2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont most lett szünet.gianni írta:Jóvan testvér te hol nézed tán kin vagy?
Jóvan testvér te hol nézed tán kin vagy?salas9 írta:Nem tudom ki nézi még a meccset rajtam kívül, de a 2. negyedből van még kb 3 perc és vezetünk 36-31-re Madridban!
Hajrá srácok![]()
Bezony,máris visszaadtuk a kölcsönkenyeret a madridiaknaksalas9 írta:Real Madrid - Barcelona 73-84
(14-25, 17-21, 19-15, 23-23)
A párharc állása: 1-2.
Háháháháháháh
Egy kicsit magasabbra taksálják mostanában a BARCA csapatát a riválisénál.Az egymás elleni mérleget nem tudom,de igazából ez nem is sokat számít,h mi volt eddig.Most most van és szerintem abszolút benne van a pakliban,h legalább az egyik meccset behúzzák a fiúk idegenben is.Bizakodóak lehetünk,mert nagyon jó a csapatunk.Én spec biztos vagyok benne,h hozni fogjuk legalább az egyiket Madridban.Lionel85 írta:Nem követem figyelemmel a kosárcsapat és a kézicsapat küzdelmeit figyelemmel, ám rendszerint elolvasom ezeket a cikkeket is.
A kérdésem az lenne, hogy milyen a mérlege a Barcelonának Madridban? Mennyi esélye van Pascualéknak arra, hogy az elkövetkezendő két madridi meccsen legalább egy győzelmet begyűjtsenek?
Ha az egyik meccset a madrid, a másikat a Barcelona nyeri, akkor a (szerintem) sorsdöntő 5. meccset hol játsszák? Madridban, Barcelonában vagy semleges helyszínen?
nagyon nagy utolsó 6-7percet produkáltunk,főleg védekezésben. el is döntöttük.miihii írta:Fej-fej mellett fordulunk a zárónegyedre,óriási a meccs!
Remélem jobban bírjuk a végét és meglesz az első győzelem.
VISCA EL BARCA!