zola8787 írta:Szerintem mai viszonylatban a Real felülmúlná a Barcát. Sokan írják, hogy a játékosok hibája (pl nso is írta, marca is), de ez csak részben igaz. Sztem az edzővel elnökséggel vannak gondok.
Megnyertünk mindent, amit lehetett. Nincs egyszerű dolga a stábnak, hogy a srácokat motiválják. Míg a Realnál kész csődtömeg az utóbbi évek teljesítménye - ha épp meg is nyerték a PD-t, akkor is pocsék, nézhetetlen játékkal. Érthető, hogy hajtanak kegyetlenül.
zola8787 írta:Yaya egyértelműen Busi miatt kedvtelen, és ismerjétekbe, ha a padon ülnétek, mert 1 fiatal kölyök apja nagy Barcás volt, hát ti se adnátok bele mindent.
Honnan veszed, hogy az apja miatt játszik Busq? És Vicente Del Bosque miért játszatja szerinted a spanyol válogatottban? Köze nincs az apjához... Ráadásul ez a C.Busq egy X-edik ember volt a klub történetében, alig tett le valamit az asztalra. Majd pont ő miatta kell játszatni a fiát...ugyan már.
De mivel írtad, hogy Yaya az egyik kedvenced, így félig-meddig érthető a vádaskodásod - csak nincs alapja

Az miért nem jut eszedbe, hogy Yaya ebben az évben egy darab olyan teljesítményt nem nyújtott, ami miatt megérdemelné az állandó kezdőtagságot? Ezt tudjuk, látjuk: tény - a te elméleted viszont csak elmélet marad, ami ráadásul -szerintem- Del Bosque miatt "meg is cáfolódik".
Iniesta-témában egyetértek teljesen.
Ibra-témában: ez egy nagyon jó első év. Vélhetően Eto'o-val jobban teljesítenénk (a rutin miatt), de elkerülhetetlen volt a visszaesés, ha már Pep megkockáztatta ezt a nagy transzfert. (Ha meg nem kockáztatja meg, akkor lehet, hogy Dinho-Deco állapotok lennének - de hát ezt nem fogjuk megtudni sosem).
A Real pedig jól vásárolt: jobban, mint mi* + óriási motiváció.
*mármint olyan értelemben, hogy Kakát, C.Ronaldo-t és X.Alonsot megvenni önmagában elég nagy vétel, ami überelhetetlen.