2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
még az emoticonok is megegyeznek az én véleményemmelIlúvatar írta:Tippem
Bayern vs. MUMU
![]()
Lyon vs. BordeauxLyon
De van egy Van Gaal-juk... Ugyanazt érzem velük kapcsolatban, mint az Inter - Chelsea-nél is, hogy az Inter egy gyengébb csapat volt a Chelsea-nél, de Mourinho volt az a plusz, ami megfordította ezt. Nem mintha Ferguson nem lenne nagy ász, csak két "edző-koponya" találkozása mindig rejteget érdekességeket.Game90 írta:Bayern - ManUnited: döntetlen már simán jó lenne az angoloknak, hazai pályán úgyis bedarálják a Bayernt. A németek nincsenek valami nagy formában, az utolsó két meccsüket elveszítették.
így van,FtcSikiHun írta:Ha a Bl-döntőre gondolsz, akkor 1999Ilúvatar írta:Elnézést skacok, az melyik évben volt mikor a MU az utolsó pillanatban rámoltak be nekik 2 gólt? Mert megszeretném nézni a Youtube -n.![]()
Méghozzá Barcelonában
Ha a Bl-döntőre gondolsz, akkor 1999Ilúvatar írta:Elnézést skacok, az melyik évben volt mikor a MU az utolsó pillanatban rámoltak be nekik 2 gólt? Mert megszeretném nézni a Youtube -n.
99-ben elsírtam magam, nagyon szorítottam a Bayernnek, de a legnagyobb kép az egyik új Mastercard reklámban van, amikor ki vannak írva a helyszínek meg az időpont, ott van h 99 Barcelona, vmikor a hosszabításban, örül 1 rakat Mu drukker és amilyen drámai fejet vág az 1 szem Bayern fan az hatalmasozsimiki írta:ma elég nagy rangadó lesz,főleg a múltra visszatekintve:
Bayern-M.U.kis visszaemlékezés:
1998-1999es szezon:
csoportkör:
Bayern-M.U. 2-2
M.U.-Bayern 1-1
Döntő: M.U.-Bayern 2-1![]()
2000-2001es szezon:
negyeddöntő:
M.U.-Bayern 0-1
Bayern-M.U. 2-1
2001-2002es szezon:
2.csoportkör:
Bayern-M.U. 1-1
M.U.-Bayern 0-0
igaz elég rég voltak a meccsek,és azóta egyértelműen a M.U. számít jobb és erősebb csapatnak,de pikáns kis párharc lesz ez. a Bayern több meccset nyert anno,de a legfontosabbat a Manchester húzta be.
idegenben gólos x el már kiegyeznék, még talán egy 2-1, 3-2 is beleférne, mert úgy hiszem,h az Old Trafford-on a győzelem elvárható,és nagy sansz van rá.
GO M.U.!
Na végre egy olyan aki reálisan nézi a dolgokatgergo9 írta:Nah az én esélylatolgatásaim.
United-Bayern-Bordeaux-Lyon
Itt igazából nem tudom elképzelni hogy ne a Manchester kerüljön döntőbe, a Bayern hátul a 4 traktorral, esélytelen hogy megállítsa a szélvészgyors Machesteri támadókat, Robben pont olyan súlytalan lesz mint tavaly a Pool ellen, Ribery márha játszik egyedül borzasztó kevés. Elődöntőben meg nem fognak elvérezni egyik francia ellen sem. MU esélye nálam hogy béeldöntőt játszik 90%.
Barca-Arsenal-Inter-CSKA
Itt ugyan mi vagyunk a legfőbb esélyesek, mégis 70%-nál többet nem adnék arra hogy döntőzzünk 4 kőkemény meccs közben hétközi fordulókkal, el classicoval, nagyon nehéz lesz. Itt megjegyezném hogy az Arsenal úgy tűnik kezd kifulladni jó-jó még hozzák a meccseiket nagy nehezen de úgy tűnik elfogynak, az pedig külön öröm hogy az Interre is rámásztak így az esetleges elődöntő előtti meccseken nem nagyon pihenhetnek.
Ha rajtunk kívül akárki jut erről az ágból a döntőre akkor nem tudom elképzelni hogy ne Manchesteri győzelem legyen a vége, ha mi jutunk be akkor is borzasztó nehéz lesz.
Nálam az esélyek:
United 40%(mivel a döntőbe jutás elég könnyű számukra)
Barca 30%
Inter-Arsenal 10%-10%
Bordeaux-Lyon 4% 4%
CSKA 2%
Bayernnek még 0.1%a se maradt,azért ennyire nem trék,legalább 5% sanszuk csak van...
Ozsi
Szerk:
Tényleg ők kimaradtak, őket nem sokkal de vmivel azért az Arsenal-Inter páros mögő helyezném, de a Bordeaux-Lyon elé.
Ez is igaz.Minőségben,játékintelligenciában egy kategóriával képzettebb társai vannak Leónak.De ettől függetlenül másképp muzsikálna a BARCA zenekara Messi nélkül (mondjuk a topcsapatok elleni meccseken).Ugyanez hatványozottan igaz a MU-nál idén Roo esetével.barca99 írta:Ez lehet, de nem mindegy, hogy van még mellette egy Xavi, egy Iniesta, egy Ibrahimovic. És láthattuk, hogy Pedronak sem nagyon remeg a lába, téttül függetlenül, ill. Henryban is megvan még a potenciál. Hogy az egyik legfontosabb láncszemet, Dani Alvest ne is említsem.miihii írta:Roo jelenti a MU-nak azt a pluszt,mint a BARCÁnak Messi.![]()
.
Ez lehet, de nem mindegy, hogy van még mellette egy Xavi, egy Iniesta, egy Ibrahimovic. És láthattuk, hogy Pedronak sem nagyon remeg a lába, téttül függetlenül, ill. Henryban is megvan még a potenciál. Hogy az egyik legfontosabb láncszemet, Dani Alvest ne is említsem.miihii írta:Roo jelenti a MU-nak azt a pluszt,mint a BARCÁnak Messi.
Roo jelenti a MU-nak azt a pluszt,mint a BARCÁnak Messi.Nélkülük egészen más mindkét csapat.Enjoy írta:Ha leveszik a pályáról Rooney-t, akkor mire megy a MU?Szerintem ha neki nem megy, akkor a csapatnak sem.
Szóval tudjuk, hogy hogyan kell legyőzni őket.
PL-ben is láthattuk, hogy mire futja a MU Rooney nélkül.
Egy embert kiiktatni pedig nem nagy dolog.
carlosvela írta: videót: http://www.youtube.com/watch?v=cGpt8gbH2hY