Ez csak azért van mert tudjuk melyik csapat van ott otthon ACMilanCali írta:Az Inter miért a vendégmezben játszik otthon

Én erre az eredményre számítottam, bár 1-1et tippeltem de ez a végeredményből semmit sem von le.
Ez csak azért van mert tudjuk melyik csapat van ott otthon ACMilanCali írta:Az Inter miért a vendégmezben játszik otthon
Mit tett már megint?Game90 írta:Inter - Genoa 0-0, kb. az utolsó 10-15 percben volt csak értékelhető az Inter teljesítménye. Balotelli ma is hozta az okádék stílusát, már a szurkolók is kifütyülték őt![]()
Maradt a 4 pontos különbség.
Úgy van bizony Hamsíííííííík! Ennyit a Roma bajnoki esélyeiről. Azért a Milan még a nyakunkon van, de ne érzem azt az erőt bennük, h képesek legyenek bajnokok lenni, kivéve ha mi hagyjuk nekik.levproff írta:Vagy mégsem.ozsimiki írta:Roma úgy tűnik,h behúzza,így az internek nagyon kell ez a győzelem.
Erre a Livorno is gólt kap..nem hiszem le.
Vagy mégsem.ozsimiki írta:Roma úgy tűnik,h behúzza,így az internek nagyon kell ez a győzelem.
Csúnyán nem, de annyira nagy játék sem volt. Az egész kb. azon múlik, h R80-nak hogyan megy a játék, mennyire van kedve játszani. Azért a Milan játéka elég öreguras, a gyorsabb csapatok egyszerűen keresztülrohannak rajtuk, ráadásul a beállt védekezéssel nehezen bírnak ők is.Fernando írta:Nem haragszok, csak egyszerűen nem értek veled egyetAkkor mia fészkes frászt nevezel jó formának? Nem játszottak csúnyán abban a 2 hónapban.
Már ne haragudj, de az, h nem csak 1-0-s meccseket játszottak, még nem jelenti azt, h "hűdejóformában" lettek volna...Fernando írta:Hát azért abban az 1-2 hónapban elég jó formában voltak. 5 el küldték haza a Geonát, elverték a Juvét 3-al a Delle Alpiban. Nem csak 1-0-s meccseket játszottak.Livia Drusilla írta:...LG írta:...
azt hallottam, h az előző meccsen azért "kaptunk" ki, mert Julio Sergio megsérült, és amint beállt Doni, onnantól potyázott is azonnal, és azért nyert a Pana... ma 10 percen belül szereztek 3 gólt, nem lepődnék meg, ha kiderülne, h ez is az 1-2 éve még általam becsült brazil kapus lelkén szárad... sajnálom a kiesést, kb ledöbbentemVIII.Henrik írta:Igen, én is a bizakodók között vagyok.Fecooo írta:(van még vki "velünk"?)
De a mai eredmény sokkolt! Nem láttam ezt a meccset sem, ahogy az odavágót sem, így nem tudok mit írni a Panaról. Csalódott vagyok.
Igen, én is a bizakodók között vagyok.Fecooo írta:(van még vki "velünk"?)
Ugyanúgy jártak, mint tavaly a Madrid. Azt hitték, h simán levernek, aztán megkapták a magukét. Annyi különbséggel, h itt nem lett olyan csúfos kiütés, mert a bíró megakadályoztaLivia Drusilla írta:"A Milan nagy formában érkezett" -ezzel nem értek egyet. Egy jó sorozat után inkább, de a nagy formától még igencsak messze vannak.LG írta: Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
Mondjuk a tré szezonkezdethez képest valóban feljöttek, de a nagy forma még várat magára...![]()
mmint elég, ha MI bízunk benneBoixos írta:Dani, elég, ha én bízom bennegekkodan írta:Egész egyszerűen nem hiszek a Roma bajnoki címében...![]()