Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is mond, nekem is hányingerem van sokszor ebből a sok magamutogató címeres majomból! Csupa kis hülyegyerek, hol van az ellenfél, hadd kapjuk el őket!? Aztán, ha éppen kitörik a szekér kereke, mindegyik sír és vergődik... Ameddig új kereket nem kap a Barca szekere, addig világvége hangulat van, ámen, fakereszt, hullaház, siratóasszonyok, passió, minden...tito92 írta:hát tleg vannak hozzászólások... a cikkek végén is néha amiket olvasok..: ahogy szidják a csapatot ha nem megy a szekér éppen.. Sokan csak divatból szurkolnak! fööö
Ez nem szeret, nem szeretetről szól.Tőlem Azerbajdzsáni is lehetne!Meg hívhatnák bárhogy.De felháborító, hogy látványos semmitevéssel csapatban van.Mindenki leírja, hogy idő kell neki, meg játszon meg lendüljön bele!Egyszer már leírtam a reklámja nagyobb mint a tudása.Legjobb példa erre:Chigrinszkij.Neki nem kell megszoknia a spanyol ritmust????Őt miért igazoltuk le??Jah hogy ő csak egy noname ukrán, ő ülhet a padon.Nem azt mondom, hogy sokat mutatott eddig, mert valóban gyenge a teljesítménye, de érdekes módon nem is játszik!Bezzeg aki a "SZTÁR" az igen.Na ez a felháborító!!!!Tdavid írta:Te ennyire nem bírod a svédünk fejét?kbaladzs írta:Nem azt mondtam, hogy 30 méterről rúgjon gólt.De sajnos egy olyan csapatban játszik, ahol mindenkinek részt kell venni támadásban és védekezésben.És legfőképp összjátékban, az hogy ki rúgja a gólt csak mellékes.De könyörgöm esküszöm utánna fogok nézni valahol, de 6 les 4 szabálytalanság 2 kapura lövés füződik kb a nevéhez.De valóban lőtt egy gólt hurrá!!!!Aranylabdát neki.De a passzolási hatékonyság 30%![]()
Szerintem amit kapott labdákat inkább 80%al adta vissza pl Tourénak hosszan, de olyan sok labdát nem kapott megint vagy elfejelték előle vagy szimplán beleértek. Aláírom nem itt fog aranylasztit kapni az ténykbaladzs írta:Nem azt mondtam, hogy 30 méterről rúgjon gólt.De sajnos egy olyan csapatban játszik, ahol mindenkinek részt kell venni támadásban és védekezésben.És legfőképp összjátékban, az hogy ki rúgja a gólt csak mellékes.De könyörgöm esküszöm utánna fogok nézni valahol, de 6 les 4 szabálytalanság 2 kapura lövés füződik kb a nevéhez.De valóban lőtt egy gólt hurrá!!!!Aranylabdát neki.De a passzolási hatékonyság 30%
hát tleg vannak hozzászólások... a cikkek végén is néha amiket olvasok..: ahogy szidják a csapatot ha nem megy a szekér éppen.. Sokan csak divatból szurkolnak! föööbojan95 írta:egy igazi barca szurkolóboixosnois írta:most megmondom, hogy itt ma nem nyerünk és ezzel el is ment a bajnokság!!! Gratula a Realnak a banoki címért!!! Ők hnap simán nyernek és 2 pont for lesz.![]()
Te ennyire nem bírod a svédünk fejét?kbaladzs írta:Nem azt mondtam, hogy 30 méterről rúgjon gólt.De sajnos egy olyan csapatban játszik, ahol mindenkinek részt kell venni támadásban és védekezésben.És legfőképp összjátékban, az hogy ki rúgja a gólt csak mellékes.De könyörgöm esküszöm utánna fogok nézni valahol, de 6 les 4 szabálytalanság 2 kapura lövés füződik kb a nevéhez.De valóban lőtt egy gólt hurrá!!!!Aranylabdát neki.De a passzolási hatékonyság 30%