Game90 írta:Bayern - ManUnited: döntetlen már simán jó lenne az angoloknak, hazai pályán úgyis bedarálják a Bayernt. A németek nincsenek valami nagy formában, az utolsó két meccsüket elveszítették.
De van egy Van Gaal-juk... Ugyanazt érzem velük kapcsolatban, mint az Inter - Chelsea-nél is, hogy az Inter egy gyengébb csapat volt a Chelsea-nél, de Mourinho volt az a plusz, ami megfordította ezt. Nem mintha Ferguson nem lenne nagy ász, csak két "edző-koponya" találkozása mindig rejteget érdekességeket.
Mindenesetre a Bayern-nak nem szabad nagyon kitámadnia, különben végük van - akár csúfosan is, végig futhatnak az eredmény után. Egyébként valszeg mindketten a 4-5-1-es felállást fogják választani, esetleg a Bayern-nél 4-2-3-1 (tul.képpen egy módosított 4-5-1). A Bayern szerintem most kiegyezne a 0-0-al is, és utána max a szerencsében bízhatnak az Old Traffordon.
Ha esélyek, akkor persze a MU az esélyesebb sokkal.
Inter-CSZKA: Én itt nagy meglepetést várok

A két csapat -szerintem- hasonló stílusban működik (legalábbis amennyit a CSZKA-ból láttam), egy hirtelen talált CSZKA-gól totál háromesélyessé teheti a továbbjutást.
Ezt a meccset viszont akkor sem biztos, hogy megnézném, ha fizetnének érte

Aki belövi az első gólt, az beáll 11 emberrel a saját kapujába. Ha meg nincs gól, akkor meg azért lesz pocsék meccs.
Lyon - Bordeaux: Utóbbit tartanám esélyesebbnek...ha a francia bajnokságban, vagy kupában lennénk. De a Lyon nemzetközileg tapasztaltabb, szóval ez tényleg a tipikus háromesélyes meccs.