Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
mess2009
Director del Fútbol

2010.02.21. 08:48:20

herlius írta:
gergo9 írta:Remélem mindeki jól megnézte ezt a Racingot, ilyen hulladék csapatot ritkán látni. Hihetetlen milyen gyenge a színvonal, és ilyen csapatoktól várjuk hogy pontot raboljanak a Madridtól vagy hogy a madridisták hogy ők tőlünk? Gyakorlatilag semmit sem csináltunk 90percig mégis 4-0 ide, egy pillanatig sem fordult meg a fejükben hogy van esélyük pontot szerezni, á rossz volt nézni komolyan.
Védelem V.V kivételével rendben volt , középpályán Iniesta,Touré jól teljesített, Busquets akkora 0 hogy egy hozzászólásba le sem tudom írni, bár ezek ellen ez is bőven elég volt. Támadótrió gyakorlatilag 0, Messit észre sem lehetett venni ,Bojan pörgött időként de kevés, lehetőséget még megérdelmi leginkább Henry helyén aki megint mehet a padra 3-4-5-6 meccsre vagy akár az idény végéig.
Azt én is megemlíteném hogy Marquez is meg Piqué is mehetett volna zuhanyozni ilyen belépők után.
Már bocs, de hogy lehet ilyen kommentet írni egy 4-0-ra megnyert meccs után? OK, hogy nem tetszett a játék, de nem hinném, hogy túl sok csapat drukkere keseregne ennyit egy ilyen fölényes siker után. Az ellenfél ennyit tudott, ennyi kellett a győzelemhez, minek szakadjanak meg a srácok a fontos BL meccs előtt, ráadásul ennyi sérült mellett örülhetünk a kevésbé kemény meccseknek is. Kicsit jobban meg kéne becsülni az ilyen teljesítményeket is, nem hiszem, hogy a srácok rászolgáltak volna erre a túlzott kritikára. 4-0 után ugyanis nem túl hiteles így kritizálni.
én azt gondolom, hogy egy ilyen meccs után(is) jogos és helye van a kritikának.egyébként a lényeget te is le irtad"OK,hogy nem tetszett a játék" erről van szó.... amúgy a győzelemnek örülünk, és minden másnak ami a meccsben szép volt, pl, a gólok, Iniesta és Touré játéka, Messi és Bojan villanásai...stb.
The10
Barça B

2010.02.21. 08:38:03

Remélem, hogy tegnap tényleg csak az erejükkel spóroltak a fiúk, mert ha pillanatnyilag ennyi telik a csapattól, akkor a Stuttgart ellen is komoly problémák lesznek!
A 4-0-ás eredmény jól hangzik, de két mákos és két szabadrúgásgólunk mellett 1! igazi helyzetünk volt.
Rengeteg egyénieskedést és alibipasszt láttunk, kevés volt a szélsőjáték, hiányoztak a váratlan húzások, a ritmusváltások és az átlövések is.
Valdes hetek óta bizonytalan, néhányszor most is rám hozta a frászt.
A védelem nagyjából rendben volt (Pique és Márquez agyatlan becsúszásait leszámítva, szőrösszívű bírónál kiállítás lehetett volna bármelyik...), de azért nagyon várom Alves visszatérését...
A középpályán Busquets rendre rossz megoldást választott, ráadásul fizikailag fényévekre van Touretól, aki tökéletesen megoldotta a feladatát. Iniesta hozta a tőle elvárhatót, de Xavit az ő gyilkos utolsó passzaival nem tudta pótolni.
A támadók közt Henry csak kóválygott, Messinek volt két-három jó megindulása, de egy aranylabdástól ez kevés. Bojan nagyon akart, centerben nem érezte a játékot (alkatilag nem is oda való), de a széleken jól tolta.
Szedjük össze magunkat fiúk, a VFB ellen ez kevés lehet!!! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára The10 2010.02.21. 08:51:07-kor.
haze71
Entrenador del Barça

