Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azt gondolom, hogy egy ilyen meccs után(is) jogos és helye van a kritikának.egyébként a lényeget te is le irtad"OK,hogy nem tetszett a játék" erről van szó.... amúgy a győzelemnek örülünk, és minden másnak ami a meccsben szép volt, pl, a gólok, Iniesta és Touré játéka, Messi és Bojan villanásai...stb.herlius írta:Már bocs, de hogy lehet ilyen kommentet írni egy 4-0-ra megnyert meccs után? OK, hogy nem tetszett a játék, de nem hinném, hogy túl sok csapat drukkere keseregne ennyit egy ilyen fölényes siker után. Az ellenfél ennyit tudott, ennyi kellett a győzelemhez, minek szakadjanak meg a srácok a fontos BL meccs előtt, ráadásul ennyi sérült mellett örülhetünk a kevésbé kemény meccseknek is. Kicsit jobban meg kéne becsülni az ilyen teljesítményeket is, nem hiszem, hogy a srácok rászolgáltak volna erre a túlzott kritikára. 4-0 után ugyanis nem túl hiteles így kritizálni.gergo9 írta:Remélem mindeki jól megnézte ezt a Racingot, ilyen hulladék csapatot ritkán látni. Hihetetlen milyen gyenge a színvonal, és ilyen csapatoktól várjuk hogy pontot raboljanak a Madridtól vagy hogy a madridisták hogy ők tőlünk? Gyakorlatilag semmit sem csináltunk 90percig mégis 4-0 ide, egy pillanatig sem fordult meg a fejükben hogy van esélyük pontot szerezni, á rossz volt nézni komolyan.
Védelem V.V kivételével rendben volt , középpályán Iniesta,Touré jól teljesített, Busquets akkora 0 hogy egy hozzászólásba le sem tudom írni, bár ezek ellen ez is bőven elég volt. Támadótrió gyakorlatilag 0, Messit észre sem lehetett venni ,Bojan pörgött időként de kevés, lehetőséget még megérdelmi leginkább Henry helyén aki megint mehet a padra 3-4-5-6 meccsre vagy akár az idény végéig.
Azt én is megemlíteném hogy Marquez is meg Piqué is mehetett volna zuhanyozni ilyen belépők után.
Már bocs, de hogy lehet ilyen kommentet írni egy 4-0-ra megnyert meccs után? OK, hogy nem tetszett a játék, de nem hinném, hogy túl sok csapat drukkere keseregne ennyit egy ilyen fölényes siker után. Az ellenfél ennyit tudott, ennyi kellett a győzelemhez, minek szakadjanak meg a srácok a fontos BL meccs előtt, ráadásul ennyi sérült mellett örülhetünk a kevésbé kemény meccseknek is. Kicsit jobban meg kéne becsülni az ilyen teljesítményeket is, nem hiszem, hogy a srácok rászolgáltak volna erre a túlzott kritikára. 4-0 után ugyanis nem túl hiteles így kritizálni.gergo9 írta:Remélem mindeki jól megnézte ezt a Racingot, ilyen hulladék csapatot ritkán látni. Hihetetlen milyen gyenge a színvonal, és ilyen csapatoktól várjuk hogy pontot raboljanak a Madridtól vagy hogy a madridisták hogy ők tőlünk? Gyakorlatilag semmit sem csináltunk 90percig mégis 4-0 ide, egy pillanatig sem fordult meg a fejükben hogy van esélyük pontot szerezni, á rossz volt nézni komolyan.
Védelem V.V kivételével rendben volt , középpályán Iniesta,Touré jól teljesített, Busquets akkora 0 hogy egy hozzászólásba le sem tudom írni, bár ezek ellen ez is bőven elég volt. Támadótrió gyakorlatilag 0, Messit észre sem lehetett venni ,Bojan pörgött időként de kevés, lehetőséget még megérdelmi leginkább Henry helyén aki megint mehet a padra 3-4-5-6 meccsre vagy akár az idény végéig.
Azt én is megemlíteném hogy Marquez is meg Piqué is mehetett volna zuhanyozni ilyen belépők után.
Ibra padozását nem értem, a padra legalább lehetne rakni, ráadásul miután a gólt lött, talán elkaphatná a fonalat. Vagy sérült??? azt azért nem hinném, sehol sem írták. Hajrá Bojan és Yaya!!!LM10 írta:Pad: Pinto,Csiga,Milito,Thiago,dos Santos,jeffren,Pedro.
Ibra még a padon sincs.
Ibrat is akkor veszi ki amiutan golt rugott...en Messi helyere tettem volna Bojant..nem baj jo igy igy,gyozni kell!csdewl írta:Valdes, Puyol, Piqué, Márquez, Maxwell, Iniesta, Touré, Busquets, Messi, Bojan and Henry.
Nemrossz. Remélem Henry lesz középen.csdewl írta:Valdes, Puyol, Piqué, Márquez, Maxwell, Iniesta, Touré, Busquets, Messi, Bojan and Henry.