Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.07. 23:56:33

Cali írta:Az Inter miért a vendégmezben játszik otthon :?:
Ez csak azért van mert tudjuk melyik csapat van ott otthon ACMilan :!: :twisted: :lol:
Én erre az eredményre számítottam, bár 1-1et tippeltem de ez a végeredményből semmit sem von le.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.03.07. 23:12:02

Elképesztő,végre elléphettünk volna megint,de nem,xelünk otthon,ilyen csatársorral.Vicc.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Cali
Entrenador del Barça

2010.03.07. 22:47:44

Game90 írta:Inter - Genoa 0-0, kb. az utolsó 10-15 percben volt csak értékelhető az Inter teljesítménye. Balotelli ma is hozta az okádék stílusát, már a szurkolók is kifütyülték őt :roll:

Maradt a 4 pontos különbség.
Mit tett már megint?
Az eredményt látva, nem bánom, hogy elkapcsoltam máshova...
PCsabi
aka Game90

2010.03.07. 22:45:16

Inter - Genoa 0-0, kb. az utolsó 10-15 percben volt csak értékelhető az Inter teljesítménye. Balotelli ma is hozta az okádék stílusát, már a szurkolók is kifütyülték őt :roll: Eto'o sincs nagy formában mostanában, 6-7 meccse nem lőtt gólt.

Maradt a 4 pontos különbség a két milánói csapat között.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.03.07. 22:51:00-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cali
Entrenador del Barça

2010.03.07. 21:15:45

Az Inter miért a vendégmezben játszik otthon :?:
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.06. 22:37:16

Fantasztikus, tipikus olasz derbire sikeredett ez a Roma-Milan meccs is...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.01. 15:22:39

Tagnap a hétvége utolsó meccseként a Juventust tekintettem meg és nem a Marseille-t. :D Mit mondjak... Pocsék ez a Juve minden tekintetben! Az első gól csodaszép volt. Miccoli gyönyörűen tekerte a felsőbe. A másodikat meg sikeresen összehozta Grygera. Rosszul passzolt hátra és a 2 perccel korábban beálló Budan lefülelte, majd Maninngert kicselezve a kapuba rúgta.
Elszomorítóan rosszul játszott a Juve, amennyit én láttam belőle. Ami a legjobban bánt az Diego. Nagyon kedvelem még mindig, de amit idén nyújt az nagyon gyenge eddig. Össze kell kapnia magát neki és a csapatának ha játszani akarnak jövőre a Bl-ben.

Ja amúgy az egyik legnagyobb kihívójuk a tegnap nyerő Palermo, aki mellesleg nagyon szimpatikus csapat, úgyhogy drukkolok nekik! Egyébként Pastore-ról tud valaki vmi infót közölni?! :roll: Csak mert a kommentátor azt mondta, hogy óriási tehetség.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
miihii
KHAL

2010.02.28. 21:49:07

Pato megint lesérült :shock:
Nagyon jó formában tért vissza,kár,h többet maródi,mint aktív playa :? Ebben a kisgyerekben van fantázia,csak többet kellene kerülnie a sportorvosokat.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.28. 19:02:24

sajnos a kezdeti 0-2 ellenére elég rosszul játszottunk, csak idő kérdése volt, h feljöjjenek a napoletanók, így abszolút jogos az x... mindegy, a héten a főnök is megmondta, hogy szerényen a bajnoki elvárásokkal, az első számú cél a bl-indulás. ez, úgy néz ki simán meglesz, de azért reményeim szerint még megríkatjuk milano mindkét oldalát, ahogy kell. pláne, h pato tuti, h nem játszik ellenünk, a neveletlen pojáca murinnyónak meg éppen itt lesz az ideje a torkára forrasztani a szót.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2010.02.28. 16:58:55

Kicsit izgalmas lett a meccs :) Maicon gólja nagyon szép volt, Balotelli gól + gólpassz.

Tetszett ez a támadó felállás: J. Cesar - Maicon, Lucio, Motta, Zanetti - Stankovic, Mariga - Balotelli, Sneijder, Pandev- Milito.

Roma x-elt, Milan nyert, Ronaldinho kihagyott egy 11-est.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.28. 16:55:19

levproff írta:
ozsimiki írta:Roma úgy tűnik,h behúzza,így az internek nagyon kell ez a győzelem.
Vagy mégsem.
Erre a Livorno is gólt kap..nem hiszem le. :x
Úgy van bizony Hamsíííííííík! Ennyit a Roma bajnoki esélyeiről. Azért a Milan még a nyakunkon van, de ne érzem azt az erőt bennük, h képesek legyenek bajnokok lenni, kivéve ha mi hagyjuk nekik. :twisted: Mondjuk sokat elmond a bajnokság színvonaláról, h a Milan a 2.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.28. 16:53:13

jújúújjj :D :lol: megúszta az Inter a végén, maradt a 2-3.