2010.02.21. 08:17:51

Végre vannak olyan fórumozók, akik nem ájulnak el a számszerű végeredménytől. Persze, fontos a gőzelem, de mikor leülök Barca meccset nézni, szórakozni, izgulni szeretnék és ehhez mostanában nem partner a csapat.
Léfe
Entrenador del Barça

2010.02.21. 06:49:53

Finomabban szolva pedig nekem is az a véleményem,hogy gyengék voltunk. Ne csak azt nézzük, hogy 4:0 lett. Nem volt golhelyzetünk se nagyon azt is Bojan elrontotta. A második félidő egy nulla, pont mint az A. Madrid ellen. Pedig gyenge volt az ellenfél és csak Xavi és Alves hiányzott. A négy gól 2 szabadrugásból lett, 2 gól meg szerencsésen jött.
Az egész meccsen igen sok volt az eladott labda, kényelmesség volt jellemző. Bojant és Henryt lassan én is leirnám,mert nem jók. Boján lassu és a kapu elött inpotens. Bár Messi meg elsétálta a meccset. Busi sem ide való. Ture és Ini tetszett. Ennyi. A Reál ennél sokkal motiváltabban hajt. Javulni kell, felrázni a csapatot, mert gondok lesznek. Régen játszottunk igazán jól.
Fecó
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.20. 23:11:35

gergo9 írta:Remélem mindeki jól megnézte ezt a Racingot, ilyen hulladék csapatot ritkán látni. Hihetetlen milyen gyenge a színvonal, és ilyen csapatoktól várjuk hogy pontot raboljanak a Madridtól vagy hogy a madridisták hogy ők tőlünk? Gyakorlatilag semmit sem csináltunk 90percig mégis 4-0 ide, egy pillanatig sem fordult meg a fejükben hogy van esélyük pontot szerezni, á rossz volt nézni komolyan.
Védelem V.V kivételével rendben volt , középpályán Iniesta,Touré jól teljesített, Busquets akkora 0 hogy egy hozzászólásba le sem tudom írni, bár ezek ellen ez is bőven elég volt. Támadótrió gyakorlatilag 0, Messit észre sem lehetett venni ,Bojan pörgött időként de kevés, lehetőséget még megérdelmi leginkább Henry helyén aki megint mehet a padra 3-4-5-6 meccsre vagy akár az idény végéig.
Azt én is megemlíteném hogy Marquez is meg Piqué is mehetett volna zuhanyozni ilyen belépők után.
Már bocs, de hogy lehet ilyen kommentet írni egy 4-0-ra megnyert meccs után? OK, hogy nem tetszett a játék, de nem hinném, hogy túl sok csapat drukkere keseregne ennyit egy ilyen fölényes siker után. Az ellenfél ennyit tudott, ennyi kellett a győzelemhez, minek szakadjanak meg a srácok a fontos BL meccs előtt, ráadásul ennyi sérült mellett örülhetünk a kevésbé kemény meccseknek is. Kicsit jobban meg kéne becsülni az ilyen teljesítményeket is, nem hiszem, hogy a srácok rászolgáltak volna erre a túlzott kritikára. 4-0 után ugyanis nem túl hiteles így kritizálni.
d
Entrenador del Barça

2010.02.20. 22:58:04

Visszavettek a masodik felidoben? Szerintem mar az elsoben is, sot rogton az elejen, az elso gol utan.
Tiago goljanak oruljunk, jot tesz egy fiatal jateksonak az ilyesmi, Henryt is talan helyrerantja, Bojannak drukkoltam meg, neki is jol tett volna egy gol, nem jott ossze neki.
Vedelem oke volt, a felelmetes nyujtott labas becsuszasokat kiveve es persze Valdest. Tamadojatek nem sok erdemlegeset tudott felmutatni.
Amugy az egesz meccs mindenestul nagy nulla volt. Racing mar az oltozoben feladta, a Barca meg jatszott egy edzomeccset. Rendben is van ez, nem kell szethajtaniuk magukat ha mar megvan a 3 pont, sporoljanak keddre. A 3 pont megvan es ez volt a lenyeg ma.
nahjolvan
Barça B

