18Barca99 írta:Üdv!
Na aki eddig Henry ellenére volt az remélem most látta ezt a meccset! Most viszont nem szabad azt a hibát elkövetni nekünk akik mindvégig Henry mellett állt, hogy "bosszút" álljunk. Henry már nem tudom h hányadszor de bebizonyította h ide való és egy világklasszis. Kétszeres öröm volt a mai számomra, ismét hengereltünk, és még 2 henry is jól játszott (ne feledjük 2 gólpasszal tért vissza!) Így tovább srácok, ezzel a játékkal megint kupákat lehet nyerni
Visca el Barca
Hidd el, hogy nincs senki Henry ellen, mindenki örülne annak, ha a tegnapi játékát állandósítani tudná. Viszont azt megjegyezném, a hozzászólásodra reagálva, igen, sokszor bizonyította már hogy tud segíteni a csapatnak, de sajnos az ellenkezőjét is, és azt is sokszor. Nem akarok kötözködni, de a tegnapi produkció akkor fog érni valamit, ha ez többé-kevésbé folyamatos tud lenni, és nem a fehér holló esete lesz.
Nagyon jó volt látni azt a játékot, amit nyújtott, mert, ha minden hátralévő meccsen csak ennyit tesz hozzá a játékhoz, akkor nagy bajunk nem lehet Messi mostani formáját látva.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano