Zlatan Ibrahimovic
Az a szoknyás gólpassz azért nem volt semmi!!!
Legközelebb a gól is meg lesz.
Csak így tovább Zlatan.
Legközelebb a gól is meg lesz.
Csak így tovább Zlatan.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Én is direkt néztem. Utolsó pillanat ami megmaradt az volt,hogy Pedro vitte a labdát,adhatta volna Ibrának, de tolt rajta még 2őt és visszafordult(pedig Ibra jó helyen volt).Fernando írta:Ma baromira látszott, hogy nem rajta múlt, hogy mennyire játszik jól. Direkt figyeltem. Annyiszor ment üresbe... rengetegszer helyezkedett jól, de Alves annyi érzést nem bírt a labdába vinni, hogy 15 métert mennyen egyenesen, vagy ki a világűrbe vagy lecsúszott és a kapu mögött kötött ki. Néha Messi is önzőzött vele szemben, Pedro-tól meg nem várom el, hogy Xavi szintű labdákat osszon neki. Formába fog lendülni, ha megtalálja az összhangot mindenkivel, mert nem rossz amit csinál, csak nem értik meg sokszor. Minél többet kell játszania.
A gólpassz szép volt.
- Fernando
- Llegenda del Barça
És ez mennyiben függ attól, hogy keményen őrizték-e vagy sem? Egyszerűen nem kapott labdát, és rohadtul irritált már, hogy baromi jól helyezkedett, semmi haszna. Sose toleráltam a reklamálásait, de ma azok is igaznak bizonyultak. Jó lesz ő. Gyerünk Zlatan!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
tény, hogy jól játszott, de azért azt hagyjuk meg hogy sok helyet hagytak neki a védők...Fernando írta:Ma baromira látszott, hogy nem rajta múlt, hogy mennyire játszik jól. Direkt figyeltem. Annyiszor ment üresbe... rengetegszer helyezkedett jól, de Alves annyi érzést nem bírt a labdába vinni, hogy 15 métert mennyen egyenesen, vagy ki a világűrbe vagy lecsúszott és a kapu mögött kötött ki. Néha Messi is önzőzött vele szemben, Pedro-tól meg nem várom el, hogy Xavi szintű labdákat osszon neki. Formába fog lendülni, ha megtalálja az összhangot mindenkivel, mert nem rossz amit csinál, csak nem értik meg sokszor. Minél többet kell játszania.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Ma baromira látszott, hogy nem rajta múlt, hogy mennyire játszik jól. Direkt figyeltem. Annyiszor ment üresbe... rengetegszer helyezkedett jól, de Alves annyi érzést nem bírt a labdába vinni, hogy 15 métert mennyen egyenesen, vagy ki a világűrbe vagy lecsúszott és a kapu mögött kötött ki. Néha Messi is önzőzött vele szemben, Pedro-tól meg nem várom el, hogy Xavi szintű labdákat osszon neki. Formába fog lendülni, ha megtalálja az összhangot mindenkivel, mert nem rossz amit csinál, csak nem értik meg sokszor. Minél többet kell játszania.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nem, Ibra maradni fog, és mellé baloldalt örülnék egy Villa igazolásnak...gygerike írta:Örülnék Ibra kicit összekapná magát. Ez a kiállitás is akkár hasznára válhat. + még az is motiválhatja hogy felmerült Torres neve. Meglehetett figyelni hogy mostanába annyira görcsös sokszor a labdát se tudja átvenni elpattan tőle stb. Szűksége lenne legalább az ősziformájára ujra elkezdjen cselezgetni és perzse a gólók. Go Ibra

- gygerike
- Entrenador del Barça
Örülnék Ibra kicit összekapná magát. Ez a kiállitás is akkár hasznára válhat. + még az is motiválhatja hogy felmerült Torres neve. Meglehetett figyelni hogy mostanába annyira görcsös sokszor a labdát se tudja átvenni elpattan tőle stb. Szűksége lenne legalább az ősziformájára ujra elkezdjen cselezgetni és perzse a gólók. Go Ibra
Visca El Barca

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
legfeljebb csúszik a mecss, javítás miattIlúvatar írta:
Fociban semmi haszna nincs, ha lerúgja a felső kapulécet.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Mit tesz egy kis taekwondo

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát azt én már nem tudomSanama írta:Köszi. És ezt milyen idősen csinálta Zlatan?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Köszi. És ezt milyen idősen csinálta Zlatan? 

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Sanama írta:Mikaos, bocs hogy hulye vagyok,de mi az a taekwondo?
Nem engem kérdeztél, de a taekwondo egy küzdő sportág:
http://www.youtube.com/watch?v=y0Ge4Ocg ... re=related

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Mikaos, bocs hogy hulye vagyok,de mi az a taekwondo? 

Mégis ősszel a csapat legjobbja volt heteken keresztül. Nemtudom, neked mit jelent, h Barca szinten jól játszani. Ezt a Barca szintezést mindig is orbitális fasságnak tartottam. Ne mind1, akkor elősször tisztázzuk, h te mit értesz Barca szint alatt, aztán majd válaszolok.barcafan0911 írta:Én egyszer sem éreztem hogy itt neki valaha is volt igazán jó meccse. Gólt lőni egy dolog, Barca szinten jól játszani egy másik dolog.Nem egy olyan hozzászólsás volt, hogy mennyira jó, hogy itt van Smile De mind1... Az természetes, ha valaki jól teljesít, de ha van pár rossz meccse az már világvége... Ezt sose értettem.
Amúgy meg nem az a dolga egy csatárnak, hogy a beadásokból gólt rúgjon?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Abban én is reménykedem, hogy be tud illeszkedni ahogy lentebb is leírtam. De azért szerintem azt jogosan várjuk hogy aha a pályán van akkor mindent megtegyen a sikerért. Persze nem azt állítom hogy magasról tojik az egészre, csak egy kicsit jobban is hajthatna a sikerértShai írta:Az a baj, hogy mindenki elvárja, hogy az első évben azonnal beilleszkedjen, és beolvadjon a Barca gépezetébe.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barcafan0911 írta:Én egyszer sem éreztem hogy itt neki valaha is volt igazán jó meccse. Gólt lőni egy dolog, Barca szinten jól játszani egy másik dolog.Nem egy olyan hozzászólsás volt, hogy mennyira jó, hogy itt van Smile De mind1... Az természetes, ha valaki jól teljesít, de ha van pár rossz meccse az már világvége... Ezt sose értettem.
Az a baj, hogy mindenki elvárja, hogy az első évben azonnal beilleszkedjen, és beolvadjon a Barca gépezetébe. Erre külföldi játékos nem képes azonnal, sőt egy év alatt. Hiába gondolkozok, nem nagyon tudok olyan külföldről igazolt játékost az elmúlt, mondjuk 3-4 évben, aki valamilyen más ligából jött volna át a Blaugranahoz, a La Ligaba. Henry, Abidal, Hleb, Ibra... Henrynak az első év pocsékabb volt mint Ibra mostanija, Abidalnak is kellett néhány év, hogy valami értékelhetőt mutasson, Hlebről nem szólnék, hiszen ő lehetőséget sem kapott mondhatni, Ibra pedig kb fél éve van a csapatnál, ehhez képest 14 (?) gólnál jár. Ráadásul Ibra mégis csak egy gyengébb ligából jött, ahol nincs ekkor pörgés stb.
Viszont én, pontosabban többen azt vettük észre, hogy ugyebár kevesebbet fut labdákért, lassú, stb. Olyan mintha, megunta volna, hogy mindig ellene fújnak, ha test a test elleni harcba keveredik, vagy csak én gondolom így?
Azért ez nem csak magasság kérdése. Iszonyatosan jó adottság (vagy jó edzőmunka) eredménye is. Más játékos lehet, hogy fel sem tudná így emelni a lábát. Egyébként ugye taekwondo-zott régen. Az sem csoda, hogy olyan bivalyerőseket tud rúgni.Enjoy írta:Mi ebben a fura?ronaldinho89 írta:csak érdekesség: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Nézzétek már meg az utolsó képet, hogy a francba tud felugrani Ibra ilyen magasra, hogy még a kapufát is eléri.
2m magas, amihez hosszú lábikók tartoznak.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Én egyszer sem éreztem hogy itt neki valaha is volt igazán jó meccse. Gólt lőni egy dolog, Barca szinten jól játszani egy másik dolog.Nem egy olyan hozzászólsás volt, hogy mennyira jó, hogy itt van Smile De mind1... Az természetes, ha valaki jól teljesít, de ha van pár rossz meccse az már világvége... Ezt sose értettem.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Nem egy olyan hozzászólsás volt, hogy mennyira jó, hogy itt vanfcbarca0827 írta:Akkor, mi volt?Zsoltu92 írta:Imádom, hogy most mindenki Ibrahimovicban keresi a hibát és Ő az, aki nem való ide.Bezzeg amikor a Realnak lőtt gólt és nyertük meg a meccset...
Nem hiszem, hogy körbe lett istenítve... Nem úgy emlékszem, hogy az egy jó meccse lett volna, csak sikerült bevágnia Dani Alves labdáját...

-
- Capitá del Barça
Mi ebben a fura?ronaldinho89 írta:csak érdekesség: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Nézzétek már meg az utolsó képet, hogy a francba tud felugrani Ibra ilyen magasra, hogy még a kapufát is eléri.
2m magas, amihez hosszú lábikók tartoznak.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Akkor, mi volt?Zsoltu92 írta:Imádom, hogy most mindenki Ibrahimovicban keresi a hibát és Ő az, aki nem való ide.Bezzeg amikor a Realnak lőtt gólt és nyertük meg a meccset...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Imádom, hogy most mindenki Ibrahimovicban keresi a hibát és Ő az, aki nem való ide.
Bezzeg amikor a Realnak lőtt gólt és nyertük meg a meccset... 

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
csak érdekesség: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html