Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát mert a Te gépeden márt volt egy account.Fernando írta:Amúgy azóta nemtudom miért nem lehet belépni azzal a címmel, névvel tobetre amit haverom csinált otthon.
Nem mind1? Inkább azt mondd meg mit játszotok ma ellenünk!?Fernando írta:Én azért ennél biztosabbra tette, all-in-tAmúgy azóta nemtudom miért nem lehet belépni azzal a címmel, névvel tobetre amit haverom csinált otthon.
Ááá, nem vagyok olyan buta, mint ...Fernando írta:Remélem azért nem ólineztéllevproff írta:Ez vicc, a 999999999,9999999 percben gólt lő a Charlton, és ezzel nyert..levproff írta:Zwolle velem is kibas.ott.![]()
Viszont Charlton 1-0-nál megtettem X-re.![]()
Remélem azért nem ólineztéllevproff írta:Ez vicc, a 999999999,9999999 percben gólt lő a Charlton, és ezzel nyert..levproff írta:Zwolle velem is kibas.ott.![]()
Viszont Charlton 1-0-nál megtettem X-re.
Ez vicc, a 999999999,9999999 percben gólt lő a Charlton, és ezzel nyert..levproff írta:Zwolle velem is kibas.ott.![]()
Viszont Charlton 1-0-nál megtettem X-re.
Fernando írta: Akkor mindketten azt mondjuk: bár ne tetted volna meg.Jött volna egy laza kis berúgó pénz.
Akkor mindketten azt mondjuk: bár ne tetted volna meg.csababarca írta:csababarca írta:Péntek:
Schalke-Dortmund H 1,88
De Graafschap-Excelsior H 1,58
Zwolle- Den Bosch H 1,69
Caen-Strasbourg H 1,54
Brest-Sedan H 1,73
Hihetetlen.A Caen meg a Brest vezetik a franci másodosztályt,otthon játszottak,erre egyik sem nyer...
Zwolle is 3. és leikszel egy középmezőnybelivel.
Nem az én sportom ez a tippmix.Ha nem rakom meg ezeket,akkor 3-4-5-0ra nyernek az említett csapatok![]()
Ha a holnapim sem jön be be is fejeztem.
csababarca írta:Péntek:
Schalke-Dortmund H 1,88
De Graafschap-Excelsior H 1,58
Zwolle- Den Bosch H 1,69
Caen-Strasbourg H 1,54
Brest-Sedan H 1,73
Ilyen nincs... USA simán nyer. Schalke-Dortmund 3 gól. Zwolle meg leikszel. Ismét egy 1 meccs megy el szelvény...Shirocco írta:Erre nagyon ráéreztél tesóFernando írta: Péntek:
Schalke vs. Dortmund 2-3 gól D 1.93
USA vs. Finnország H 1.93 (!)
Zwolle vs. Den Bosch H 1.69Parádéznak az amcsik
Zwolle is jól áll...lol még egy gólt kapott finnország amíg ezt leírtam
Hajrá
szerk.:lol itt a 6.viszont zwolle 1:1
Erre valaki?Dotn93 írta:Az létezik, hogy már nem működik az ingyen 250 ft a tobeten?
Erre nagyon ráéreztél tesóFernando írta: Péntek:
Schalke vs. Dortmund 2-3 gól D 1.93
USA vs. Finnország H 1.93 (!)
Zwolle vs. Den Bosch H 1.69
feladomronaldinho89 írta:Áh. Kopra más mint a felhasz. nevem. volt amikor ilyet írtam be hogy 5z5h3N3 ilyesmi. és nem működött. Nem tomdaffy írta:ne legyen ugyanaz,mint a felh neved,próbálj ilyeneket: Password9 stbronaldinho89 írta:Segít nekem valaki? egyszeruen nem tudok regelni sportingbeten. Mindig baja van a jelszóval mikor megadok egyet. Ugyebár 7 karakternek kell lennie minimum, és legyen benne szám meg lehet benne nagy betű is. Aztan megadok egy jelszót pl: Milan12 és nem jo. bármit írok be sosem jó. Szerintetek?
Áh. Kopra más mint a felhasz. nevem. volt amikor ilyet írtam be hogy 5z5h3N3 ilyesmi. és nem működött. Nem tomdaffy írta:ne legyen ugyanaz,mint a felh neved,próbálj ilyeneket: Password9 stbronaldinho89 írta:Segít nekem valaki? egyszeruen nem tudok regelni sportingbeten. Mindig baja van a jelszóval mikor megadok egyet. Ugyebár 7 karakternek kell lennie minimum, és legyen benne szám meg lehet benne nagy betű is. Aztan megadok egy jelszót pl: Milan12 és nem jo. bármit írok be sosem jó. Szerintetek?
ne legyen ugyanaz,mint a felh neved,próbálj ilyeneket: Password9 stbronaldinho89 írta:Segít nekem valaki? egyszeruen nem tudok regelni sportingbeten. Mindig baja van a jelszóval mikor megadok egyet. Ugyebár 7 karakternek kell lennie minimum, és legyen benne szám meg lehet benne nagy betű is. Aztan megadok egy jelszót pl: Milan12 és nem jo. bármit írok be sosem jó. Szerintetek?
ok köszönöm!daffy írta:én rájöttem,febr 25ig volt a játék,most várnod kell a következőreZsoltbarca írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy kell tenni valamit a a sportingon hogy legyen ilyen ingyen pörgetésem?Már regisztráltr vagyok letöltöttem mindent de az ingyenes játékok fül a latt nem dob ki semmit!Ha valaki rájött valéamire irjon!
Előre is köszönöm
én rájöttem,febr 25ig volt a játék,most várnod kell a következőreZsoltbarca írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy kell tenni valamit a a sportingon hogy legyen ilyen ingyen pörgetésem?Már regisztráltr vagyok letöltöttem mindent de az ingyenes játékok fül a latt nem dob ki semmit!Ha valaki rájött valéamire irjon!
Előre is köszönöm