Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.25. 00:06:07

torrestoni írta:.....
Van egy 34éves francia szétkopott ocsmány drága márkás nadrágunk is, tolhatná helyette is Bojan. Amugy meg nem hiszem hogy Pepnek sok választása van egyszerűen vhogy muszáj formába hoznia Ibrát mert nélküle(jó formában) nem fogunk nyerni semmit. És úgy érzi ehhez játszatnia kell, ha lenne komoly, gólerős, rutinos alternativája akkor vszeg, többet lenne csere.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.24. 23:38:55

Sanama írta:Toni tudod,hogy nem áll szándékomban megbántani téged.
De te már év elején is azt mondtad,hogy Ibra menjen a padra és játszon Bojan(erről privátban is beszéltünk).
Jelenleg Bojan is ugyanazt csinálja mint Zlatan,semmivel nincs jobb formában.
Mezőnyben eltűnik(ha kezd félidőben lejön), Stuttgart ellen és ma lőtt 1-1 gólt. Zlatan meg vasárnap és ma.

Ha Bojan kap többet ugyanúgy eltűnik...

Persze nála ez a kevés lehetőség számlájára írható fel,egyértelmű.
De azért hogy jobb formában lenne mint Zlatan, nem hinném.Nem látom mitől jobb.

Igazából végre egy olyan 3mast néznék meg elől,hogy Messi-Ibra-Bojan.
Nézd, ez egy egyszerű, szerintem objektív vélemény volt, de szívesen írhatok érveket is. Lehet, hogy nem túl meggyőzőek, de ellenérveket csak gyengébbeket találok.

Mindenképp szeretném tisztázni, hogy részemről indokolatlannak tűnik Pep hozzáállása Zlatanhoz. Hiszen - persze, némi túlzással - akárhogy is játszott, ha nincs a kiállítása, lement volna vele sorozatban mondjuk 15 meccs, hogy hátha, na majd most, egyszer bele kell jönnie ecetera..., mi meg vártunk, vártunk, ehelyett közepes, vagy inkább gyengébb volt, kivétel nélkül, s többször a hozzáállása és a viselkedése sem tetszett. Ez a jelenség számomra nehezen felfogható volt, de beletörődtem, valami olyasmi ez, hogy a kisgyerek az utcán inkább jár egy hatéves, szétkopott, ocsmány nadrágba, csak mert az márkás és drága volt, bár elég bizarr hasonlat. Minden esetre az említett "erőltetés" gy nagy paradoxon, Bojan személyétől függetlenül is értelmetlen számomra.

Igaz, nem mondtam, hogy Bojant szeretném a kezdőcsapata, de azt igen, hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő támadó.

Az elmúlt 11 mérkőzésén, amikor pályára lépett, 190 percet játszott, ami meccsenként átlag 18 percet jelent. Mégis, amikor oda került, tetszett a nagy futómennyiség, a bizonyítási vágy, ide sorolhatok egy-két találkozót, amikor javult a játék - s bár igaz, hogy ma már előnyben, egy fordulópont után, de mégis attraktívabb lett a csapat elől -, legalábbis nekem úgy tűnt, hogy minden hátráltató tényező ellenére - mint a rutintalanság, az, hogy egyszerűen a tartalékok tartalékának számít, hogy már-már frusztráló lehet, hogy a "námbör ván" akárhogy játszik, ő maximum 10 percet kap és még folytathatnám - igenis szimpatikusan, számomra meggyőzően játszott, nem mellesleg 3 gólpassz, 2 gól, ami ennyi idő alatt nem rossz. Ezek úgy gondolom észérvek, s még hozzátenném a személyiségét - lojalitás, szerénység, kitartás - ami csak felerősíti bennem az említetteket. Ennyi, ezért tartom jelenleg a legjobb formában lévő csatárnak. Persze, ez nem kicsit off.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.24. 23:24:22

Toni tudod,hogy nem áll szándékomban megbántani téged.
De te már év elején is azt mondtad,hogy Ibra menjen a padra és játszon Bojan(erről privátban is beszéltünk).
Jelenleg Bojan is ugyanazt csinálja mint Zlatan,semmivel nincs jobb formában.
Mezőnyben eltűnik(ha kezd félidőben lejön), Stuttgart ellen és ma lőtt 1-1 gólt. Zlatan meg vasárnap és ma.

