BlauGranaGroc írta:
Jól játszott, de a góljai rutin munka a világ legjobb kb. 200 csatárából bármelyiknek.
Kicsit eltúloztad számszakilag, ha egy nullát leveszünk, az köbö megállja a helyét, de az is csak úgy, hogy az a húsz csatár megoldja a szituációt, de már az elsőt se nevezném rutinmunkának, mert simán lehet rövidet emelni, vagy túl hosszút, számtalanszor látunk ilyet a "világ 200 legjobb csatárától". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Ibra világklasszis megoldást választott, de azt igen, hogy jól összpontosított és jól kivitelezett, a képzettségének megfelelően.
Viszont a második gólt már egyáltalán nem lehet a becsukott szemes kategóriába sorolni, mert, ha netalán laposan lövi (bármelyik sarkot választva is-ilyet is láttunk már a világ 200 legjobb csatárától) valószínűleg megfogja Almunia, de szerencsére nem lapos kivitelezés lett belőle. (tudatos volt teljesen, mert látszott, hogy még igazán erőt sem ad bele "csak" felrúgja a bőrt oda, ahová való)! Nem vagyok elájulva a produkciójától, mert én ezt vártam Tőle már korábban is, de azt én sem értem, hogy a jó megoldást miért kell degradálni?
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano