Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, papíron mi vagyunk a legesélyesebbek illetve a MU de tudjuk, hogy a papírformával max. a seggünket törölhetjük ki. Én sem érzem azt a lendületet a csapatban amivel győzelemig lehetne masírozni, viszont a Valencia elleni második félidő lökést adhat a csapatnak.Capon írta:Bármennyire is szeretném, de szerintem abszolút nem vagyunk a fő esélyesei a BL-nek. Idei játékunk alapján nem értem, hogy mondhatjátok, hogy simán meg kell tudni védenünk a címünket. Ha nem a Stuttgartot kaptuk volna egész biztos vagyok benne, hogy az első meccsünket gólokkal vesztettük volna el és most a csodában bíznánk. 4 közé talán jók vagyunk de már ahhoz is hihetetlen formajavulás kell. Ha ez bekövetkezik akkor bármi lehet, de ezidáig nem valami fényes a produkciónk. Idén minden egy kicsit jobban sikerült meccsünk után azt mondtuk, hogy na most majd ez jót tesz a csapatnak és innentől majd hú de jók leszünk. Eddig ez még nem jött össze. 2 jó meccset nem játszottunk még egymás után. Jelenleg elég kevésnek érzem a csapatot, hogy BL döntőbe eljusson. Persze bízom benne, csak az eddigi jelek nem ebbe az irányba mutatnak.
Egyetértek, sztem mindkét francia csapat meg az oroszok is szabott kellemetlen ellenfelek, bár ennek ellenére vélhetően ebből a 3ból választanék.Ilúvatar írta:hátrébb azzal a nagy arccal. Mert a végén, akkorát fogsz esni pofán, hogy leszakad a fejed.Ronal.10 írta:Sztem elég laza lett a legjobb 8.
Rajtunk múlik a címvédés.. nagyon nem tom elképzelni egyik csapatot se h kiejti a Barca-t. Max a döntőt elcsesszük.
Nem vagyunk mi abszolút esélyesek. Sőt még a döntőig se.
Minden az akaraterőn múlik ÉS motiváció nagyságától is:
hátrébb azzal a nagy arccal. Mert a végén, akkorát fogsz esni pofán, hogy leszakad a fejed.Ronal.10 írta:Sztem elég laza lett a legjobb 8.
Rajtunk múlik a címvédés.. nagyon nem tom elképzelni egyik csapatot se h kiejti a Barca-t. Max a döntőt elcsesszük.
Azért a Mu és az Arsenal még törhet borsot az orrunk alá.Ronal.10 írta:Sztem elég laza lett a legjobb 8.
ez igaz, de jelenthetez egy +terhet is sajnos, egyfajta görcsös kényszert, ami nem szokott jót tenni, mint ahogy az sem tett jót már az első meccsen, hogy mindenki abszolút esélyrő, biztos győzelemről beszélt. ha pl a Stuttgart lő egy gyors gólt az kifejezetten erős lelki terhet jelent. persze, ez nem jelenti azt hogy a Barca nem képe kezelni egy ilyen szitut, gondolom erre külön is felkészítik őket.fcb4ever írta:Ez összességében egy jó lecke volt mára a Barcának! Kiesett az esélyesebbnek tartott Real Madrid és Sevilla, így kötelességünk továbbjutni, mi vagyunk Spanyolország követei+ kiesett a "legrettegettebb" ellenfelünk, a Chelsea
azt még nemtudni hogy melyik csapatot kapjuk, de én legjobban a Bordeaux-nak örülnék, semmiképp sem örülnék a MU-nak vagy a CSKA-nakIlúvatar írta:Akkor szeretném tisztázni, hogy melyik csapat van most a legjobb nyolcban:
1. Bayern
2. MU
3. Inter
4. Lyon
5. Arsenal
6. CSZKA
7. Bordeax
(8. Barcelona, ez holnap dől el)
Egész jól bejöttek a február elejei megérzéseim szerintem..Barcaforever írta:Az Inter, azért mert Mourinho kívűlről ismeri a csapatot?Sztem a Chelsea megfogja az olaszokat.Az Intert én megint csak annyira érzem erősnek, h tönkreverje a nem túl acélos olasz ligát, többet nem látok bennük idén se.Attól függetlenül, h a portugál kívűlről ismeri az egész csapatot, sztem Ancelotti megoldja a porblémát és kiütik őket.Enjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter
Gundel most mondta,h most pénteken lesz, és két hét múlva pedig már az odavágók...csababarca írta:Szerintem most pénteken délben.Bobberto írta:Tudja valaki mikor lesz a sorsolás?:)
Egyébként ami tény az tény. Az Inter teljesen megérdemelte pont
De nem tuti.