Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Charlie
Öreg Harcos

2010.03.30. 20:40:15

Remélem a Bayern a csoportkörös Juve elleni formáját hozza, a Manchester is jó arcát fogja mutatni és remek mérkőzést látunk. Mindegy ki nyer, egyiket se szeretem, de inkább az angolok akkor.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.30. 20:38:23

Ilúvatar írta:Tippem :)

Bayern vs. MU :arrow: MU :cry:

Lyon vs. Bordeaux :arrow: Lyon :wink:
még az emoticonok is megegyeznek az én véleményemmel :D
csabooo
Capitá del Barça

2010.03.30. 20:29:44

Remélem a Skybetsem bejön, ott x-re fogadtam mind a két meccsre, szerintem a Bayern felszívja magát a MU ellen és ha nagyképűen állnak ki a továbbjutás is megkérdőjelezhető...
A másik meccs meg szerintem a Bordeaux elég jó ahhoz hogy megszorongassa a Lyon-t.
Barça,Barça,Baaarça!!!
Deus
Boixos Nois

2010.03.30. 19:55:06

Tippem :)

Bayern vs. MU :arrow: MU :cry:

Lyon vs. Bordeaux :arrow: Lyon :wink:
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.30. 18:56:33

Na akkor én is leirok pár gondolatot:

Bayern-MU

Kb azt várom ami volt a MU-Milan párharc során. Bár a múlt alapján ez egy hatalmas rangadó kellene, h legyen, de a realitás az, h a Manchester sokkal jobb, mint a Bayern. Az boritékolható, h a Manchester gólt szerez :arrow: tovább is jut. Azt se nagyon tudom elképzelni, h a Bayern több góllal képes megverni az angolokat.

Lyon-Bordeaux

Bár erőssebb kerettel rendelkezik a Bordeaux és a bajnokságban is jobban áll én úgy érzem, h a Lyon fog továbbjutni. Megmutatták már a Real ellen is, h nagyon jó a csapategység és szerintem ez(is) elég lesz ahhoz, h továbbjussanak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.30. 17:32:53

Game90 írta:Bayern - ManUnited: döntetlen már simán jó lenne az angoloknak, hazai pályán úgyis bedarálják a Bayernt. A németek nincsenek valami nagy formában, az utolsó két meccsüket elveszítették.
De van egy Van Gaal-juk... Ugyanazt érzem velük kapcsolatban, mint az Inter - Chelsea-nél is, hogy az Inter egy gyengébb csapat volt a Chelsea-nél, de Mourinho volt az a plusz, ami megfordította ezt. Nem mintha Ferguson nem lenne nagy ász, csak két "edző-koponya" találkozása mindig rejteget érdekességeket.
Mindenesetre a Bayern-nak nem szabad nagyon kitámadnia, különben végük van - akár csúfosan is, végig futhatnak az eredmény után. Egyébként valszeg mindketten a 4-5-1-es felállást fogják választani, esetleg a Bayern-nél 4-2-3-1 (tul.képpen egy módosított 4-5-1). A Bayern szerintem most kiegyezne a 0-0-al is, és utána max a szerencsében bízhatnak az Old Traffordon.
Ha esélyek, akkor persze a MU az esélyesebb sokkal.

Inter-CSZKA: Én itt nagy meglepetést várok :) A két csapat -szerintem- hasonló stílusban működik (legalábbis amennyit a CSZKA-ból láttam), egy hirtelen talált CSZKA-gól totál háromesélyessé teheti a továbbjutást.
Ezt a meccset viszont akkor sem biztos, hogy megnézném, ha fizetnének érte :) Aki belövi az első gólt, az beáll 11 emberrel a saját kapujába. Ha meg nincs gól, akkor meg azért lesz pocsék meccs.

Lyon - Bordeaux: Utóbbit tartanám esélyesebbnek...ha a francia bajnokságban, vagy kupában lennénk. De a Lyon nemzetközileg tapasztaltabb, szóval ez tényleg a tipikus háromesélyes meccs.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.30. 17:17:54

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
PCsabi
aka Game90

2010.03.30. 16:57:33

Bayern - ManUnited: döntetlen már simán jó lenne az angoloknak, hazai pályán úgyis bedarálják a Bayernt. A németek nincsenek valami nagy formában, az utolsó két meccsüket elveszítették.

Lyon - Bordeaux: szerintem teljesen háromesélyes a meccs, nem is merek tippelni :)

Inter - CSZKA: az oroszok kellemetlen ellenfelek, de hazai pályán illene nyerni és előnnyel utazni Moszkvába. Ja, és nem kéne gólt kapni az Internek.

Arsenal - Barca: Fabregast úgyis összedrótozzák, és az is elképzelhető, hogy Gallas játszik. ("He is in the squad. He had good training sessions. I have not picked the team yet but he has a chance," said Wenger.) Amúgy gólgazdag meccsre számítok :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.30. 16:52:18

FtcSikiHun írta:
Ilúvatar írta:Elnézést skacok, az melyik évben volt mikor a MU az utolsó pillanatban rámoltak be nekik 2 gólt? Mert megszeretném nézni a Youtube -n.
Ha a Bl-döntőre gondolsz, akkor 1999 :wink:
Méghozzá Barcelonában
így van,

sose fogom elfelejteni azt a meccset,ahogy 2.gól után Sami (Samuel) Kuffour üti a földet sírva, bár nem szeretem a bayernt,sose szerettem,viszont azt nem igen kívánom csapatnak,amit ott átélhettek :s

meg is van az egész mérkőzés, szegény Knézy bá közvetítésével...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.30. 16:18:03

Ilúvatar írta:Elnézést skacok, az melyik évben volt mikor a MU az utolsó pillanatban rámoltak be nekik 2 gólt? Mert megszeretném nézni a Youtube -n.
Ha a Bl-döntőre gondolsz, akkor 1999 :wink:
Méghozzá Barcelonában
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.03.30. 16:14:32

Elnézést skacok, az melyik évben volt mikor a MU az utolsó pillanatban rámoltak be nekik 2 gólt? Mert megszeretném nézni a Youtube -n.
KépKép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.30. 16:09:03

ozsimiki írta:ma elég nagy rangadó lesz,főleg a múltra visszatekintve:

Bayern-M.U. 8) kis visszaemlékezés:

1998-1999es szezon:

csoportkör:

Bayern-M.U. 2-2
M.U.-Bayern 1-1

Döntő: M.U.-Bayern 2-1 8)

2000-2001es szezon:

negyeddöntő:

M.U.-Bayern 0-1
Bayern-M.U. 2-1

2001-2002es szezon:

2.csoportkör:

Bayern-M.U. 1-1
M.U.-Bayern 0-0

igaz elég rég voltak a meccsek,és azóta egyértelműen a M.U. számít jobb és erősebb csapatnak,de pikáns kis párharc lesz ez. a Bayern több meccset nyert anno,de a legfontosabbat a Manchester húzta be.

idegenben gólos x el már kiegyeznék, még talán egy 2-1, 3-2 is beleférne, mert úgy hiszem,h az Old Trafford-on a győzelem elvárható,és nagy sansz van rá.

GO M.U.!
99-ben elsírtam magam, nagyon szorítottam a Bayernnek, de a legnagyobb kép az egyik új Mastercard reklámban van, amikor ki vannak írva a helyszínek meg az időpont, ott van h 99 Barcelona, vmikor a hosszabításban, örül 1 rakat Mu drukker és amilyen drámai fejet vág az 1 szem Bayern fan az hatalmas :)

00-01-ben hatalmas párharcok voltak emlékszem szinte minden mozzanatára, Kahn a valaha volt egyik legnagyobb védést mutatta be Giggs lövésénél.. Beckham kihagyta a visszavágót.

Később a csoportkörben 0-1 volt RVN révén de P. Sergio kiegyenlített a 87-88. percben, Old Traffordon meg Pizzaro csukafejesénél védett hatalmasat Barthez, és az egymás elleni eredmények miatt lett csoportelső a Mu.
Jó volt kicsit nosztalgiázni 8)

De hát sajnos ez már nem az a legendás Bayern, meg ugye sanszos h Robben kihagyja a meccset, játékerő és tapasztalat alapján egyértelmű a Mu fölénye, hatalmas meglepetés lenne ha nem mennének tovább.

A franciáknál meg egyértelmű Bordeaux. Sokkal jobb játékot tolnak, veretlenek, 16 pont a csoportban, oktatták a Bayernt, Juvét.. Forma alapján egyértelmű.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
socio66

2010.03.30. 15:37:30

Ma elkezdődnek a negyeddöntős párharcok,kezdődhet az esélylatolgatás. :)
Bayern-Mu:
Reálisan nézve a jelenlegi Mu mindenben jobb a Bayernnél és ennek két meccsen ki kell jönnie. Ma még adok esélyt a bajoroknak,mert a felfokozott hangulat,a hazai pálya sokat dobhat rajtuk,de biztos vagyok benne,hogy a visszavágón a Mu akár hátrányból is képes továbbjutni.
Lyon-Bordeaux:
Kiszámíthatatlan párharc,a Bordónak ugyan jobb csapata van és jobb formában is vannak,de a Lyon is erősnek tűnik,láthattuk,hogy játszottak a Real ellen is. Kevés gólos,végleteik kiélezett meccsekre számítok,nem kizárt a hosszabbítás sem.
Inter-CSZKA:
Az Inter kezd erősen visszaesni a bajnokságban,nem tudom,hogy ez azért van-e mert alapból rossz formában vannak,vagy inkább a Bl-re koncentrálnak. Az ellenfelet nem igazán ismerem,gondolom bekkelni fognak 180 percet,bár ki tudja. Sok vesztenivalójuk nincs,innen már tényleg csoda lenne továbbmenniük. Meg azért valljuk meg,sok keresnivalójuk nem is lenne Európa legjobb 4 csapata közt. :)
A visszavágó piszok nehéz lehet azért az Internek,ha nem szerez legalább 2 gólos előnyt holnap.
Arsenal-Barca:
Remélhetőleg a legjobb,legélvezetesebb párharc lesz,az Emirates-ben akármi lehet,de itthon,a Camp Nou-ban be kell húzni a továbbjutást,akár hátrányból indulva is. Én nem izgulok különösebben az első meccs miatt, biztos hogy nem tud az Arsenal olyan előnyt felépíteni,amit ne tudnánk itthon ledolgozni.
Meg valahogy nem tudom komolyan venni ezt a fiatal csapatot,szépen játszanak,tehetségesek,de kevesek még ők ahhoz,hogy minket kiüssenek,a Mu-Chelsea páros is szépen helyre tette őket a bajnokságban.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.30. 15:27:34

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-j ... len_-33749

Örülök is meg sírok is.

Örülök, mert mégis csak Barca nevelés és bírom is a játékát, és Hál' Istennek felépült, de sírok mert így nehezebb dolgunk lesz...bár ki tudja?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.30. 15:22:49

ma elég nagy rangadó lesz,főleg a múltra visszatekintve:

Bayern-M.U. 8) kis visszaemlékezés:

1998-1999es szezon:

csoportkör:

Bayern-M.U. 2-2
M.U.-Bayern 1-1

Döntő: M.U.-Bayern 2-1 8)

2000-2001es szezon:

negyeddöntő:

M.U.-Bayern 0-1
Bayern-M.U. 2-1

2001-2002es szezon:

2.csoportkör:

Bayern-M.U. 1-1
M.U.-Bayern 0-0

igaz elég rég voltak a meccsek,és azóta egyértelműen a M.U. számít jobb és erősebb csapatnak,de pikáns kis párharc lesz ez. a Bayern több meccset nyert anno,de a legfontosabbat a Manchester húzta be.

idegenben gólos x el már kiegyeznék, még talán egy 2-1, 3-2 is beleférne, mert úgy hiszem,h az Old Trafford-on a győzelem elvárható,és nagy sansz van rá.

GO M.U.!

másik párharc is érdekes lehet, a nagyobb nemzetközi rutin miatt Lyont érzem esélyesebbnek,és remélem,h a Bordeaux nem dönti meg a rekordunkat (még él igaz?) eddig 7 Bl győzelem zsinórban nekik...
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2010.03.24. 21:31:35

gergo9 írta:Nah az én esélylatolgatásaim.
United-Bayern-Bordeaux-Lyon

Itt igazából nem tudom elképzelni hogy ne a Manchester kerüljön döntőbe, a Bayern hátul a 4 traktorral, esélytelen hogy megállítsa a szélvészgyors Machesteri támadókat, Robben pont olyan súlytalan lesz mint tavaly a Pool ellen, Ribery márha játszik egyedül borzasztó kevés. Elődöntőben meg nem fognak elvérezni egyik francia ellen sem. MU esélye nálam hogy béeldöntőt játszik 90%.

Barca-Arsenal-Inter-CSKA

Itt ugyan mi vagyunk a legfőbb esélyesek, mégis 70%-nál többet nem adnék arra hogy döntőzzünk 4 kőkemény meccs közben hétközi fordulókkal, el classicoval, nagyon nehéz lesz. Itt megjegyezném hogy az Arsenal úgy tűnik kezd kifulladni jó-jó még hozzák a meccseiket nagy nehezen de úgy tűnik elfogynak, az pedig külön öröm hogy az Interre is rámásztak így az esetleges elődöntő előtti meccseken nem nagyon pihenhetnek.