2010.02.20. 22:48:00

visszavettek a srácok a 3. gól után,gondolom a BL miatt..sztem ez így volt rendjén!a lényeg a 3pont:)
gergo9
Director del Fútbol

2010.02.20. 22:31:59

Remélem mindeki jól megnézte ezt a Racingot, ilyen hulladék csapatot ritkán látni. Hihetetlen milyen gyenge a színvonal, és ilyen csapatoktól várjuk hogy pontot raboljanak a Madridtól vagy hogy a madridisták hogy ők tőlünk? Gyakorlatilag semmit sem csináltunk 90percig mégis 4-0 ide, egy pillanatig sem fordult meg a fejükben hogy van esélyük pontot szerezni, á rossz volt nézni komolyan.
duncan
Jugador del Barça

2010.02.20. 22:29:36

Pozitívumok: Iniesta megint bombaformában van,Messi is egész jól tolta,bár azért a 2. félidőre jelentősen visszavett. A fiatalok pedig úgy,ahogy állták a helyüket, ilyen ksi csapatok ellen kell őket a pályára küldeni,bár azt még mindig tartom,hogy egyszerre ennyi embert nem lehet beépíteni a csapatba.
Pozitívum még,hogy Ibra a helyére került- a padra. Ami pedig a legfőbb,hogy megszereztük a három pontot és nem törtünk meg a vereség után.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.02.20. 22:22:14

Azért tűnnek el, mert ez csapatjáték, és az egész csapat visszavett! Egyébként az egész csatársorunkra jellemző idén, hogy akárki is játszon, inkább csak villannak néhányat, vagy játszanak 10-15 percet és eltűnnek a mezőnybe! Ez van! Nem csak Bojannal, hanem Messivel, Henryvel, Ibrával és Pedroval is! Egyébként szerintem Bojan nem volt rossz, és szélen többször jól meghúzta, és bár középcsatárnak súlytalan, szélen elég jól hazsnálható!
A 3 pont megvan, reméljük holnap a Villareal széppé teszi a vasárnapunkat! Kedden meg verejük meg a Stutgartot!!!
ziipp
Capitá del Barça

2010.02.20. 22:11:37

Közepes meccs volt, azért voltak szép dolgok.

Iniesta kicsit nehezen szabadult a labdától a középpályán.

Számomra Márquez játéka tetszett a legjobban, az első találat előtti indítása és a szabi gólja miatt.
cica73
Barça C

2010.02.20. 22:11:36

:D :D :D Gratula!
mess2009
Director del Fútbol

2010.02.20. 22:08:54

hát erről a második félidőről gondolom mindenki azt mondhatja, hogy vissza vettünk, mivel jön a BL ez akár igaz is lehet, csak azt nem értem, hogy olyanok mint Bojan aki végre játék lehetőséghez jut, miért tűnik el egy félidő után? (mondjuk Messit még megértem) bár Iniesta érdekes módon végig hajtott!
Henry az én szememben, (sokadszor) mostmár végleg le szerepelt, úgy egyébként hoztuk a meccset a papírforma szerint, de én ezt nem tudom gálának tekinteni, bár ez ellen a gyenge csapat ellen lehetett volna akár szebb játékot is mutatni.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.20. 22:02:26

Nah hát így a meccs után. Teljesen papírforma. Megérdemelt győzelem. Úgy gondolom annyit lőhettünk volna ma itt amennyit akarunk (min 6-7). Hátul nem volt gond szerintem a védősor remekül lehozta. Még Jeffren is szépen játszott, igaz azalatt a kis idő alatt sok dolga nem akadt. A középpálya sem volt rossz, itt Iniesta magasan kiemelkedett (aki nálam a meccs embere is). Támadosor. Hát-hát. Henry! Elég! A szabadrúgás gól nem volt csúnya (igaz kellett hozzá szerencse is), de elég. Remélem a Stuttgart ellen nem kezd. Bojan-on nagyon látszott a meccshiány. Nagyjából a 3. meccsét játssza idén, azokat az 5 perceket leszámítva amik semmire nem jók. Thiago is meglepetés volt kissé. Eddig sem játszott rosszul ha följött. Most a gólját teljesen leszámítva mondok ezt. Remekül helyezkedik, jól, szépen kerül helyzetbe. Passzai is elég jók voltak. Csak így tovább. Szép volt fiúk!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.20. 21:56:58

Nah egy sima meccs,kellett.

