Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.17. 15:55:17

Leírom a véleményem (Barca-Bordeaux továbbjutás esetén):

MU: CSAK ŐKET NE!!! Stabil a teljesítményük, és a papírforma (a Barca mellett persze) nekik kedvez. Ha ők lesznek a következő ellenfeleink, akkor Rooneyt ki kell venni a játékból, ami a Puyol-Piqué támadáselhárító párosnak jobban menne, mint a Milan védelmének. Megnéznék két olyan MU-Inter mérkőzést, amin továbbjutnak az olaszok :wink: Akkor hatalmas esély nyílna a Barca előtt a címvédésre.

Arsenal: Nincsenek csatáraik, Bendtner nem éppen életbiztosítás a gólszerzé tekintetében :lol: És megintcsak azt tudom mondani, hogy Arshavin és Nasri nem képes a mi védőinket is úgy behülyíteni, mint a Porto védőit... Fabregastól tartanék, a védelem pedig nem a legstabilabb, igaz, nem is rossz.

Inter: Mourinhotól kell tartanunk, nem az Intertől. És az Inter-foci fekszik nekünk, még egy Pedro-Bojan-Henry csatártrióval is 8) ha Iniesta középen játszik. Tapasztalhattuk ősszel, még ha az Inter nem is volt annyira feltüzelve.

Lyon: vigyázni kell velük, a gyors játék miatt nehéz ellenfél - példa a Real elleni 3 félidő. A védelmük szervezett, de ha Messi belelendül :lol:

Bayern: Ugyanaz, mint az Inter, csak még a játékuk sem gyors. A védelmüknél lehetne megfogni őket. Még a Fio is továbbjutott volna ellenük :lol: ha nincs az a szabálytalan gól.

CSZKA: Leggyengébbnek érzem őket, 2 szerencsés góllal jutottak tovább. Bátran mondom: nekik örülnék a legjobban.

Bordeaux: Utoljára maradt a nem biztos továbbjutó. 4-be várom a csapatot, nem titok, Barca-Arsenal-MU mellé. Nem lehet kiemelné játékosokat, csak Gourcuff látszik veszélyesnek. Szimplán "csak" egy nagyszerű csapat.

A végére én címvédést várok, vagy egy meglepetéscsapatot. Mert egy Arsenal/Inter győzelem meglepetés lenne. Az aranylabdát idén úgysem a BL, hanem a VB hozza majd :roll:
Més que un club.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.17. 13:27:35

Capon írta:Bármennyire is szeretném, de szerintem abszolút nem vagyunk a fő esélyesei a BL-nek. Idei játékunk alapján nem értem, hogy mondhatjátok, hogy simán meg kell tudni védenünk a címünket. Ha nem a Stuttgartot kaptuk volna egész biztos vagyok benne, hogy az első meccsünket gólokkal vesztettük volna el és most a csodában bíznánk. 4 közé talán jók vagyunk de már ahhoz is hihetetlen formajavulás kell. Ha ez bekövetkezik akkor bármi lehet, de ezidáig nem valami fényes a produkciónk. Idén minden egy kicsit jobban sikerült meccsünk után azt mondtuk, hogy na most majd ez jót tesz a csapatnak és innentől majd hú de jók leszünk. Eddig ez még nem jött össze. 2 jó meccset nem játszottunk még egymás után. Jelenleg elég kevésnek érzem a csapatot, hogy BL döntőbe eljusson. Persze bízom benne, csak az eddigi jelek nem ebbe az irányba mutatnak.
Egyetértek, papíron mi vagyunk a legesélyesebbek illetve a MU de tudjuk, hogy a papírformával max. a seggünket törölhetjük ki. Én sem érzem azt a lendületet a csapatban amivel győzelemig lehetne masírozni, viszont a Valencia elleni második félidő lökést adhat a csapatnak.

Gyűlölöm a legjobb 16 közötti meccseinket ha sokkal esélytelenebb ellenfelet kapunk. Ilyenkor nem görcsölnek, nincsenek rajtuk nagy elvárások, így felszabadultan tudnak játszani. Ez aranyat érhet, ennek a tetejébe ha az első meccs hazai pályán van az már csak hab a tortán a kis csapatnak.