Ha rajtunk kívül akárki jut erről az ágból a döntőre akkor nem tudom elképzelni hogy ne Manchesteri győzelem legyen a vége, ha mi jutunk be akkor is borzasztó nehéz lesz.
Nálam az esélyek:
United 40%(mivel a döntőbe jutás elég könnyű számukra)
Barca 30%
Inter-Arsenal 10%-10%
Bordeaux-Lyon 4% 4%
CSKA 2%

:) Bayernnek még 0.1%a se maradt,azért ennyire nem trék,legalább 5% sanszuk csak van...:D Ozsi

Szerk:
Tényleg ők kimaradtak :mrgreen: , őket nem sokkal de vmivel azért az Arsenal-Inter páros mögő helyezném, de a Bordeaux-Lyon elé.
Na végre egy olyan aki reálisan nézi a dolgokat :wink: .Természetesen Barcás vagyok, de az eddigi teljesítmény édes kevés a BL+Bajnoksághoz... :roll: .
Teljesen egyet értek veled :idea:
Barça,Barça,Baaarça!!!
kurdt
Megmentő :)

2010.03.24. 21:20:36

Egy újabb akadály hárult el átigazolási szempontból, mégis talán ez a topic megfelelőbb.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.21. 13:00:21

Nah az én esélylatolgatásaim.
United-Bayern-Bordeaux-Lyon

Itt igazából nem tudom elképzelni hogy ne a Manchester kerüljön döntőbe, a Bayern hátul a 4 traktorral, esélytelen hogy megállítsa a szélvészgyors Machesteri támadókat, Robben pont olyan súlytalan lesz mint tavaly a Pool ellen, Ribery márha játszik egyedül borzasztó kevés. Elődöntőben meg nem fognak elvérezni egyik francia ellen sem. MU esélye nálam hogy béeldöntőt játszik 90%.

Barca-Arsenal-Inter-CSKA

Itt ugyan mi vagyunk a legfőbb esélyesek, mégis 70%-nál többet nem adnék arra hogy döntőzzünk 4 kőkemény meccs közben hétközi fordulókkal, el classicoval, nagyon nehéz lesz. Itt megjegyezném hogy az Arsenal úgy tűnik kezd kifulladni jó-jó még hozzák a meccseiket nagy nehezen de úgy tűnik elfogynak, az pedig külön öröm hogy az Interre is rámásztak így az esetleges elődöntő előtti meccseken nem nagyon pihenhetnek.

Ha rajtunk kívül akárki jut erről az ágból a döntőre akkor nem tudom elképzelni hogy ne Manchesteri győzelem legyen a vége, ha mi jutunk be akkor is borzasztó nehéz lesz.
Nálam az esélyek:
United 40%(mivel a döntőbe jutás elég könnyű számukra)
Barca 30%
Inter-Arsenal 10%-10%
Bordeaux-Lyon 4% 4%
CSKA 2%

:) Bayernnek még 0.1%a se maradt,azért ennyire nem trék,legalább 5% sanszuk csak van...:D Ozsi

Szerk:
Tényleg ők kimaradtak :mrgreen: , őket nem sokkal de vmivel azért az Arsenal-Inter páros mögő helyezném, de a Bordeaux-Lyon elé.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2010.03.21. 13:41:12-kor.
miihii
KHAL

2010.03.21. 11:43:20

barca99 írta:
miihii írta:Roo jelenti a MU-nak azt a pluszt,mint a BARCÁnak Messi.
Ez lehet, de nem mindegy, hogy van még mellette egy Xavi, egy Iniesta, egy Ibrahimovic. És láthattuk, hogy Pedronak sem nagyon remeg a lába, téttül függetlenül, ill. Henryban is megvan még a potenciál. Hogy az egyik legfontosabb láncszemet, Dani Alvest ne is említsem. :)
.
Ez is igaz.Minőségben,játékintelligenciában egy kategóriával képzettebb társai vannak Leónak.De ettől függetlenül másképp muzsikálna a BARCA zenekara Messi nélkül (mondjuk a topcsapatok elleni meccseken).Ugyanez hatványozottan igaz a MU-nál idén Roo esetével.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.21. 10:52:58

Sztem tévednek, akik úgy gondolják, h a Mu egyszemélyes csapat. Igaz, Rooney lövi most a gólokat. Előtte meg C. Roni lőtte. Ha Rooney elmenne, akkor megint csak lenne más, aki meglőné a gólokat. Talán tudatos taktika lehet, h egy jó befejező emberre játszanak. Anno Ronaldot tömték labdákkal, most Rooneyt. Attól, h a gólokat ők lövik, mögöttük a csapat is nagyot melózik. A kp-k adják a labdákat, a védelem is teszi a dolgát. Csak így lehet sikeres a csapat.