2.félidőt felesleges volt lejátszani,színvonal elég gusztustalanná apadt :)

jöhet a stuttgart elleni meccs,ott végig nagyobb iramon kell azért pörögni,hogy esetleg már idegenben eldöntsük a dolgokat.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mess2009
Director del Fútbol

2010.02.20. 20:59:21

az összeállításal ezúttal semmi baj, a mezőnyjáték is jó iramú, de valjuk be két szerencsés gólt lőttünk, amik ugyan önmagukban szépek voltak, de mégis hajszálon múltak!
az akció gólok tehát még hiányoznak. Messi az első 30 percben elég indiszponált volt,a végére azért villant néhányat.még Valdés bizonytalansága nem tetszik, Bojan jól mozog, de mostmár be is lőhetne egyet.
kiváncsi vagyok lesz e csere?
gianni
Entrenador del Barça

2010.02.20. 19:55:10

Remélem Bojan jól fog játszani és persze betalálgat.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.02.20. 19:40:47

Se Thiago, se Jonathan nem kezd? :cry:
Mindegy, remélem lesz olyan sima a meccs, hogy a 2. félidőben bejöjjön valaki - Tourét úgyis pihentetni kell biztos. Amúgyhajrá Bojan, remélem ver egypárat, és Yaya is villant valamit. Ibrát sajnálom, pont a gól után kerül ki a keretből is... Mindegy, Pep a nagymester eben, ő tudja...

Barca győzelmet várok, és Thiagot a 2. félidőben 8) :D

Jó szurkolást mindenkinek!
LPKeke
Jugador del Barça

2010.02.20. 19:39:53

LM10 írta:Pad: Pinto,Csiga,Milito,Thiago,dos Santos,jeffren,Pedro.

Ibra még a padon sincs.
Ibra padozását nem értem, a padra legalább lehetne rakni, ráadásul miután a gólt lött, talán elkaphatná a fonalat. Vagy sérült??? azt azért nem hinném, sehol sem írták. Hajrá Bojan és Yaya!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.02.20. 19:35:20

Pad: Pinto,Csiga,Milito,Thiago,dos Santos,jeffren,Pedro.

Ibra még a padon sincs.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.20. 19:34:27

nah végre játszik Bojan.Ezt vártam már régóta,és Yaya is ott van :)

Tipp 3-1.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LM10
Director del Fútbol

2010.02.20. 19:32:59

Bojannak örülök :D Touré is végre kezd. Ibrának jót tesz a pihenés, Henryra kíváncsi leszek. Minimum 2 gólos sikert várok, és szép játékot! :wink:
szajko
Director del Fútbol

2010.02.20. 19:30:38

Ibra gondolom pihen keddre. :)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.02.20. 19:29:27

csdewl írta:Valdes, Puyol, Piqué, Márquez, Maxwell, Iniesta, Touré, Busquets, Messi, Bojan and Henry.
Ibrat is akkor veszi ki amiutan golt rugott...en Messi helyere tettem volna Bojant..nem baj jo igy igy,gyozni kell!

FORZA BARCA!!! :D
soadroli
Llegenda del Barça

2010.02.20. 19:29:01

csdewl írta:Valdes, Puyol, Piqué, Márquez, Maxwell, Iniesta, Touré, Busquets, Messi, Bojan and Henry.
Nemrossz. Remélem Henry lesz középen.
Örülök hogy Touré végül játszik. :)
Kép
Lezárt