetesen mar sport1-em sincs. lassan alig marad. asszem fibernetes vagyok.
szajko írta:Én is fibernetes vagyok és egy kalap sz.rt sem ér...
Még jó, hogy legalább a netem jó(szerencsére az nem fibernet) és tudom a Barca meccseket nézni jó minőségbe.
remélem, ti is örültökfibernet.hu írta:Örömmel értesítjük, hogy az Önök kívánságára 2010 év elejétől kábeltelevíziós programkínálatunkba visszakerül Magyarország egyik legnépszerűbb tematikus csatornája, a SPORT1.
A csatorna színvonalas műsorkínálata garantáltan a képernyő elé szegezi majd sportkedvelő előfizetőinket a világ sportjának legrangosabb eseményeivel!
A magyar futball legfontosabb eseményeinek közvetítése mellett (Soproni Liga, NB II., U21) újra látható lesz a futball szupersztárok egész sorát felvonultató, fantasztikus hangulatú „La Liga”, a spanyol labdarúgó-bajnokság. Emellett januárban kizárólag a SPORT1 műsorán szerepel majd az Ausztriában valaha megrendezett legnagyobb kézilabda esemény, a 2010-es férfi kézilabda Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott is részt vesz.
További ízelítő a SPORT1 műsorából:
- Olasz, spanyol, holland, francia, portugál, angol másodosztály és skót labdarúgó-bajnokság
- Az Angol Ligakupa, a Német Kupa, a Spanyol Kupa döntője és Szuperkupa
- Arsenal TV és Liverpool TV
- A magyar férfi és női , kosár-, röplabda válogatott mérkőzései
- A Sopron és Pécs kosárlabda Euroliga mérkőzései
- A Vasas és Honvéd vízilabda Euroliga mérkőzései
- Tenisz ATP 1000 és 500 tornák, Wimbledon
- Amerikai sportok (NFL, NBA, NHL)
- A legrangosabb európai és tengerentúli bokszgálák
- Super Six Boxing
hát mondjukén be sem megyek megírnikatka írta:clásico miatt holnap garantáltam bukom a zh-t....jesssssssssssz
Sűrűn van sajnos. Tarts ki!Victor_Valdes írta:Mondtam már, hogy bármit csinálsz úgy is te leszel a hibás?
![]()
(Lassan kajakra depressziós leszek)
Ez kb. egy orgazmus volt.Monti írta:Lattam a topic nevet ,na mondom itt a helyem..
Puyol-Pique áááááá![]()
![]()
![]()
Dani úúúúúú´
Ibra jeeeeeeee
Valdes óóóóóó