2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Olvass vissza.Swiss írta:Hali
Aki szeretne ingyenesen elektronikai cuccokhoz jutni,napi 1-2 perc ráfordítással az írjon 1 pü-t és elmondom melyik oldalról van szó és mi a lényege...És a kételkedőknek mondom,hogy elhihetik hogy az oldal üzemeltetőinek is megéri az egész dolog és ami nagyon fontos szerintem mindenkinek,hogy nem keverik bele a dologba a pénzt...Nah szóval akinek felkeltettem az érdeklődését az küldjön 1 pü-t és elmondom részletesen miről van szó...
Megszívták a srácok.Krojf írta:46(!!) előállított egy zártkörű, debreceni drogbulin!
Gratulálok a fakabátoknak!
Ráadásul mennyi kábító herkentyűt találtak még ennek tetejébe!
Mit szóltok mindehhez???
K.
Látszik,h sokat nézek TV-tS.Agüero írta:Ez senkinek nem új szerintem csak nekedmiihii írta:Na,ha már LOLozunk.
A meccs félidejében volt egy (nekem) új Fanta reklám.Rajzolt szöszi kiscsaj felkenődik egy üvegajtóra,majd táncolni kezd.
A végén mi van kiírva?
Fanta.
LOL.
Már itt is ezt nyomatják?![]()
amúgy télleg már a reklámban is kezdik
Ez senkinek nem új szerintem csak nekedmiihii írta:Na,ha már LOLozunk.
A meccs félidejében volt egy (nekem) új Fanta reklám.Rajzolt szöszi kiscsaj felkenődik egy üvegajtóra,majd táncolni kezd.
A végén mi van kiírva?
Fanta.
LOL.
Már itt is ezt nyomatják?
Én nem,csak a gombjaimat kímélemKrojf írta:Nyomjad csak le háromszor a nyolcast!miihii írta: Ezt a formát én sms-ben szoktam használni.
Egyszerűbb egyszer megnyomni a 9est,mint háromszor a 8ast
Annyira nem fáradsz bele...
K.
Nyomjad csak le háromszor a nyolcast!miihii írta:Ezt a formát én sms-ben szoktam használni.VictorValdes19 írta:Engem a V helyett W-el írt szavak használata idegesít... wan,jólwan stb.
Egyszerűbb egyszer megnyomni a 9est,mint háromszor a 8ast
Ezt a formát én sms-ben szoktam használni.VictorValdes19 írta:Engem a V helyett W-el írt szavak használata idegesít... wan,jólwan stb.
Maximálisan egyetértek! Nagyon fályó, hogy ennyijen használyák hejtelenül a j betűket...miihii írta:Ezeket még valahol meg is értem,h a szelót meg a telót így lerövidítik.De az már nem,h pölö nemrégiben volt egy júzer,aki az oldalt is oldizta,meg hasonlók.Ezzel egy egész betűvel veszi szűkebbre a kifejezést,uh értelmetlen,meg elég melegen is hangzik ebben a formában![]()
A másik,ami úgy tűnik egyre elterjedtebb betegség,az a "j" illetve "ly" használata,illetve helytelen használata.Úgy fáj a szememnek,h ilyen sok esetben a rosszabbik megoldást használják.
az ubisalit állítom már 20éve is használták,sőt... ez a formája szerintem teljesen "szerethető"és nem a mostani ifjú társadalom által ledegradált kifejezés.van Bommel írta: ubisalival?
levproff írta:Most jutott eszembe.Tehnap egyik haverom mondta a suliban:
"Kettőspont O fejjel jöttem ki az osztályból."![]()
Na mondom..legalja.
Ha jól tudom, akkor szelvényt jelent.LG írta:Az micsoda? A teló az tudom, h (Fernando írta:Én még picit irtózom a szeló szótol is.) telefont. Meg a telcsi is. Amúgy ezeket az önkényes nyelvújítókat jól szájba kéne verni, mikor ilyen hülyeségeket beszélnek, akkor talán leszoknának.
Az micsoda? A teló az tudom, h telefont. Meg a telcsi is. Amúgy ezeket az önkényes nyelvújítókat jól szájba kéne verni, mikor ilyen hülyeségeket beszélnek, akkor talán leszoknának.Fernando írta:Én még picit irtózom a szeló szótol is.
Az első itt volt a jó irodalomvargaakos írta:Van pár tippem, iskolaiS.Agüero írta:ircsimircsi
Ez egy feladat ki találja ki mit jelent ezt múltkor hallottam én már tudom![]()
Kíváncsi vagyok mennyit hezitáltok majd rajta![]()
Sok sikert mindenkinek![]()
![]()
Irodalom, dolgozat (cetli)
Más: msnezés, levelezés ( ircsi talán írást jelent)