Bajnoki Mérkőzések 09-10
- levproff
- Director del Fútbol
És utána még fórumra is jött "oktatni" a híríró.. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Varatrix
- Director del Fútbol
A mérkőzés utolsó fél órájában előbb Daniel Alvest kellett volna idő előtt leküldenie a pályáról Mejuto Gonzáleznek
Megint a madridi éleslátás.
Lehet igazuk van abban amit írnak, de Sergio Ramos barátunk undorító, és ordító szabálytalanságairól miért nincs szó?
Kétszer elnézték neki a második sárgát.
Mindkettő szabálytalanság ordító volt.
Megint a madridi éleslátás.
Lehet igazuk van abban amit írnak, de Sergio Ramos barátunk undorító, és ordító szabálytalanságairól miért nincs szó?
Kétszer elnézték neki a második sárgát.
Mindkettő szabálytalanság ordító volt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- elbandi
- Capitá del Barça
Nah igen ezen én is röhögtem egy szép nagyotShai írta:Mindig megnézem az ellenfél nyilatkozatát, és találtam benne valamit.
A félidő utolsó harmadában aztán megváltozott a helyzet, előbb Cristiano Ronaldo kezdett el fájdalmas arccal bicegni (végül végig a pályán tudott maradni), majd Xavi gyönyörű passzából a csúcsformában futballozó Messi vette be Iker Casillas kapuját az eredménytelenül szerelni próbáló Raúl Albiol asszisztálása mellett. A felállás tehát nagyban hasonlított az őszi mérkőzéshez, amikor szintén a Madrid futballozott jobban, mégis a Barcelona szerzett gólt.
Csak én érzem ezt ordító baromságnak?

Ők mindig jobbak nálunk csak véletlenül mindig mi nyerünk

Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

Ja igen. Ezt még lehagytam.
A mérkőzés utolsó fél órájában előbb Daniel Alvest kellett volna idő előtt leküldenie a pályáról Mejuto Gonzáleznek, majd Casillas hárított többször is bravúrral, a helyzetek értelmi szerzője pedig mindannyiszor a remekül játszó Xavi volt. A lefújás előtt közvetlenül Raúl találatát érvénytelenítette a játékvezető, majd Benzema fejelt nem sokkal kapu mellé, az eredmény azonban mit sem változott.
Ha Alvest "jogosan" kellett volna leküldeni, akkor Xavi Alonsot kezezésért?
A mérkőzés utolsó fél órájában előbb Daniel Alvest kellett volna idő előtt leküldenie a pályáról Mejuto Gonzáleznek, majd Casillas hárított többször is bravúrral, a helyzetek értelmi szerzője pedig mindannyiszor a remekül játszó Xavi volt. A lefújás előtt közvetlenül Raúl találatát érvénytelenítette a játékvezető, majd Benzema fejelt nem sokkal kapu mellé, az eredmény azonban mit sem változott.
Ha Alvest "jogosan" kellett volna leküldeni, akkor Xavi Alonsot kezezésért?
Mindig megnézem az ellenfél nyilatkozatát, és találtam benne valamit.
A félidő utolsó harmadában aztán megváltozott a helyzet, előbb Cristiano Ronaldo kezdett el fájdalmas arccal bicegni (végül végig a pályán tudott maradni), majd Xavi gyönyörű passzából a csúcsformában futballozó Messi vette be Iker Casillas kapuját az eredménytelenül szerelni próbáló Raúl Albiol asszisztálása mellett. A felállás tehát nagyban hasonlított az őszi mérkőzéshez, amikor szintén a Madrid futballozott jobban, mégis a Barcelona szerzett gólt.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Mekkora volt már tegnap kézfogásoknál mikor Leo odakacsintott Cé-nek? 
Nagy pillanatot kapott el az operatőr bácsi vagy néni.
A meccshez már gyakorlatilag mindent leírtatok előttem, szóval én már nem is ragoznám.
Szép volt fiúk! Szép volt Pep!

