Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ede72 írta:na nem mintha Militóért nagyon odalennék, csak sajna tudom milyen keresztszalag szakadásból felépülni és ezért tisztelem, hogy másfél év kihagyás után megint ilyen szinten játsziktomidarts írta:Ok, nem muszáj egyetértenünk...nekem jobban bejön mint Milito.Ede72 írta: 3 évenként sztem te is rúgnál egy szabigólt a Barcában, főleg ha ennyit játszanál..mert az előzőt akkor rúgta, és ebben az évben edig csak olyannak passzolt, aki másik mezben játszott...
na nem mintha Militóért nagyon odalennék, csak sajna tudom milyen keresztszalag szakadásból felépülni és ezért tisztelem, hogy másfél év kihagyás után megint ilyen szinten játsziktomidarts írta:Ok, nem muszáj egyetértenünk...nekem jobban bejön mint Milito.Ede72 írta:3 évenként sztem te is rúgnál egy szabigólt a Barcában, főleg ha ennyit játszanál..mert az előzőt akkor rúgta, és ebben az évben edig csak olyannak passzolt, aki másik mezben játszott...tomidarts írta:A hétvégi fordulóban azért nem volt gyenge a szabadrúgása...szerintem Marquez nem rosszabb Militonál...
Ede72 írta:3 évenként sztem te is rúgnál egy szabigólt a Barcában, főleg ha ennyit játszanál..mert az előzőt akkor rúgta, és ebben az évben edig csak olyannak passzolt, aki másik mezben játszott...tomidarts írta:A hétvégi fordulóban azért nem volt gyenge a szabadrúgása...szerintem Marquez nem rosszabb Militonál...Ede72 írta: sztem csak azért hosszabbítottak vele, hogy pénzért el lehessen adni, vagyis csak remélem...