Ha Bojan kap többet ugyanúgy eltűnik...

Persze nála ez a kevés lehetőség számlájára írható fel,egyértelmű.
De azért hogy jobb formában lenne mint Zlatan, nem hinném.Nem látom mitől jobb.

Igazából végre egy olyan 3mast néznék meg elől,hogy Messi-Ibra-Bojan.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.24. 23:14:41

Fontos gólt lőtt, nagyon helyes!

Viszont ez a Fernando féle piszkálódást valahogy nem értem. És kissé röhejesnek tartom. Általában elolvasom a Zlatan topikot, s lehet, hogy az én szememmel van gond, vagy csak szelektíven látom a hozzászólásokat, de nekem úgy tűnik: bárhogy játszik, többségben vannak a: jó lesz ez, ma nem jött össze, szegény, majd legközelebb, lőtt egy fontos gólt, ne szidjátok, nagy nyomás, ez az oka meg az, önbizalom, mentális probléma, a társak így, türelem..., és hasonló hangvételű hozzászólások, már jóval megelőzve bármiféle vélekedést a másik oldalról, míg élesebb kritika csupán egy-két vissza-visszatérő embertől, s még csak nem is rendszeresen, vagy inkább úgy mondom, egyfolytában érkezik. Így teljesen alaptalan ez a védekező mechanizmus.

Ami tény: továbbra is középszerű, ennyi.

Jelenleg Bojan a legjobb formában lévő csatárunk.

Az pedig elég szomorú, hogy még mindig rendkívül megosztja a szurkolókat, s itt már-már a Barca vs. Real topikban érezhető feszültség, gyűlölködés megy. S ez nem csak azok hibája, akik zsigerből elítélik, mindkét oldalon vannak a szélsőségek, az egyéb vélemények, ami egyértelműen a nem igazán meggyőző teljesítménye miatt van.

Személy szerint továbbra sem látom, hogy hosszútávon ő lehet a csapat 9-ese. Legalábbis amíg ez lesz a játékfelfogás (maradjon is, nem miatta), addig semmiképp.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.03.24. 23:07:03

MR. TROMORT777 írta:
Talma írta:Óriási hiba volt pont akkor lehozni. Mákja volt a csapatnak, Bojannak, mint mindig, köze nem volt a meccshez, de legalább talált 1 gólt.

A gól pedig gól, igaz ez mindkettőre. Jókor volt jó helyen.
Jó döntés volt lehozni, mert ma sem csinált semmit "csak" talált egy gólt. Szerintem már a félidőben őt kellett volna lehozni.
Am nyílván már be volt jelentve a csere, szal visszavonni se ehetett volna.
Játéka 0, ami már nagyon elszomorító. Henry-val egyáltalán nem érzik egymást.

Mind1, a góljától nem fogom össze pisálni magam. Nagyon örülök neki, de ez még mindig atom gyenge produkció.
nem is kell magad alá vizelni,csak mindig jusson eszedbe a klasszikus tudósítás:

"deák bamba az 5 gólján kívül szinte semmit nem csinált..."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:57:19

Nem mondom, hogy jól játszott ma, de a gólja nagyon kellett. Szép volt Zlatan. Egyébként feltűnően kevesebb a hang ebben a topicban ma, mint mondjuk a Zara elleni után, pedig jópáran váltig állítják, hogy nem szidni járnak ide. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.24. 22:25:05

A lényeg a gól :)
És megint egy "kezdő-gólt" szerzett, vagyis 1-0-ára módosította az eredményt, ami a legfontosabb nekünk.