Nagy pillanatot kapott el az operatőr bácsi vagy néni.
A meccshez már gyakorlatilag mindent leírtatok előttem, szóval én már nem is ragoznám.
Szép volt fiúk! Szép volt Pep!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Azt hiszem a szezon egyik legértékesebb győzelmét arattuk tegnap. Magától a meccstől mondjuk többet vártam, mint amennyit kaptam, de nem bánkódom a meglepően sima győzelem miatt.
Ezt a meccset minden téren megnyertük. egyszerűen megint kijött a különbség. És ezzel elmondható hogy már több meccs óta jó formában vagyunk és pont a szezon végére sikerült elérni. A hátralevő meccseken az a fő hogy ugyanezzel a felfogással játszunk és akkor nem lehet gond. Reméljük a Madridot megfogta ez a vereség és hét közben vagy hétvégén még becsúszik egy botlás.
Úgy érzem ismét sínen vagyunk!
Visca el Barca

Ezt a meccset minden téren megnyertük. egyszerűen megint kijött a különbség. És ezzel elmondható hogy már több meccs óta jó formában vagyunk és pont a szezon végére sikerült elérni. A hátralevő meccseken az a fő hogy ugyanezzel a felfogással játszunk és akkor nem lehet gond. Reméljük a Madridot megfogta ez a vereség és hét közben vagy hétvégén még becsúszik egy botlás.

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador del Barça
Sziasztok,
most jöttem haza....már ide Barcelonába....a tegnap: taktikus,magabiztos,csodálatos,fantasztikus,szenzációs stb...stb...
43 évesen volt szállásom Madridban de inkább végigcsöveztem a szurkolókkal a reptéren az éjszakát...Hááát én már nem vagyok az a véresen üvöltő fajta...de tegnap a stadionban meg a reptéren már én sem birtam...
most jöttem haza....már ide Barcelonába....a tegnap: taktikus,magabiztos,csodálatos,fantasztikus,szenzációs stb...stb...
43 évesen volt szállásom Madridban de inkább végigcsöveztem a szurkolókkal a reptéren az éjszakát...Hááát én már nem vagyok az a véresen üvöltő fajta...de tegnap a stadionban meg a reptéren már én sem birtam...
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
A vártnál sokkal simább siker ez. Azt gondoltam, h a Madrid ennél több problémát fog okozni, de minden csapat annyit játszik amennyit az ellenfél engedi..
Guardiolának ismét bejött, h húzott egy váratlant. Ráadásul most a meccs közben is rendesen megvariálta a csapatot, azzal, h a második félidőben Alvest visszatette védőnek és Maxwellt felhozta a középpályára.
Nem volt egy nagyon látványos meccs, inkbb a küzdelem volt a jellemző, minden játékos nagyon sokat dolgozott.
Ehhez a sima győzelemhez nagyon kellett az, h szinte hiba nélkül mindenki lehozta a meccset. Valdes magabiztos volt végig, Vaart lövésénél bravúrt mutatott be. A védelem nagyon jól segitette egymást és nem engedték, h a Madrid játékosai kibontakozzanak. A középpálya Xavi vezérletével pedig uralta a Real középpályáját. Xavi ismét fantasztikus volt, mindig oda passzol ahova kell és mindig akkor amikor kell. Elől pedig volt egy Messi és Pedro akik egyszer-egyszer villantak és el is döntötték a meccset.
Ahogy Pep is mondta most nagyon fontos, h a Deportivo ellen is mindenki egybe legyen és ott is szerezze meg a 3 pontot a csapat.
Szép volt...

Guardiolának ismét bejött, h húzott egy váratlant. Ráadásul most a meccs közben is rendesen megvariálta a csapatot, azzal, h a második félidőben Alvest visszatette védőnek és Maxwellt felhozta a középpályára.
Nem volt egy nagyon látványos meccs, inkbb a küzdelem volt a jellemző, minden játékos nagyon sokat dolgozott.
Ehhez a sima győzelemhez nagyon kellett az, h szinte hiba nélkül mindenki lehozta a meccset. Valdes magabiztos volt végig, Vaart lövésénél bravúrt mutatott be. A védelem nagyon jól segitette egymást és nem engedték, h a Madrid játékosai kibontakozzanak. A középpálya Xavi vezérletével pedig uralta a Real középpályáját. Xavi ismét fantasztikus volt, mindig oda passzol ahova kell és mindig akkor amikor kell. Elől pedig volt egy Messi és Pedro akik egyszer-egyszer villantak és el is döntötték a meccset.
Ahogy Pep is mondta most nagyon fontos, h a Deportivo ellen is mindenki egybe legyen és ott is szerezze meg a 3 pontot a csapat.
Szép volt...

