Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy 34éves francia szétkopott ocsmány drága márkás nadrágunk is, tolhatná helyette is Bojan. Amugy meg nem hiszem hogy Pepnek sok választása van egyszerűen vhogy muszáj formába hoznia Ibrát mert nélküle(jó formában) nem fogunk nyerni semmit. És úgy érzi ehhez játszatnia kell, ha lenne komoly, gólerős, rutinos alternativája akkor vszeg, többet lenne csere.torrestoni írta:.....
Nézd, ez egy egyszerű, szerintem objektív vélemény volt, de szívesen írhatok érveket is. Lehet, hogy nem túl meggyőzőek, de ellenérveket csak gyengébbeket találok.Sanama írta:Toni tudod,hogy nem áll szándékomban megbántani téged.
De te már év elején is azt mondtad,hogy Ibra menjen a padra és játszon Bojan(erről privátban is beszéltünk).
Jelenleg Bojan is ugyanazt csinálja mint Zlatan,semmivel nincs jobb formában.
Mezőnyben eltűnik(ha kezd félidőben lejön), Stuttgart ellen és ma lőtt 1-1 gólt. Zlatan meg vasárnap és ma.
Ha Bojan kap többet ugyanúgy eltűnik...
Persze nála ez a kevés lehetőség számlájára írható fel,egyértelmű.
De azért hogy jobb formában lenne mint Zlatan, nem hinném.Nem látom mitől jobb.
Igazából végre egy olyan 3mast néznék meg elől,hogy Messi-Ibra-Bojan.
nem is kell magad alá vizelni,csak mindig jusson eszedbe a klasszikus tudósítás:MR. TROMORT777 írta:Jó döntés volt lehozni, mert ma sem csinált semmit "csak" talált egy gólt. Szerintem már a félidőben őt kellett volna lehozni.Talma írta:Óriási hiba volt pont akkor lehozni. Mákja volt a csapatnak, Bojannak, mint mindig, köze nem volt a meccshez, de legalább talált 1 gólt.
A gól pedig gól, igaz ez mindkettőre. Jókor volt jó helyen.
Am nyílván már be volt jelentve a csere, szal visszavonni se ehetett volna.
Játéka 0, ami már nagyon elszomorító. Henry-val egyáltalán nem érzik egymást.
Mind1, a góljától nem fogom össze pisálni magam. Nagyon örülök neki, de ez még mindig atom gyenge produkció.
Jó döntés volt lehozni, mert ma sem csinált semmit "csak" talált egy gólt. Szerintem már a félidőben őt kellett volna lehozni.Talma írta:Óriási hiba volt pont akkor lehozni. Mákja volt a csapatnak, Bojannak, mint mindig, köze nem volt a meccshez, de legalább talált 1 gólt.
A gól pedig gól, igaz ez mindkettőre. Jókor volt jó helyen.
Ibra egy cseppet lefedezte Messit.Lionel Kicsi Messi írta:dobok 1 linket ibra vs cacau keménykedésről!!ezt nem is láttam a meccsen
http://www.youtube.com/watch?v=8vaFdsrC ... iv-1r-2-HM
LM10 írta:Azért nem vészes Zlatan helyzete: 22 bajnoki meccsből, 13 gól+7 gólpassz.
Ha elkapná ismét a fonalat(amit remélünk), akkor szép szezont is zárhat még. De ehhez tennie kell neki.
bocsi az off-ért, de h csinálsz videoból kivágott részetből gif-et?Ilúvatar írta:Hmm...
http://i41.tinypic.com/6jlk6x.gif
nekem ebből az jött le, hogy a bíró biztatta Ibrát.
...és milyen igazad van. Pontosan így működik a labdarúgás. Ez a Barcánál még hatványozottabban igaz.palmiki írta:z már félremagyarázás
figyeljetek egy csatár kap labdát ha a társai bíznak benne látják hogy ő abból a helyzetből be tudja rugni vagy érdemes őt indítani
aki nem így látja az még nem focizott életében komolyabban