2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja persze, ezt kihagytam.ronaldinho89 írta:Hát azért a Roma - Milan nem tuti 100 as szerintem. A romanak most van egy kisebb formahanyatlása. Ha jól tom 2 vereség EL-ben, x a bajnokságban. Ki tudja, meg hát rangadósabb meccs.LM10 írta: Roma-Milan H 2,28
Hát azért a Roma - Milan nem tuti 100 as szerintem. A romanak most van egy kisebb formahanyatlása. Ha jól tom 2 vereség EL-ben, x a bajnokságban. Ki tudja, meg hát rangadósabb meccs.LM10 írta: Roma-Milan H 2,28
Amúgy nem tudom mi bajod vele.Fernando írta:Szeló. Ez olyan vicces szó.
Mindig utánuk nézek persze. Olyan nincs, hogy tuti meccs, de esély az nagy rá, hogy jön. SzelóDaNiAlVeS8 írta:Írország-Brazília V
Chicago-Edmonton H
Törökország-Honduras H
Magyar-Orosz V
Mit gondoltok?
szerk.: Fernando a nagyobb tétes szelód meccsei tutik? Utánuk néztél vagy valami?
hát attól még magyar vagyok,meg örülnék ha jó lenne a magyar foci, de azért úgy gondolom az oroszok az esélyesebbekLionel Kicsi Messi írta:DaNiAlVeS8 írta:Írország-Brazília V
Chicago-Edmonton H
Törökország-Honduras H
Magyar-Orosz V
Mit gondoltok?
szerk.: Fernando a nagyobb tétes szelód meccsei tutik? Utánuk néztél vagy valami?
magyarok ellen rakni?XD nem szép dolog...
magyarok ellen rakni?XD nem szép dolog...DaNiAlVeS8 írta:Írország-Brazília V
Chicago-Edmonton H
Törökország-Honduras H
Magyar-Orosz V
Mit gondoltok?
Elég nagy esély van rá, hogy nyer, bár izomsérülése van, és a tavaly elverte Görges Szávay-t. Azért sztem esélyes.csababarca írta:Szávay Ági győzelmére mennyi esély van?
Azért nem lehetetlen a győzelme igaz?
Dél-Afrika out és minden okés.Laci0820 írta:Amit ma teszek:
Eisbären Berlin - Köln H
Wolfsburg - Kassel H
U21Németország - U21Izland H
Marouszi - Barcelona V
Dél-Afrika - Namíbia H
Szlovénia - Katar H
Vélemények?
Köszi.Fernando írta:Oszd el ezt a 2230 Ft-ot a Nacional-Belenenses meccs szorzójával, és megkapod mennyit nyerhetsz, ha Szávay nyer holnap. 1.00-s szorzóval írják jóvá.csababarca írta:Plusz van egy másik szelvényem azon is rajta van Ági,két meccs már bejött,viszont a Nacional-Belenensest elhalasztották.Ilyenkor mi van?
Egyébként ebben meg 200-ból 2230 HUF.
Oszd el ezt a 2230 Ft-ot a Nacional-Belenenses meccs szorzójával, és megkapod mennyit nyerhetsz, ha Szávay nyer holnap. 1.00-s szorzóval írják jóvá.csababarca írta:Plusz van egy másik szelvényem azon is rajta van Ági,két meccs már bejött,viszont a Nacional-Belenensest elhalasztották.Ilyenkor mi van?
Egyébként ebben meg 200-ból 2230 HUF.
Innentől ez tárgytalan. Fenébe.Fernando írta:Szávay vs. Görges H 1.40
AEL Limasszol vs. Szalamisz H 1.35 (3-1)
Camburr vs. F. Sittard H 1.25 (2-1)
Aachen vs. Düsseldorf 2-3 gól D 1.93 (1)
4.560-as odds.