Roma pedig leadta 2-0ról a Napoli ellen, ejnye, egyel kevesebb lesz az izgulnivaló a Romai derbin majd.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
levproff
Director del Fútbol

2010.02.28. 16:50:09

ozsimiki írta:Roma úgy tűnik,h behúzza,így az internek nagyon kell ez a győzelem.
Vagy mégsem.
Erre a Livorno is gólt kap..nem hiszem le. :x
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.28. 16:34:35

Bologna hogy kotor a Genoa ellen. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.28. 16:30:15

nagyon jó kis meccs ez az Udinese-Inter...72.perc 2-3, 1-0 volt 2.percben,majd 1-3, és 2.félidő elején szépítettek a hazaiak.

Milán és Roma úgy tűnik,h behúzza,így az internek nagyon kell ez a győzelem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.02.28. 03:47:06

Fernando írta:Nem haragszok, csak egyszerűen nem értek veled egyet :lol: Akkor mia fészkes frászt nevezel jó formának? Nem játszottak csúnyán abban a 2 hónapban. :wink:
Csúnyán nem, de annyira nagy játék sem volt. Az egész kb. azon múlik, h R80-nak hogyan megy a játék, mennyire van kedve játszani. Azért a Milan játéka elég öreguras, a gyorsabb csapatok egyszerűen keresztülrohannak rajtuk, ráadásul a beállt védekezéssel nehezen bírnak ők is.
Nem tudom, hogyan értessem meg, h mert Ronaldinho bemutat valami szép cselt, és ad néhány jó passzt, amit aztán mondjuk Borriello beollóz, attól még nincsen igazán csúcsformában a csapat.
Nézd a Bl, vagy a komolyabb csapatok elleni meccseket (a Juve nem ér, az akkor épp mélyponton volt), a Zürich védekező taktikájával annak ellenére nem tudtak mit kezdeni, h a továbbjutás is fügött tőle... :?
A Madrid ellen + sztem a két meg nem adott gól ellenére is szerencséjük volt, h az OM-ről ne is beszéljek, akikre egyszerűen azt mondhatom, h iszonyat pechjük volt a Milan ellen, mert amúgy nagyon veszélyes kontráik voltak, és a Milan nem bírta a tempót. Hogy az Intert ne is említsem. Mourinhonak igaza volt, heten is nyertek volna azon a meccsen, a Milan becsődölt, úgy ahogyan van. Itt többen írták, h mekkora zseni Mourinho....hát, nem akarom elvitatni, az eredmények beszélnek, de arra a meccsre nem kellett akkora zsenialitás, egyszerűen a gyorsaságot - gyors játékot, sok futást kombinálta a jó/pontos védekezéssel, és a Milan meghalt, kész.
Amikor tetszett a játékuk, az a Cagliari elleni meccs volt, ámbár hozzá kell tenni, h ott is rezgett némileg a léc, h meglegyen a győzelem... :wink:
Szóval a jó forma, amikor az erősebb játékerőt képviselő (mármint nem feltétlenül a nála erősebb, hanem úgy általában a jó játékerővel bírókat, jó játékosállománnyal rendelkezőket) csapatokat is biztosan le tudja győzni egy csapat, h az ettől gyengébbeket már ne is említsem, és nem csak azok ellen mutat élvezetes játékot, akinek a stílusa fekszik neki. És dominálni tud a meccsein, ami mondjuk nem pusztán a labda járatásából áll, hanem épkézláb támadások felépítéséből is...Mertugye a Milan bírt produkálni olyan meccseket is, h 60-65% volt javukra a labdabirtoklás, de ez a világon semmit sem ért, és furamód, a mérkőzést nézve nem is jött le...
Egy FC Zürichet illett volna oda-vissza verni pl., de látszott, h az OM ellen mennyire nem bírják a tempót, de a Madridot is ideírhatom, a meccsek végét nem győzték már kivédekezni, vagy az Inter elleni szenvedés, ugye. Ezért is írtam, mármint az iram miatt, h nem ezzel a kerettel fog ez megvalósulni - igazából nem is tud - mármint az igazán jó forma...
Szerintem :)
Lehet, kicsit kusza lett, de eléggé éjjel van, bocs... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.26. 07:41:32

Nem haragszok, csak egyszerűen nem értek veled egyet :lol: Akkor mia fészkes frászt nevezel jó formának? Nem játszottak csúnyán abban a 2 hónapban. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.02.26. 03:50:57

Fernando írta:
Livia Drusilla írta:
LG írta:...
...
Hát azért abban az 1-2 hónapban elég jó formában voltak. 5 el küldték haza a Geonát, elverték a Juvét 3-al a Delle Alpiban. Nem csak 1-0-s meccseket játszottak.
Már ne haragudj, de az, h nem csak 1-0-s meccseket játszottak, még nem jelenti azt, h "hűdejóformában" lettek volna... :)
Azon a meccsen a Genoa igencsak gyenge/zavarodott volt, a védelmükkel az élen - három darab büntetőt összehozni egy meccsen azért nem nevezhető szokványosnak... :wink:
A Juve meccsen meg mindkét csapat pocsék meccset játszott. A Milan
3 gólja inkább a Juve rossz (vagy inkább minősíthetetlen) formájának tudható be, mint a Milan "szárnyalásának"... :wink:
Nem azt mondom, h nincsenek jó momentumaik, és határozottan nézhetőbb meccseket játszanak, mint a szezon elején, és motiváltabbnak meg szervezettebbnek is tűnnek (nem mindig:P) de a jó forma , ami igazán annak nevezhető, az még várat magára.
Mondjuk, ezzel a kerettel nem is lesz olyan igazi, sztem, de ne legyen igazam. :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.25. 21:50:51

