2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
no a csodamilán emberelőnyben....geridoss írta:Nem tudom, láttad-e az előző fordulót.nagyitomi írta: pato nem kezdő,boriello???inzaghi...vicc,becks lassú,dinho jó valamire,
ha ő nem alkot,más nem fog
Boriello nem mindennapi gólt akasztott. Ronnie-t meg már meg sem említem
nem,de nekem ez a milan olyan öregecske,lassú bagázsnak tűnik,persze attól még nyerhetnének,de számomra az lenne a hétvége meglepetése,nekem nem múlik rajta semmi,szal szurkolok egyrészt h nyerj,de ha nem,akkor legalább igazam lesz,nekem mindenképp jógeridoss írta:Nem tudom, láttad-e az előző fordulót.nagyitomi írta: pato nem kezdő,boriello???inzaghi...vicc,becks lassú,dinho jó valamire,
Boriello nem mindennapi gólt akasztott. Ronnie-t meg már meg sem említem
Nem tudom, láttad-e az előző fordulót.nagyitomi írta: pato nem kezdő,boriello???inzaghi...vicc,becks lassú,dinho jó valamire,
pato nem kezdő,boriello???geridoss írta:A védelem nem a legjobb, de a támadó sor azért elég ütős. Egy szimpla egy gólós Milan siker után boldogabb, és 9.000 Ft-tal gazdagabb lennék.socio66 írta:Hát az a védelem nem sok jóval kecsegtet a Milan-nál..
A védelem nem a legjobb, de a támadó sor azért elég ütős. Egy szimpla egy gólós Milan siker után boldogabb, és 9.000 Ft-tal gazdagabb lennék.socio66 írta:Hát az a védelem nem sok jóval kecsegtet a Milan-nál..
nemtom99 írta:Tegnapi nyertes:
Werder-Bayern V
Juve-Roma V
(1-0)Valladolid-Barca V
Depor-Bilbao H
Mai:
3/4 es kombi
Wolfsburg-Köln V ----->ez a meccs véletlen volt,benéztem![]()
Hoffenheim-Lever. V
Livorno-Napoli V
Inter-Milan V
400-->13485
Portugal-Spanyol V
Groningen-Twente V
Espanyol-Mallorca V
Angola-Ghána V
Elefántcsp.-Algéria jut tovább H
200-->4465Ft
Kicsit sok az idegenbeli de hátha szerencsém lesz.
Vélemények?
benne vagyok,ilyen védelemmel az is csoda ha nem kapnak kiLeomessi14 írta:Na fogadjunk nyerni fognak!nagyitomi írta: INTER: Júlio Cesar – Maicon, Lúcio, Samuel, Santon – J. Zanetti, Cambiasso, Muntari, Sneijder – Pandev, D. Milito
MILAN: Dida – Abate, Kaladze vagy Favalli, Thiago Silva, Antonini – Gattuso, Pirlo, Ambrosini – Beckham, Ronaldinho – Borriello
így tegyél a milanra![]()
![]()
Na fogadjunk nyerni fognak!nagyitomi írta: INTER: Júlio Cesar – Maicon, Lúcio, Samuel, Santon – J. Zanetti, Cambiasso, Muntari, Sneijder – Pandev, D. Milito
MILAN: Dida – Abate, Kaladze vagy Favalli, Thiago Silva, Antonini – Gattuso, Pirlo, Ambrosini – Beckham, Ronaldinho – Borriello
így tegyél a milanra
INTER: Júlio Cesar – Maicon, Lúcio, Samuel, Santon – J. Zanetti, Cambiasso, Muntari, Sneijder – Pandev, D. MilitoRbrt írta:A Róma se nyert már évek óta torinoba a Juve ellen..erre tessék 1-2
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2014673/
az igaz,de nézd meg h ki irányítja a csapatokat,hány bajnokságot nyert az inter az utóbbi időben,most hogy áll a tabella.stb.Rbrt írta:A Róma se nyert már évek óta torinoba a Juve ellen..erre tessék 1-2
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2014673/
Egy kis adalék: Murinho csapata 2002! szeptembere óta nem kapott ki otthon bajnokin. Szerintem ez a sorozat ma sem fog megszakadni...Fernando írta:Szép győzelem lenne Matser. A Leverkusen szerintem meg lesz, de én a milánói derbin, hiába a Milan remek formája, az Intert érzem győztesnek.
Nekem már csak a Milan kéneRbrt írta:
bremen-bayern V
juve-roma V
Valladolid-Barca V
Inter-Milan V
odds:20,1 várható nyeremény :40e ft