Amivel mi megfoghatnánk őket, az a kp-k. A BL döntőt főleg azzal nyertük meg, h kp-k dominált. Persze elején még meleg volt a pite, meglepett minket Fegi taktikája, de szerencsére jött Etoo gólja, és utána már tudtuk a Barca játékot nyomni, és nem volt esélyük.

Én úgy gondolom, h idén is van esélyünk ellenük. Eleinte nem voltam optimista, de ami miatt ilyen rövid időn belül változott a véleményem, az Touré "visszatérése".
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.21. 10:46:48

Rooney amiben fejlődött,és amiben brutális,az a helyzetkihasználás ,bár még így is bőven ki is hagy helyzeteket,de nem látszik,hiszen 2-3at meg belő mellé :)

viszont magát a helyzetet,a csapat hozza neki össze (igaz ő is remekül helyezkedik) 85-90%ban, jó ez a M.U.,és van egy olyan csatára jelenleg,akinek "jelenléte" van a pályán,és kihasználja amit ki kell, kérdés,h ha ő nem tolná így,akkor egy Berba,vagy más milyen %al használná ki a dolgokat,mert a helyzetek meglennének. remélem erre a kérdésre nem kapunk választ,és marad Rooney formája,és a csapaté is.

Végső sikerre esélyek nálam:

BARCA: 30%
M.U.: 25%
Inter-Bayern-Arsenal: 10%
Lyon: 8%
Bordeaux: 5%
Csszka: 2%

természetesen a párosításokat már figyelembe véve.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.21. 10:28:50

miihii írta:Roo jelenti a MU-nak azt a pluszt,mint a BARCÁnak Messi.
Ez lehet, de nem mindegy, hogy van még mellette egy Xavi, egy Iniesta, egy Ibrahimovic. És láthattuk, hogy Pedronak sem nagyon remeg a lába, téttül függetlenül, ill. Henryban is megvan még a potenciál. Hogy az egyik legfontosabb láncszemet, Dani Alvest ne is említsem. :)

Az viszont igaz, hogy egy embert kiiktatni is nagy dolog, mert ha ennyire tudnák az ellenszert a MU ellen, akkor nem itt tartna idén, ahol.
carlosvela
Barça C

2010.03.21. 08:24:56

Nincs értelme %-ra tippelni, úgy is az aktuális forma adja majd ki a győztest. Például a Bayern lazán megfoghatja az MU-t. Ha a Bayern jó napot fog ki, akkor nem fogja őket megállítani senki és semmi. Az a Robben, Ribery, Schwinsteiger, van Bommel középpálya nagyon erős, és a csatársorba Gomez-Müller páros is iszonyatosan jó, csak a védelem vérszegény...

Az Arsenal nem fullad ki :P Csak erőt gyűjtenek :P Én AW helyébe pihentetném Andrejt és Samirt, Theo és Edu is hagy kapjanak lehetőséget...

Én úgy vagyo vele, hogy lesz, ami lesz és, ha kikapunk a Barcától és kiesünk, akkor már tényleg nyerjék is meg a BL-t, mert, akkor nem szégyen kikapni a bajnoktól :)
miihii
KHAL

2010.03.20. 18:07:15

Enjoy írta:Ha leveszik a pályáról Rooney-t, akkor mire megy a MU? :roll: Szerintem ha neki nem megy, akkor a csapatnak sem.
Szóval tudjuk, hogy hogyan kell legyőzni őket.
PL-ben is láthattuk, hogy mire futja a MU Rooney nélkül.
Egy embert kiiktatni pedig nem nagy dolog.
Roo jelenti a MU-nak azt a pluszt,mint a BARCÁnak Messi.Nélkülük egészen más mindkét csapat.
Azért nem olyan könnyed ujjgyakorlat levenni egy egész meccsre egy ilyen formában lévő playát.Gondolom minden ellenfél látja,h Wayne viszi a MU-t,így sztem megpróbálnák kikapcsolni a játékból.Idén a +30 gólja bizonyítja,h mennyire "nem nagy dolog" ez. :wink:

Mondjuk ezzel kicsit előrerohantunk.Még mindkét csapatnak el kell jutnia a döntőbe ahhoz,h választ kapjunk rá,h ki tudjuk e iktatni WR-t.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.20. 17:07:50

carlosvela írta: videót: http://www.youtube.com/watch?v=cGpt8gbH2hY

Nagyon jó videó! Nézzétek meg!
Lezárt