Nem mondanám még véletlenül sem, hogy ha nem a Stuttgart az ellenfél akkor az első félidőben kapunk 2-3 gólt. A VfB első félidőben nyújtott produkciója fantasztikus volt. Bátrak voltak, felszabadultak és fegyelmezettek, jól védekeztek, taktikailag is toppon voltak. Más ellenfél, más taktikai táptalaj. Nem hiszem, hogy egy Inter, Arsenal, Lyon kaliberű csapat megruházott volna minket az első félidőben.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.17. 12:10:39

Bármennyire is szeretném, de szerintem abszolút nem vagyunk a fő esélyesei a BL-nek. Idei játékunk alapján nem értem, hogy mondhatjátok, hogy simán meg kell tudni védenünk a címünket. Ha nem a Stuttgartot kaptuk volna egész biztos vagyok benne, hogy az első meccsünket gólokkal vesztettük volna el és most a csodában bíznánk. 4 közé talán jók vagyunk de már ahhoz is hihetetlen formajavulás kell. Ha ez bekövetkezik akkor bármi lehet, de ezidáig nem valami fényes a produkciónk. Idén minden egy kicsit jobban sikerült meccsünk után azt mondtuk, hogy na most majd ez jót tesz a csapatnak és innentől majd hú de jók leszünk. Eddig ez még nem jött össze. 2 jó meccset nem játszottunk még egymás után. Jelenleg elég kevésnek érzem a csapatot, hogy BL döntőbe eljusson. Persze bízom benne, csak az eddigi jelek nem ebbe az irányba mutatnak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.03.17. 11:24:22

Idén simán benne van, hogy hasonló szezont látunk majd, mint a Porto 2004-es győzelme idején. Papíron a Barca és a MU a legesélyesebb, de szerintem a Barca sem a tavalyi formáját hozza, és az angoloktól is távozott a legnagyobb klasszis, ami a BL-ben szerintem előbb utóbb hiányozni fog (még ha Rooney elképesztő formában is van). Bármi lehet most a 8 között, és valóban vannak iszonyatosan kellemetlen ellenfelek, akik ellen nehéz "hozni a papírformát".

Idén már befürödtünk az oroszokkal, de a Bordeaux is sötét ló, nekik nem örülnék. A Lyonnak megvannak a határai, őket tavaly is vertük, és sztem a Bayern védelme sem elégséges a Barca ellen. A MU ellen hatalmas rangadót vívnánk megint, az Arsenal is könnyen meglephet a játékos futballjával, náluk a rutintalanság, és a rapszodikus teljesítmény, valamint a befejező csatárok hiánya okozhat gondot. Az Inter stílusa szerintem fekszik a Barcának, de nagy kérdés mennyire pörgeti fel majd őket a tegnapi bravúr.

Egyelőre jussunk tovább a Stuttgart ellen, aztán meglátjuk. Én mindenesetre visszavennék az arcból, mert a BL-ben a koncentráció és a motiváltság legalább annyira fontos, mint a játékosanyag.
Kalti
Barça B

2010.03.17. 11:20:52

Ma tovább kell jutni (el se tudok képzelni más verziót, meg nem is akarok) és onnantól csak a MU és az Arsenal lehet ellenfél, közülük is inkább az előbbi. Azt már a csoportkörben megmutattuk, hogyan kell az Intert simán legyőzni, a többi csapatnál pedig papíron sokkal erősebbek vagyunk, persze óvatosnak kell lenni, úgy látszik idén több esetben is borul a papírforma a BL-ban.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2010.03.17. 11:06:06

Ilúvatar írta:
Ronal.10 írta:Sztem elég laza lett a legjobb 8.
Rajtunk múlik a címvédés 8) .. nagyon nem tom elképzelni egyik csapatot se h kiejti a Barca-t. Max a döntőt elcsesszük.
hátrébb azzal a nagy arccal. Mert a végén, akkorát fogsz esni pofán, hogy leszakad a fejed.
Nem vagyunk mi abszolút esélyesek. Sőt még a döntőig se.

Minden az akaraterőn múlik ÉS motiváció nagyságától is:
Egyetértek, sztem mindkét francia csapat meg az oroszok is szabott kellemetlen ellenfelek, bár ennek ellenére vélhetően ebből a 3ból választanék.
Persze először tovább kell jutni. Idegenben mindenhol szenvedni fogunk szvsz (még tavaly is ezt tettük), ezért is tartom fontosnak ezt az otthoni meccset, erőmérő. Könnyed, magabiztos győzelmet várok, jó helyzetkihasználással, letámadással, Ibra góllal.