VIII.Henrik írta:
Fecooo írta:(van még vki "velünk"? :D )
Igen, én is a bizakodók között vagyok. :)
De a mai eredmény sokkolt! Nem láttam ezt a meccset sem, ahogy az odavágót sem, így nem tudok mit írni a Panaról. Csalódott vagyok.
azt hallottam, h az előző meccsen azért "kaptunk" ki, mert Julio Sergio megsérült, és amint beállt Doni, onnantól potyázott is azonnal, és azért nyert a Pana... ma 10 percen belül szereztek 3 gólt, nem lepődnék meg, ha kiderülne, h ez is az 1-2 éve még általam becsült brazil kapus lelkén szárad... sajnálom a kiesést, kb ledöbbentem :(
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2010.02.25. 21:32:53

Fecooo írta:(van még vki "velünk"? :D )
Igen, én is a bizakodók között vagyok. :)
De a mai eredmény sokkolt! Nem láttam ezt a meccset sem, ahogy az odavágót sem, így nem tudok mit írni a Panaról. Csalódott vagyok.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.25. 21:05:58

LG, sztem hallgassál a bölcsebbre (Savira), mert nagyon kellemetlen lenne, ha magyarázkodásra kényszerülnél először majd március 29.én, aztán pedig a bajnokság végén!

de hogy megpróbáljak legalalább én a földön maradni, az ASRrel kapcsolatban nekem már az is nagy szó, h simán, csont nélkül odaérünk a bl-helyek egyikére, annak ellenére, h olyan volt az idénykezdet, amilyen. ha ennél több leesik - és miért ne eshetne le? ha egy klubnak kb két és fél komplett elsőosztályú kezdőt ki lehetne állítani a keretéből és ennek ellenére mi a nyakukon lógunk úgy, h rendszeresen 18-19 éves gyerekek figyelnek a padunkon csereként, hozva a "szűk" győzelmeket (amiért ugye ugyanúgy 3 fa jár, és hát a nagytudásúakból álló inter sem 32-0ra nyeri a meccseit ugye) - szal ha a bl-helyeknél több leesik, akkor még jobban fogok majd örülni. 8)

Fecó, bocsesz!! pedig a főnök képéről tudtam, h nem vagy közömbös, csak hát ezt kicsit elfelejtettem amikor írtam a Daninak... :oops: :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.02.25. 13:01:06

Azért én nem állok hozzá ekkora kabáttal,mint LG,de én is bízom abban,hogy nem fogják elvesztegetni az előnyt,s meg lesz az 5. is a sorozatban.

Nagy a motiváció a fővárosban,de majd meglátjuk mire lesz elég. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.25. 09:20:34

Livia Drusilla írta:
LG írta: Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
"A Milan nagy formában érkezett" -ezzel nem értek egyet. Egy jó sorozat után inkább, de a nagy formától még igencsak messze vannak.
Mondjuk a tré szezonkezdethez képest valóban feljöttek, de a nagy forma még várat magára... :wink: :D
Ugyanúgy jártak, mint tavaly a Madrid. Azt hitték, h simán levernek, aztán megkapták a magukét. Annyi különbséggel, h itt nem lett olyan csúfos kiütés, mert a bíró megakadályozta :evil:
Az itt bizakodó Roma drukkereknek meg annyit, h ők is így fognak járni! Nem bántani akarom őket, de elkövetik ugyanazt a hibát, melyet tavaly a madridisták, ill. most a milanosok, túlértékelik a győzelmi sorozatukat. Az az igazság, h a Roma nem tett semmi hatalmasat, hoztak pár meccset szűkösen, ennyi. Ettől ők még csak egy jó formában lévő középcsapat, amelynél szerepet játszik az új edzővel jött lendület is. De ez is elmúlik, és akkor lesz sírás-rívás és fogak csikorgatása.
Mondom még1x, jogotok van bízni a csapatotokban, de reális esélyetek a 2. helyre van, és szeretném, ha ezt belátnátok, különben nagyon nagyot fogtok csalódni. Én csak óvni szeretnélek ettől benneteket :wink: :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.24. 21:34:07

Boixos írta:
gekkodan írta:Egész egyszerűen nem hiszek a Roma bajnoki címében...
Dani, elég, ha én bízom benne 8) :D
mmint elég, ha MI bízunk benne ;)

(van még vki "velünk"? :D )
Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.24. 20:47:29

gekkodan írta:Egész egyszerűen nem hiszek a Roma bajnoki címében...
Dani, elég, ha én bízom benne 8) :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt