2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most akkor amikor a Mundo ír fasságokat, akkor azzal nekünk is azonosulni kellene? Ugye, h nem? Ez megint csak egy olyan hsz, ahol ok nélkül támadják az ide jövő madridistákat.Nem Ti írjátok ez tény, de ez a Madrid és Ti ennek a csapatnak szurkoltok. Tehát ezzel azonosultok, ami viszont már a Ti szégyenetek is.
Persze, h nem zuhant ki, innen még simán lehet fordítani. Csak az elmúlt években 1x sem sikerült a BL-ban ez a Madridnak, és az ilyen dolgok tudat alatt benne vannak a játékosok fejében, ami nem tesz jót. Hatalmas lesz a nyomás rajtunk, hisz sokan, főleg a kevésbé hozzáértők már az első meccsen is gázolást vártak a Madridtól.Miért, már ki is zuhant a madrid? Egy meccset elvesztettek minimális arányban. Nem dőlt össze a világ, tovább fognak menni-sajnos.
Inkább a következő kör lesz/lehet majd a végállomás, ebben a madridban nincs benne szerintem az elődöntő( ezt nem a tegnapi meccs alapján mondom természetesen). Van négy jobb csapat. Persze a sorsolástól is sok függ majd.
Miért, már ki is zuhant a madrid? Egy meccset elvesztettek minimális arányban. Nem dőlt össze a világ, tovább fognak menni-sajnos.The Deadman/Real fan írta:az már tényleg hihetetlen hogy miért nem a Realnak az egyenes kieséses szakaszban , és ezt a vezetők se tudják , volt hogy nagyon jó edzővel próbálkoztak/Capello/ és egy erős kerettel de nem jött össze , most van egy jónak tartott edző és egy nagyon erős keret de most se áll össze a csapat , én sem értem mi lehet a probléma
Azért ez is durva:Azt azért tegyük hozzá hogy a Mu is 1 késői Tevez gólnak köszönhetően úszta meg a vereséget Lyonban, és ellenünk is vezetést szereztek. Mondjuk a tegnapi eredmény a habfehérekre nézve hízelgő.
nem is konkrétan Guti hiányzik nekem, hanem egyszerűen a posztja. VdV-vel is talán mentünk volna valamire...Egyszerűen a középpályánk halott, ha nincs Guti, akinek nem is kell nagy napot kifognia, nem is kell neki nagy gólpasszokat adni, csak összefogni valamire ott középen a cuccot. Hogy legeyen kinek passzolni. tegnap Xabi kb 146szor fordult oda-vissza a labdával és nem tudott vele kezdeni semmit.Azért annak meg külön örülök,h Gutitól vársz te is valamit, tény,h vannak extrém meccsei,de az átlaga közel sem az már,így nem hiszem,hogy nagy előrelépés lenne, persze ki tudja,lehet megint jó napot fog ki.
Hát nekem most nem ugrik be a nagy védése...Nem volt neki bravúros védése, hozta a kötelezőket, de emelett volt neki ugye az a csúnyán eladott labdája...A gólt nem akarom a nyakába varrni, inkább avédőkébe, de azért talán túlságosan is kint állt.Azért Casillas jóvá is tette a majdnem gólpasszát utána egy szép védéssel,ami már 2-0t jelentett volna.
a valós gólról meg kicsit se tehetett,szóval édes mind1,h hibázgatott,ami miatt kikaptatok nem az ő hibája,míg megóvott valószínű a kieséstől titeket.
Valahogy úgy...Igen, furcsa ez a Kaka téma, mert sztem nem a posztjával van a baj, hanem vele. a 2007-es Kaka eljátszott volna szinte a középpálya bármely posztján (a vkp-ét kivéve), illetve támadót is, és mindenhol kimagasló lett volna. Nem kell védeni a rossz poszt miatt, mert ez mentegetőzés. Ez kb olyan, mint, amikor _Henryt mentegetik hasonlóval. Gondolom te is ezért nevetsz rajta Csoki, mert tudod, hogy ez nonszensz.
Mondjuk a szurkolók nem tehetnek erről, de azt tudom, hogy én nem érezném jól magam, ha a szeretett "klubom és környéke" ilyen szellemiséggel fordítanák felém az arcukat. Ugyan nem beszélgettem még Perez tábornok úrral személyesen egy délutáni tea mellett, de bármibe lefogadnám, hogy a Barca elleni "hadjáratban" valamilyen szinten benne van a keze. Mint az életben csalódni egy emberben, úgy lehet csalódni egy klub szellemiségében, ha letér a kitaposott útról. Lehet, hogy a Madrid bajnok lesz az idény végén, de, ha így is lesz, én madridistaként nem lennék nagyon feldobódva, mert valami egyenlőre nagyon hiányzik ebből a nagy múltú klubból.breywol írta:Ebből vegyél vissza! Minek ez a hangnem?barca2010 írta:Nem Ti írjátok ez tény, de ez a Madrid és Ti ennek a csapatnak szurkoltok. Tehát ezzel azonosultok, ami viszont már a Ti szégyenetek is.
Ebből vegyél vissza! Minek ez a hangnem?barca2010 írta:Nem Ti írjátok ez tény, de ez a Madrid és Ti ennek a csapatnak szurkoltok. Tehát ezzel azonosultok, ami viszont már a Ti szégyenetek is.
Annyira nem kell sajnálni őket, meggyőződésem, hogy hazai pályán leverik a Lyont.bali 15 írta:Örülök a Lyon sikerének de nagyon sajnálom a Madrid szurkolóit.
Pocsék érzés lehet évről évre csalódni. Pláne ekkora költségvetés után.
A másik fórumon már mondják hogy "szeptemberben majd helyre áll a világ rendje".
Mondják hogy még nem egy csapat a Madrid. Szerintem lassan már elkéne azon gondolkodni hogy lehet hogy ebből a csapatból max ennyit lehet kihozni.
Ez mind érthető,csak az a baj vele,hogy nem mi -kedves madridisták- írjuk az újságokatsleepy.69 írta:Pont most akartam belinkelni...![]()
szóval kedves Madridisták, most kiderült, hogy nem csak minket "elvakult Barcásokat" zavar ez a nyomulás/lejáratás az ujságjaitok részéről.
Pont most akartam belinkelni...
Valóban én tegnap is mondtam real ill. barca szurkoló barátaimnak és Valdest a válogatottba!Enjoy írta:Újabban azt látom, hogy fel-felcsillan Casillasban egy kis "ifjú-Valdes" vér
Szerintem utóbbi hónapokban semmivel sem rosszabb Valdes, mint Casillas.
Igen, furcsa ez a Kaka téma, mert sztem nem a posztjával van a baj, hanem vele. a 2007-es Kaka eljátszott volna szinte a középpálya bármely posztján (a vkp-ét kivéve), illetve támadót is, és mindenhol kimagasló lett volna. Nem kell védeni a rossz poszt miatt, mert ez mentegetőzés. Ez kb olyan, mint, amikor _Henryt mentegetik hasonlóval. Gondolom te is ezért nevetsz rajta Csoki, mert tudod, hogy ez nonszensz.CS0ki írta:Mármint nem rajtad nevetek, csak ezen a Kakás dolgon. Már ezen a fórumon is kezdik...A madridistán mindig jókat mosolygok, hogy kb 2-3 poszt különbséggel jönnek az ellentétes hozzászólások Kaká helyét illetően!
A fele ideges, amiért kiteszik szélre, a másikfele meg azért, hogy berakják középre!
És ez kb 20szor le van írva naponta.
megnézve az összefoglalót,tényleg örülhettek.CS0ki írta:[
A látottak alapján még örülhetünk az 1-0-nak, csak a végén sikerült kicsit föléjük kerekedni, amikor elkezdtek fáradni. Nagyon lelkesen nyomta a francia csapat, ez nálunk mindenképpen hiányzott, nem volt az a nagy küzdés!Kiváncsian várom a visszavágót, most olyan 50-50%ot adok a két csapatnak. Ha tényleg nagyon durván pörgünk, és lesz esetleg egy Guti is, akkor meglesz szerintem a továbbjutás. Majd kiderül!
na, ők hallgassanak, Casillas adott megint egy gólpasszt az ellenfélnek, a góljuk meg Granero labdavesztéséből következett.Nem baj az 1-0 nem olyan rossz idegenben.Két palit kivéve.Casilasst és Granerot.Vajon miért?