Most a szokásos pozitívumokon és negatívumokon felülemelkedve én csak annyit jegyeznék meg, hogy:
Ahhoz képest, hogy elég magas ember, valahogy mégsem használja ki ezt az adottságát teljesen. Nem konkrétan arra gondolok, ahogy belefejel a labdába, hanem az érkezéseire. Valahogy a labda sosem találja meg őt - már-már Messi is többször kerül fejelési szituációba :) Persze nagy baj, hogy Alves beadásait el lehet felejteni már egy jó ideje, de a többi beadásnál úgy érzem, hogy Ibra nem helyezkedik megfelelően a fejeshez. Lehet, hogy ez tudatos (inkább lábbal akarja megoldani)... Mindenesetre feltűnő. Például hasonlítsuk össze Keitával, aki nem a legmagasabb, de hihetetlenül tud érkezni a fejesekre, és mindig "meg is találja a labda".
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:12:17

Jól van, nagyon kellett ez a gól Neki is, és persze a csapatnak is. Csak így tovább, a szezon lényeges része még előttünk van, nagyon kell egy jó Ibra!
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.24. 22:11:15

Szerintem mezőnyben a góljáig sem lógott ki negatív irányban. góljától pedig nem összepisálni kell magad,hanem örülni neki. ahogy a stuttgart ellen is pl,meg stb...

elvégre Barcának szerezte,nem a madridnak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:11:08

Hát ma mi volt vele a baj? Miben volt szarabb mint Messi mondjuk?
Első percben volt egy szép kapura lövése, utána eltűnt a mezőnyben,mint az egész támadó szekció... és a végül lőtt egy "győztes" gólt...
MR. TROMORT777

2010.03.24. 22:09:22

Talma írta:Óriási hiba volt pont akkor lehozni. Mákja volt a csapatnak, Bojannak, mint mindig, köze nem volt a meccshez, de legalább talált 1 gólt.

Jó döntés volt lehozni, mert ma sem csinált semmit "csak" talált egy gólt. Szerintem már a félidőben őt kellett volna lehozni.
Am nyílván már be volt jelentve a csere, szal visszavonni se ehetett volna.
Játéka 0, ami már nagyon elszomorító. Henry-val egyáltalán nem érzik egymást.

Mind1, a góljától nem fogom össze pisálni magam. Nagyon örülök neki, de ez még mindig atom gyenge produkció.
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.24. 21:59:07

Óriási hiba volt pont akkor lehozni. Mákja volt a csapatnak, Bojannak, mint mindig, köze nem volt a meccshez, de legalább talált 1 gólt.

ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.24. 21:55:05

Lehet hogy jó ideje nincs formába, lehet szidni de azért ha visszatekintünk rugott olyan gólokat amelyek égetően fontosak voltak. Real ellen, stuttgart ellen idegenben, meg ma is. Azért csak jó hogy van itt egy Ibra..
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.03.24. 19:38:54

Talma írta:Eljött a nap az első mesterhármasára Barcelona mezben.
Bárcsak így lenne 8)
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.24. 19:29:15

Eljött a nap az első mesterhármasára Barcelona mezben.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.24. 19:25:45

Lionel Kicsi Messi írta:dobok 1 linket ibra vs cacau keménykedésről!! :twisted: ezt nem is láttam a meccsen
http://www.youtube.com/watch?v=8vaFdsrC ... iv-1r-2-HM
Ibra egy cseppet lefedezte Messit. :D
Nem adott engedélyt kakónak a társalgásra xD
Kép
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.03.24. 19:12:37

dobok 1 linket ibra vs cacau keménykedésről!! :twisted: ezt nem is láttam a meccsen
http://www.youtube.com/watch?v=8vaFdsrC ... iv-1r-2-HM
Messi10
Barça B

2010.03.24. 09:01:18

Szerintem ez a meccs vízvállásztó lehet Zlatannak! A játékkal már nincs gond csak az a fránya gól miatt van mindenkinek egy kis hiányérzete! Remélem azonban h az a tizenegyes jó felé viszi majd Ibra önbizalmát!
Remélem ma rúg egy-két gólt és akkor visszajön a "nagyképű"(természetesen a pályán és az ellenféllel szembe) Ibra aki bármelyik testrészével gólra lesz képes!

Úgyhogy ma hajrá Barca és Zlatan!
Csak a Barca!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.23. 23:52:38

LM10 írta:Azért nem vészes Zlatan helyzete: 22 bajnoki meccsből, 13 gól+7 gólpassz.
Ha elkapná ismét a fonalat(amit remélünk), akkor szép szezont is zárhat még. De ehhez tennie kell neki.

Egyetértek. Ki az aki nem írta volna alá előre hogy Zlatan első Barcás idényében márciusban 13 gólnál, 7 gólpassznál jár, és hogy eldönti a classicot? Ettől függetlenül már én is nagyon várom hogy visszanyerje a formáját, és 20 gól körül zárjon.

Üdv
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.03.23. 14:06:42

sztem a következő bajnokin azaz holnap ha játszik, akkor rúgni fog legalább 1 gólt. (és azt nem 11esből)
én pozitívan állok hozzá a dolgokhoz: gondoljunk csak az Arsenalra. Bendtnernek volt nemrég egy olyan meccse, ahol semmi pénzért nem tudott gólt rúgni. volt kb 5-6 tiszta ziccere, de egyszerűen nem ment neki. aztán jött a Porto elleni BL meccs ahol 3 gólt lőtt ha jól emlékszek. majd hétvégén ismét betalált.

szóval ha hasonlóságot akarunk vonni a két ügyben, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy Ibra sztem ismét játékba fog lendülni. most már biztató volt a játéka, és sztem az idény végére újra a régi önmagát fogja hozni.

Vamos Zlatan!!!
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Jocek
Barça B
Kapcsolat:

2010.03.23. 13:50:29

Ilúvatar írta:Hmm...
http://i41.tinypic.com/6jlk6x.gif

nekem ebből az jött le, hogy a bíró biztatta Ibrát. :)
bocsi az off-ért, de h csinálsz videoból kivágott részetből gif-et?

am meg mikor néztem Ibrát a meccsen, akk vhogy megfagytam, mikor kihagyta az összes nagy ziccert... eddig az volt a probléma, h nem kapott labdákat... hát most kapott... sőt szinte csak rá játszottak... kb a Manchester-hez tudnám hasonlítani, csak Rooney-ra behelyettesítve...
Viva Barca

Kép

=) Jocc tí-em (=
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.23. 12:01:11

palmiki írta:z már félremagyarázás
figyeljetek egy csatár kap labdát ha a társai bíznak benne látják hogy ő abból a helyzetből be tudja rugni vagy érdemes őt indítani
aki nem így látja az még nem focizott életében komolyabban
...és milyen igazad van. Pontosan így működik a labdarúgás. Ez a Barcánál még hatványozottabban igaz.
Deus
Boixos Nois

2010.03.23. 11:42:50

Hmm...
http://i41.tinypic.com/6jlk6x.gif

nekem ebből az jött le, hogy a bíró biztatta Ibrát. :)
KépKép
LM10
Director del Fútbol

2010.03.22. 19:00:45

Azért nem vészes Zlatan helyzete: 22 bajnoki meccsből, 13 gól+7 gólpassz.
Ha elkapná ismét a fonalat(amit remélünk), akkor szép szezont is zárhat még. De ehhez tennie kell neki.
palmiki
Barça B

2010.03.22. 18:52:23

z már félremagyarázás
figyeljetek egy csatár kap labdát ha a társai bíznak benne látják hogy ő abból a helyzetből be tudja rugni vagy érdemes őt indítani
aki nem így látja az még nem focizott életében komolyabban
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
Lezárt