2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ede72 írta:Sajnos hetek óta látszik hogy egyre jobban lejtőn van a csapat. Igazából ez avzeteés és legfőképpen Pep hibája, mert ilyen hülyeséget nem lehet csinálni, hogy nem igazol senkit a kp-ra. Nem tudom mit gondolt Busketsről, ha tavaly nem tudott passzolni idénre megtanul??? Szörnyű az a gyerek 10-ből 9 pasza ellenfélé.
Marquez dettó, Messi meg már hetek óta alibizik, gondolom fáradt. Nincs se bal se jobb szél nagyon hiányzik Alves. Itt lett volna a lehetőség télen igazolni erre mit csinál Pep?? azt mondja Robinhora hogy felborítja az öltöző rendjét.
Hát nem tudom, én imádom a csapatot de nagyon szkeptikus vagyok mind a bajnokság mind a BL tekintetében.
kisebb csodára volna szükségünk, egy jó kp (Fabregas) me egy jó balszélső( Silva, Ribery, Robinho) meg még egy jó középhátvdre.
és amit már évek óta mondok másik kapusra
Valdes megint lógatta a kezét, ha fennt tartja a kezébe fejeli Cacau...
Nagy IQ fighter vagy.Benceee14 írta:lol basszátok meg a 16oson belüli kezezésért szerinted mi jár ha nem egyből 11es? egy csésze kávé vagy mi ??
és a 16oson belüli könyöklésért? nem rosszabb helyeken piros+ tizi... ellenetek persze egyik sem számít, mert valahogy tovább kell juttatni a kis csipetcsapatot. szánalmas az egész komolyan mondom... kábé mint a tavalyi chelsea meccs.
nem szándékos de az bazmeg nem számít, 16oson belül volt? kezezett? ez kézilabda? köszöntem....Pique kezezése nem volt szándékos ennyi nem tom miért ordibál a méhes, ugyanaz mint a Chelsea ellen.Marquez könyököse egy alkaros tolás volt!(tudtommal a könyök nem ott van)
nem könyökölt, alkarral tolt. hát beszarok komolyan...sziasztok, jó életet az álomvilágotokban...a szabályköönyvet nem ártana átnézni...
itt az idő a koccolásra. még mielőtt agyvérzést kapsz.Benceee14 írta:lol basszátok meg a 16oson belüli kezezésért szerinted mi jár ha nem egyből 11es? egy csésze kávé vagy mi ??
és a 16oson belüli könyöklésért? nem rosszabb helyeken piros+ tizi... ellenetek persze egyik sem számít, mert valahogy tovább kell juttatni a kis csipetcsapatot. szánalmas az egész komolyan mondom... kábé mint a tavalyi chelsea meccs.
nem szándékos de az bazmeg nem számít, 16oson belül volt? kezezett? ez kézilabda? köszöntem....Pique kezezése nem volt szándékos ennyi nem tom miért ordibál a méhes, ugyanaz mint a Chelsea ellen.Marquez könyököse egy alkaros tolás volt!(tudtommal a könyök nem ott van)
nem könyökölt, alkarral tolt. hát beszarok komolyan...sziasztok, jó életet az álomvilágotokban...a szabályköönyvet nem ártana átnézni...
és ezért 12,5 milliót keres évente! megmerem kockáztatni hogy jobb pillanataimban én is képes vagyok hasonló teljesítményre...zola8787 írta:Ibra úgy mozog a pályán, mintha lenne vagy 20 kiló feleslege![]()
![]()
Ede72 írta:Sajnos hetek óta látszik hogy egyre jobban lejtőn van a csapat. Igazából ez avzeteés és legfőképpen Pep hibája, mert ilyen hülyeséget nem lehet csinálni, hogy nem igazol senkit a kp-ra. Nem tudom mit gondolt Busketsről, ha tavaly nem tudott passzolni idénre megtanul??? Szörnyű az a gyerek 10-ből 9 pasza ellenfélé.
Marquez dettó, Messi meg már hetek óta alibizik, gondolom fáradt. Nincs se bal se jobb szél nagyon hiányzik Alves. Itt lett volna a lehetőség télen igazolni erre mit csinál Pep?? azt mondja Robinhora hogy felborítja az öltöző rendjét.
Hát nem tudom, én imádom a csapatot de nagyon szkeptikus vagyok mind a bajnokság mind a BL tekintetében.
kisebb csodára volna szükségünk, egy jó kp (Fabregas) me egy jó balszélső( Silva, Ribery, Robinho) meg még egy jó középhátvdre.
és amit már évek óta mondok másik kapusra
azért puskát még se tarthatunk a hátukhoz... nem, ebben a szezonban már nyertünk 3 kupát, de az a laza, pimasz játék már nem volt jelen, mint a 2008-2009-es szezonban...Ilúvatar írta:jaja, eltört valami azzal a +3 kupával együtt.... nem azzal van a gond, hogy elment eto'o blabla, hanem a motiváltsággal van a gáz. Ez a csapat tavaly begyűjtötte a 6 kupát, most meg kialszik a láng.Rinku írta:mióta Eto'o elment, eltört valami
pl az ilyen hülyeségek miatt hogy márqueznek egyből piros, piqué kezezéséért egyből 11-es, ibrának piros... bla bla blaGetti írta:ööö.....mér?faithnomore írta:köszönjük Getti, leülhetsz, 1-es
ööö.....mér?faithnomore írta:köszönjük Getti, leülhetsz, 1-es