Aztán az sem mindegy, hogy hol kezdjük majd a kövi párharcot. Tényleg csak a Mu-t kéne elkerülni, de mostanság elég szerencsések vagyunk sorsolás terén. Nem bánnám, ha a Mu, Arsenal, Bayern, Inter négyes megkapná egymást, lenne ám csillaghullás. Mi meg bemasíroznánk a döntőbe, ott úgyis hazai pályán leszünk. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2010.03.17. 10:58:51

tegnap örültem, h az inter ment tovább. bár utálom mindkét csapatot, de az már rohadt unalmas, h mindig ugyanazok a csapatok vannak szinte a 8-ban...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.03.17. 10:49:00

Rajtunk múlik a címvédés 8) .. nagyon nem tom elképzelni egyik csapatot se h kiejti a Barca-t. Max a döntőt elcsesszük.
hátrébb azzal a nagy arccal. Mert a végén, akkorát fogsz esni pofán, hogy leszakad a fejed.
Nem vagyunk mi abszolút esélyesek. Sőt még a döntőig se.

Minden az akaraterőn múlik ÉS motiváció nagyságától is:
KépKép
vlxe
Capitá del Barça

2010.03.17. 10:39:22

Nagyon remélem, hogy ma este igazán jó meccset fogunk tolni a stuttgart ellen :) Ha továbbjutottunk nekem nagyon mind1 kit kapunk, mert itt meg kell tudnunk verni mindenkit a trófeáig!! :)
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.17. 10:35:12

Azért a Mu és az Arsenal még törhet borsot az orrunk alá.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Ronal.10
Entrenador del Barça

2010.03.17. 09:05:13

Sztem elég laza lett a legjobb 8.
mess2009
Director del Fútbol

2010.03.17. 08:33:23

fcb4ever írta:Ez összességében egy jó lecke volt mára a Barcának! Kiesett az esélyesebbnek tartott Real Madrid és Sevilla, így kötelességünk továbbjutni, mi vagyunk Spanyolország követei :wink: + kiesett a "legrettegettebb" ellenfelünk, a Chelsea :twisted:
ez igaz, de jelenthetez egy +terhet is sajnos, egyfajta görcsös kényszert, ami nem szokott jót tenni, mint ahogy az sem tett jót már az első meccsen, hogy mindenki abszolút esélyrő, biztos győzelemről beszélt. ha pl a Stuttgart lő egy gyors gólt az kifejezetten erős lelki terhet jelent. persze, ez nem jelenti azt hogy a Barca nem képe kezelni egy ilyen szitut, gondolom erre külön is felkészítik őket.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.17. 08:23:46

Ilúvatar írta:Akkor szeretném tisztázni, hogy melyik csapat van most a legjobb nyolcban:

1. Bayern
2. MU
3. Inter
4. Lyon
5. Arsenal
6. CSZKA
7. Bordeax
(8. Barcelona, ez holnap dől el)
azt még nemtudni hogy melyik csapatot kapjuk, de én legjobban a Bordeaux-nak örülnék, semmiképp sem örülnék a MU-nak vagy a CSKA-nak :wink: visca el barca
Kép
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.17. 07:46:04

Ez összességében egy jó lecke volt mára a Barcának! Kiesett az esélyesebbnek tartott Real Madrid és Sevilla, így kötelességünk továbbjutni, mi vagyunk Spanyolország követei :wink: + kiesett a "legrettegettebb" ellenfelünk, a Chelsea :twisted:
Més que un club.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.17. 00:36:15

Barcaforever írta:
Enjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter
Az Inter, azért mert Mourinho kívűlről ismeri a csapatot?Sztem a Chelsea megfogja az olaszokat.Az Intert én megint csak annyira érzem erősnek, h tönkreverje a nem túl acélos olasz ligát, többet nem látok bennük idén se.Attól függetlenül, h a portugál kívűlről ismeri az egész csapatot, sztem Ancelotti megoldja a porblémát és kiütik őket.
Egész jól bejöttek a február elejei megérzéseim szerintem..
(ennyit az utópisztikus látásmódomról) :)
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.17. 00:08:54

Na grat az Internek. Örülök, hogy kipottyant a 'Született férjek' FC. Így már csak egy orosz klub van a legjobb 8 között.
Sneijder, Lúcio és Cambiasso fantasztikusan tolták.
Nemtom, a Bayern eladta a brazilt rongyos 5 millióért, sztem elférne a védelmükben.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2010.03.17. 00:05:00

Akkor szeretném tisztázni, hogy melyik csapat van most a legjobb nyolcban:

1. Bayern
2. MU
3. Inter
4. Lyon
5. Arsenal
6. CSZKA
7. Bordeax
(8. Barcelona, ez holnap dől el)

szerintetek, melyik csapatot fognak kisorsolni nekünk?

a BordeaUx is holnap dől csak el :wink: de valószínűsíteni lehet őket is. Ozsi

szerk: ow, köszi az infót, Ozsi koma :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2010.03.17. 00:23:05-kor.
KépKép
eric
Barça B

2010.03.16. 23:26:46

Fülemben (szememben) cseng az ns-en néhány komment arról, hogy az angol foci mennyivel jár a többi topliga előtt (nyilván leginkább angol csapatok szurkolói vélték így). Nos, az tény, hogy az a tempó, erő ami összeségében egy Chelsea, MU-nál van, az tényleg überel mindent európában, de hogy mindenképp ez a nyerő, nos ez minden ilyen szituban megkérdőjelezhető, mint az Inter mai továbbjutása is pl. Idén amúgy elég vegyes eddig a legjobb 8, végre nincs dominancia egy nemzetből sem, nincs 3 angol vagy olasz csapat. Érdekes lesz :)
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.16. 23:23:01

Végre elhullott egy angol csapat. A másik kettő is megtehette volna ezt a szívességet nekem. De nem baj még kieshetnek azok is! Így legyen!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.16. 23:16:16

Nagy grat az Internek! Megérdemelték a továbbjutást, mert rájöttek, hogy mikor kell változtatni a játékukon, és ezzel változtatással nem tudott mit kezdeni a Chelsea. Külön öröm, hogy Samu szerezte a győztes találatot. Úgy vélem, Drogbáék kiesése számunkra nagy esélyt kínál. A Sevilla erőtlensége meglepett, nagy csalódás a spanyol futball kedvelőinek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.16. 23:15:38

Bocsánat minden Chelsea szurkolótól, de nagyon boldoggá tettek a kékek a kiesésükkel! :D

Kiesett a Madrid, Chelsea, így már olyan csapat nem nyerheti meg idén a BL-t amelyiket rühellem :P .

Holnap illene nekünk továbbmenni, s akkor a továbbiakról:
Ozsihoz hasonlóan, én is csak 1 csapatot kerülnék egy a negyeddöntők közt, az pedig a MU. Többi jöhet.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.16. 23:15:29

csababarca írta:
Bobberto írta:Tudja valaki mikor lesz a sorsolás?:)

Egyébként ami tény az tény. Az Inter teljesen megérdemelte pont
Szerintem most pénteken délben.
De nem tuti.
Gundel most mondta,h most pénteken lesz, és két hét múlva pedig már az odavágók... 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.16. 23:05:26

végre elég vegyes lesz a kép a Blben,nagyon így néz ki:

2 angol és francia :roll:
1-1, spanyol,német,orosz,olasz

bármennyire is gondolkodom,egyedül az egyik angol,mégpedig a M.U. ellen félnék,úgy igazából.

Arsenal szép focit játszik, de korántsem tud hatékonyan,és igazán taktikusan játszani,márpedig ellenünk ez vezet eredményre, sokkal inkább feküdne nekünk egy Arsenal,mint M.U.

Inter: ők tudnak bekkelni mint az állat,valamiért mégse félteném magunkat, jóval mozgékonyabbak vagyunk elől mint ez a Chelsea.

Bayern: egy Robben+ tavalyhoz képest,ha jól emlékszem (vagy már ott volt akkor is? :roll: szntem nem) vele sokoldalúbbak lettek, mégis szívesen választanám őket.

Bordeax-Lyon: egy szintre teszem őket Blben, erősek,de ha bármelyik ellen 2 :idea: meccsen nem jutnánk tovább, komolyan csalódnék.

CSZKA: nem érdekel az időjárás, röviden ennyi.

/Stuttgart/: körberöhögöm magam ha feleslegesen írtam le a fentieket, meg kell verni őket, nincs kérdés, és nem szabad lenézni őket. (szurkolók esetében se szerencsés,de azon nem dől el semmi, ha a fiúk a pályán komolyan veszik őket,nem lehet gond)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.03.16. 23:03:27

Azt hiszem ezzel vége az angol uralomnak... 2 angol csapat maradt... Sorsolástól függően akár nullára, vagy 1-re is redukálódhat a számuk az elődöntőkre... Megfordult a világ...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.16. 23:02:20

Hálistennek Abramovic játékszere idén sem nyer BL-t. :) Bár már nem utálom őket annyira, de addig örülök, amíg nincs BL-címük.

Következő körben meg ki is eshetne az Inter. :twisted:

Innen talán már csak a MU lehet nagy falat, ill. az Inter - Bayern - Arsenal hármas lehet meglehetősen kellemetlen ellenfél.
Lezárt