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
Az még hagyján, de 2-0,6-2,1-0,2-0. 11-2-es gólkülönbséggel lehozni ezt a 4 klasszikust. Elképesztő.Lassan kisajátítjuk a Klasszikusokat,óriási fegyvertény négyszer zsinórban megverni a nagy riválist.
Amúgy abszolút sima meccsre számítottam, mint írtam korábban, de egyvalamin mégis meglepődtem... Ha nem fehérben játszottak volna, azt hihettem volna, hogy valami angol kiscsapattal játszottunk. Gusztustalan módon elvétve támadták csak a labdát.... Erről elmond mindent a 29-15ös szabálytalansági mutató. Végig hentes módjára kaszaboltak.. Ennyit tudnak.
Meccsről meccsre és lassan évről évre szégyent hoznak saját magukra, a múltjukra. 12 perc alatt elfáradtak a nagy letámadásban. A maradék 82-őt a kapujuk előtt töltötték... Néha kontrázni próbáltak... Nincs taktika, nincs elképzelés, mindenki össze-vissza rohangál... A régiek a sírjukban forognának ha látnák, hogy mi lett a 20ik század legjobb csapatából. Most Mourinhot akarja mindenkit, mert nem érdekli őket a szép játék, csak nyerjenek már végre valamit. Ez a Real Madrid? Nevetséges. A bajnokságot még megnyerhetik. Viszont látva, hogy mi folyik a pályán, én nem tudnék örülni neki a helyükben. Évek óta nem tudtak megverni egy normális csapatot.
Lassan kisajátítjuk a Klasszikusokat,óriási fegyvertény négyszer zsinórban megverni a nagy riválist.
Veszélytelen volt amúgy a Madrid,annyit mutattak,amennyit előzetesen vártam tőlük.
Egy pillanatig nem aggódtam a meccsen,az utolsó 20-25 perc pedig kifejezetten nyugisan ment le,nem erőltette magát az ellenfél.
Hát ez is megvan,innen akkor meg kell nyerni a bajnokságot,most már csak rajtunk múlik a dolog.
Veszélytelen volt amúgy a Madrid,annyit mutattak,amennyit előzetesen vártam tőlük.
Egy pillanatig nem aggódtam a meccsen,az utolsó 20-25 perc pedig kifejezetten nyugisan ment le,nem erőltette magát az ellenfél.
Hát ez is megvan,innen akkor meg kell nyerni a bajnokságot,most már csak rajtunk múlik a dolog.
-
- Jugador d'estrella
Hát ez valami csodálatos amit tegnap csináltak a srácok, ezt a teljesítményt nem lehet szavakkal kifejezni. Egy összevásárolt madrid ellen a mi utánpótlás bázisunkról kikerült 2 játékos megint lehúzta nekik a rolót.
Barcelona és Zalaegerszeg
nekem a legszebb!
Barcelona és Zalaegerszeg

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- barcelona74
- Barça B
Grautlálunk pep a legjobb klub a világon a BARCA nincs nem is volt és soha nem is lesz ellenfele .A BARCA A KIRÁLY csak így tovább!
[/b]

-
- Llegenda del Barça
Gratulálok az összefoglaló cikk írójának, minden tekintetben megfogta az igazságot, nem is szeretném megismételni, hogy mit jelentett tegnap Guardiola vagy Xavi és így tovább.
A lényeg azon van, hogy nagyképűség és szubjektivitás nélkül mondhatjuk ki, hogy a Barcelona egy klasszissal jobb csapat mint a Real Madrid és ezen a kijelentésen nem háborodhat fel egy realos sem.
Az az egybekovácsolt csapatszellem, ahol még az edző is saját nevelés, és azokkal az egyéni képességekkel rendelkező játékosok, akik legalább négy, de inkább öt poszton nem csak hogy klasszisok, de egyenesen a világ legjobbjai, s végül, de egyáltalán nem utolsó sorban az a háttérmunka, amelyet Laportáék minden nap a lehető legprecízebben végigvisznek olyan utat nyithat még meg a Barcelona előtt, amelyet nem látott még a futballtörténelem.
A lényeg azon van, hogy nagyképűség és szubjektivitás nélkül mondhatjuk ki, hogy a Barcelona egy klasszissal jobb csapat mint a Real Madrid és ezen a kijelentésen nem háborodhat fel egy realos sem.
Az az egybekovácsolt csapatszellem, ahol még az edző is saját nevelés, és azokkal az egyéni képességekkel rendelkező játékosok, akik legalább négy, de inkább öt poszton nem csak hogy klasszisok, de egyenesen a világ legjobbjai, s végül, de egyáltalán nem utolsó sorban az a háttérmunka, amelyet Laportáék minden nap a lehető legprecízebben végigvisznek olyan utat nyithat még meg a Barcelona előtt, amelyet nem látott még a futballtörténelem.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Hát így hozta megint az élet,
Hogy Madridban láttak sok szépet,
Bár a rengeteg blanco-hívő
Számára ez nem üdítő
Látvány 's élmény volt,
Hogy a Barca velük így kitolt,
Mert többre, szebbre vágytak,
De keserűen dőltek ágynak,
Mert a csodás Barca-sereg
Csinált a tavaszban telet,
Hiszen a "fehérek" megfáztak,
Riadtan a fára felmásztak,
'S kullognak most utánunk,
Másodiknak lenni utálunk,
Megtaláltuk a helyünket,
Az Eurobarcások ennek örülnek!!!

Hogy Madridban láttak sok szépet,
Bár a rengeteg blanco-hívő
Számára ez nem üdítő
Látvány 's élmény volt,
Hogy a Barca velük így kitolt,
Mert többre, szebbre vágytak,
De keserűen dőltek ágynak,
Mert a csodás Barca-sereg
Csinált a tavaszban telet,
Hiszen a "fehérek" megfáztak,
Riadtan a fára felmásztak,
'S kullognak most utánunk,
Másodiknak lenni utálunk,
Megtaláltuk a helyünket,
Az Eurobarcások ennek örülnek!!!

Blaugrana palocista maximalista!
- vlxe
- Capitá del Barça
Húúú ezt ma a fiúk nagyon összetolták
Pep egy zseni... Pedig nem kicsit voltam megrémülve mikor megláttam a kezdőnket oO Örülök, hogy ilyen jól sikerült a meccs. Az egész csapat tökéletes volt 

mert milyen transzparenseket csináljanak? "Úgyis kiesünk a blböl 22-én nem jövünk. Majd jövőre!" ????? Szerintem a földön tartás a tavalyi év után nem lehet probléma. De köszönjük, hogy megosztottad velünk el****ott gondolkodásmódod.herlius írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam kiverte a biztosítékot az a gyorshír, miszerint Barca szurkolók "2010. május 22. - Itt leszünk!" feliratú transzparenst lobogtattak. Nem értem miért kell ezt művelni. Borzasztóan károsnak és rombolónak tartom ezt a fölösleges nagyképűsködést, mert nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez a dolog. A csapat még semmit nem nyert meg idén, de mindent elveszthet, főleg ha ez a tömeghangulat rájuk ragad. Értem én, hogy heccelni akarták a madridi szurkolókat, de ha mégsem jön össze a döntő, csak magunkat tesszük nevetségessé. Kinek jó ez? Messi nyilatkozata meg csak hab a tortán. Csak el ne szálljanak a srácok maguktól, mert óriásit lehet bukni a következő hetekben. Azt hiszem Pep edzői karrierjének legnehezebb hetei következnek: nehéz lesz a földön tartani a csapatot.

http://www.pepsifoci.hu/primeradivisonm ... spanyolkov pl itt.Corvy írta:hol lehet megnézni hogy milyen meccsek várnak még ránk?
hol lehet megnézni hogy milyen meccsek várnak még ránk?
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- Kardi
- Capitá del Barça
Ezzel a 0-2es győzelemmel a Real Madrid ellen hatalmas lelki túlerőnk van, de azt ne felejtsük el, hogy most jönnek még igazi nehéz meccsek (idegenben)....El Barca es Mes Que un Club!

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Nem volt ezzel gond a hat kupa után sem. Egészséges önbizalom. Ennyi kell.herlius írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam kiverte a biztosítékot az a gyorshír, miszerint Barca szurkolók "2010. május 22. - Itt leszünk!" feliratú transzparenst lobogtattak. Nem értem miért kell ezt művelni. Borzasztóan károsnak és rombolónak tartom ezt a fölösleges nagyképűsködést, mert nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez a dolog. A csapat még semmit nem nyert meg idén, de mindent elveszthet, főleg ha ez a tömeghangulat rájuk ragad. Értem én, hogy heccelni akarták a madridi szurkolókat, de ha mégsem jön össze a döntő, csak magunkat tesszük nevetségessé. Kinek jó ez? Messi nyilatkozata meg csak hab a tortán. Csak el ne szálljanak a srácok maguktól, mert óriásit lehet bukni a következő hetekben. Azt hiszem Pep edzői karrierjének legnehezebb hetei következnek: nehéz lesz a földön tartani a csapatot.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam kiverte a biztosítékot az a gyorshír, miszerint Barca szurkolók "2010. május 22. - Itt leszünk!" feliratú transzparenst lobogtattak. Nem értem miért kell ezt művelni. Borzasztóan károsnak és rombolónak tartom ezt a fölösleges nagyképűsködést, mert nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez a dolog. A csapat még semmit nem nyert meg idén, de mindent elveszthet, főleg ha ez a tömeghangulat rájuk ragad. Értem én, hogy heccelni akarták a madridi szurkolókat, de ha mégsem jön össze a döntő, csak magunkat tesszük nevetségessé. Kinek jó ez? Messi nyilatkozata meg csak hab a tortán. Csak el ne szálljanak a srácok maguktól, mert óriásit lehet bukni a következő hetekben. Azt hiszem Pep edzői karrierjének legnehezebb hetei következnek: nehéz lesz a földön tartani a csapatot.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Mai pontozás:
Valdés: 10/9.5
Puyol: 10/7
Piqué: 10/9.5
Milito: 10/8
Maxwell:10/7
Busquets: 10/5
Keita: 10/6
Xavi: 10/10
Alves: 10/8.5
Messi: 10/9.5
Pedro: 10/9
Ez az én véleményem
Valdés: 10/9.5
Puyol: 10/7
Piqué: 10/9.5
Milito: 10/8
Maxwell:10/7
Busquets: 10/5
Keita: 10/6
Xavi: 10/10
Alves: 10/8.5
Messi: 10/9.5
Pedro: 10/9
Ez az én véleményem

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Jött akkor,aminek jönnie kellett.
Azt gondoltam, a madridi csapat a halálba zavarja a katalánokat,úgy fogják őket az alapvonaluk felé szorítani nettó agresszivítással.
Aztán egy kissé kishitű Madridot láttam az első 20 percben.
Ebben alaposan benne volt Guardiola taktikája.
Van aki az edző szemére veti: makacs. Mindenki, aki valaha valamit hozzá tett a világhoz, önmagát tette hozzá, egyszeri és megismételhetetlen entitását,ez hívják makacsságnak...a csecsemő is csergeti a zörgőjét, neki ez jut az önmeghatározás eszközeként...De Leonidas is makacs volt,csak ott maradt a Meleg források kapuinál. Önmagát és a spártai állam eszméjét írta fel vérrel minden történelemkönyv lapjaira. A szabadság fontosságának örökmécseseként.
Minél "fontosabb" valaki, az önkifejezése annál több kritikát izzad ki azokból, akik helytelen szemszögből ítélik meg őt. De az egyszeri és megismételhetetlen entitás nyomot hagy...átnyomja magát a valóság időhöz és térhez kötött szövetén.
Guardiola maga feje után megy, ez így helyes. Miért tenne másként?! Ha a döntéshozóknak nem tetszik,elküldik. De az ő habitusa sikerre vezet, a munkája sikeres. Minden siker mögött nehéz egyéniségek autonóm döntései húzódnak.
A mai siker mögött még Xavi zsenije, Messi "messisége", és Valdes higgadtsága tesz tanúságot Guardiola munkája mellett.
Azt gondoltam, a madridi csapat a halálba zavarja a katalánokat,úgy fogják őket az alapvonaluk felé szorítani nettó agresszivítással.
Aztán egy kissé kishitű Madridot láttam az első 20 percben.
Ebben alaposan benne volt Guardiola taktikája.
Van aki az edző szemére veti: makacs. Mindenki, aki valaha valamit hozzá tett a világhoz, önmagát tette hozzá, egyszeri és megismételhetetlen entitását,ez hívják makacsságnak...a csecsemő is csergeti a zörgőjét, neki ez jut az önmeghatározás eszközeként...De Leonidas is makacs volt,csak ott maradt a Meleg források kapuinál. Önmagát és a spártai állam eszméjét írta fel vérrel minden történelemkönyv lapjaira. A szabadság fontosságának örökmécseseként.
Minél "fontosabb" valaki, az önkifejezése annál több kritikát izzad ki azokból, akik helytelen szemszögből ítélik meg őt. De az egyszeri és megismételhetetlen entitás nyomot hagy...átnyomja magát a valóság időhöz és térhez kötött szövetén.
Guardiola maga feje után megy, ez így helyes. Miért tenne másként?! Ha a döntéshozóknak nem tetszik,elküldik. De az ő habitusa sikerre vezet, a munkája sikeres. Minden siker mögött nehéz egyéniségek autonóm döntései húzódnak.
A mai siker mögött még Xavi zsenije, Messi "messisége", és Valdes higgadtsága tesz tanúságot Guardiola munkája mellett.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Megkövetem magam.
A meccs elején,ezt a kezdőt látva mondhatni,megrémültem.
Ehhez képest szinte tökéletes meccset hoztunk,a madridnak jóformán köze nem volt a clássicohoz.Valdes magabiztos volt,fogott egy 100 % -os ziccert (VdV),Puyol első két rossz passza után megijedtem,de aztán hozta a szokásos madrid elleni parádés,önfeláldozó játékát,Alves rengeteget robotolt és eszméletlenül pofátlan,néha hatalmasakat játszott rá a kisebb szurka-piszkákra,viszont néha lesemmizte a meleget,szóval,5ös,Milito tanári volt,s hála az égnek a sérülése sem súlyos.Maxwell és Keita is hozta a tőlük elvárhatót.Xavira és Messire elfogytak a jelzők,egyszerűen káprázatos teljesítményt nyújtottak.Pedro az adunk,lenyűgöző a helyzetkihasználása,s rengeteget futott ma is.A cserék közül Iniesta parádézott,néha megalázott 2-3 madridit,Marqueznek pedig nem volt sok dolga.
Az egyetlen feket pont nálam Busquets.Nem játszott ma rosszul,sőt,voltak nagyon szép megoldásai,nem tagadom.De a meccs elején volt 1-2 elképesztő flegmázása,amiből nagyobb baj is lehetett volna,valamint roncika első helyzeténél is ő rontott.Remélem ezeket kinövi,viszont az sajnálatos,hogy túlzott erőltetése miatt Touré tuti nyári távozó.[hozzáteszem,nem az idei teljesítménye miatt sajnálom,hogy távozni fog..]
Röviden ennyi.Pep csillantott ma,ismét,remélem így folytatódik.
Forca Pep,Visca el BARCA!
A meccs elején,ezt a kezdőt látva mondhatni,megrémültem.
Ehhez képest szinte tökéletes meccset hoztunk,a madridnak jóformán köze nem volt a clássicohoz.Valdes magabiztos volt,fogott egy 100 % -os ziccert (VdV),Puyol első két rossz passza után megijedtem,de aztán hozta a szokásos madrid elleni parádés,önfeláldozó játékát,Alves rengeteget robotolt és eszméletlenül pofátlan,néha hatalmasakat játszott rá a kisebb szurka-piszkákra,viszont néha lesemmizte a meleget,szóval,5ös,Milito tanári volt,s hála az égnek a sérülése sem súlyos.Maxwell és Keita is hozta a tőlük elvárhatót.Xavira és Messire elfogytak a jelzők,egyszerűen káprázatos teljesítményt nyújtottak.Pedro az adunk,lenyűgöző a helyzetkihasználása,s rengeteget futott ma is.A cserék közül Iniesta parádézott,néha megalázott 2-3 madridit,Marqueznek pedig nem volt sok dolga.
Az egyetlen feket pont nálam Busquets.Nem játszott ma rosszul,sőt,voltak nagyon szép megoldásai,nem tagadom.De a meccs elején volt 1-2 elképesztő flegmázása,amiből nagyobb baj is lehetett volna,valamint roncika első helyzeténél is ő rontott.Remélem ezeket kinövi,viszont az sajnálatos,hogy túlzott erőltetése miatt Touré tuti nyári távozó.[hozzáteszem,nem az idei teljesítménye miatt sajnálom,hogy távozni fog..]
Röviden ennyi.Pep csillantott ma,ismét,remélem így folytatódik.
Forca Pep,Visca el BARCA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."