Szerintem se töröljük ezt a topicot jól működik.
Nemááá! Ne zárd le léééécci! Ez 1 örök téma!!! És erről lehet állandóan beszélni!rhynn írta:Nos, hétvégén a meccs környékén lezárom ezt a topicot!
Van egy olyan topic, hogy javaslatok a szerkesztőknek, oda írhattok!
Az a baj, h a forumon és a rendszeres híreken kívül: Semmi...redlions írta:De kevesebb az igazi Barcás dolog... Sajnos.Zsolti írta:Ma számtek órán reálos oszt.társam mellett ültem,természetesen a madridistát nézte,émmeg az eurobarcát és a madridos oldalnak télleg jó a design-ja.De akkor sem fogok oda fölmenni.Ez sokkal jobb!!!!sokkal szebb!!!sokkal BARCÁSABB!!!![]()
![]()
De kevesebb az igazi Barcás dolog... Sajnos.Zsolti írta:Ma számtek órán reálos oszt.társam mellett ültem,természetesen a madridistát nézte,émmeg az eurobarcát és a madridos oldalnak télleg jó a design-ja.De akkor sem fogok oda fölmenni.Ez sokkal jobb!!!!sokkal szebb!!!sokkal BARCÁSABB!!!![]()
![]()
redlions írta:Én benéztem! Szerintem az oldal design-ja klassz! Sok az anyag, a kép! Itt miért nincs? A fórum gyenge.Enrique írta:Én eleve be nem teszem az egerem oda...És ha nem kényszerítenek, akkor soha nem is fogom.
Van egy rakás kép a rangadóról!
Szégyen vagy nem? Nálunk se Barca himnusz, se képek, se fejlődés. Legalább a Himnusz fenn lehetne az ezen az oldalon, illetve a klub történet és a jelenlegi játékosokról képek, infók.
Én benéztem! Szerintem az oldal design-ja klassz! Sok az anyag, a kép! Itt miért nincs? A fórum gyenge.Enrique írta:Én eleve be nem teszem az egerem oda...És ha nem kényszerítenek, akkor soha nem is fogom.
Én eleve be nem teszem az egerem oda...eszter21 írta:Igen, hát ez egy realos fórum...Silvanus írta:Nem állom meg, hogy egy pillanatra ne térjek ki a témára (látom eddig mindenki visszafogta magát e-téren!): szóval HOL VAN ILYENKOR FIGO10??? És a többi REAL SZURKOLÓ??? Hol??? JA!!! Ilyenkor mély kussolás van, mi?!... Hát maradjon is az nekik!!!...
Ha jókat akartok röhögni, akkor szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek a www.madridista.hu webcímet, amelyre én is csak puszta kíváncsiságból mentem fel, mondhatom jót szórakoztam, miközben a fórumukat olvasgattam!!! Szánalmas, nevetséges, borzalmas..... és akkor még enyhén fejeztem ki magamat!!!![]()
(zárójelben jegyzem meg a kárörvendés nem az én asztalom, de mint azt mondottam: nem bírtam ki, mert kaptunk itt is, és máshol is hideget-meleget a meccs előtt a madridistáktól..... hát tessék!!!)
moderátor: rhynn
Ott a Barçat szidják és Figot imádják, hánynom kellett tőle.
Igen, hát ez egy realos fórum...Silvanus írta:Nem állom meg, hogy egy pillanatra ne térjek ki a témára (látom eddig mindenki visszafogta magát e-téren!): szóval HOL VAN ILYENKOR FIGO10??? És a többi REAL SZURKOLÓ??? Hol??? JA!!! Ilyenkor mély kussolás van, mi?!... Hát maradjon is az nekik!!!...
Ha jókat akartok röhögni, akkor szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek a www.madridista.hu webcímet, amelyre én is csak puszta kíváncsiságból mentem fel, mondhatom jót szórakoztam, miközben a fórumukat olvasgattam!!! Szánalmas, nevetséges, borzalmas..... és akkor még enyhén fejeztem ki magamat!!!![]()
(zárójelben jegyzem meg a kárörvendés nem az én asztalom, de mint azt mondottam: nem bírtam ki, mert kaptunk itt is, és máshol is hideget-meleget a meccs előtt a madridistáktól..... hát tessék!!!)
moderátor: rhynn
Tartalékolták az erejüket és a lelküket!Bercy írta: Azt a véleményt találta ki valamelyik IQ bajnok, hogy a real azért játszott, igy mert készült a holnapi Leverkusen elleni meccsre.Azért nem köpte ki a lelkét a csapatuk.
![]()
Ez természetesen elkerülte a figyelmemet, ezért ÉN KÉREK ELNÉZÉST!!! Ettől függetlenül azonban egy sort sem bántam meg abból, amit leírtam, mert a madridisták igenis megérdemlik ezeket a szavakat! Én személy szerint sok megjegyzést kaptam a környezetemben a madridistáktól, és örömmel tölt el, hogy a képükbe vághatom: Barca-Real 3:0!!! Ennyi...Pilfer írta:Silvanus!
Figo 10 itt volt az El classico után, és sportszerűen gratulált, ill. elismerte, hogy jobbak voltunk![]()