Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ők ketten talán még ugyahogy...Zsolti írta:Azért én egy Recobát,vagy egy Adiranót el tudnék képzelniEnrique írta:Örök vesztes csapatból csak ne igazoljunk. Azok el vannak átkozva, ilyen csapattal lehet h nem ott kéne tartaniuk ahol...Charlie írta:Interből kéne igazolni vkit,a sok mellőzött játékost meglehetne kapni olcsón sztem![]()
C.![]()
Azért én egy Recobát,vagy egy Adiranót el tudnék képzelniEnrique írta:Örök vesztes csapatból csak ne igazoljunk. Azok el vannak átkozva, ilyen csapattal lehet h nem ott kéne tartaniuk ahol...Charlie írta:Interből kéne igazolni vkit,a sok mellőzött játékost meglehetne kapni olcsón sztem![]()
C.![]()
Örök vesztes csapatból csak ne igazoljunk. Azok el vannak átkozva, ilyen csapattal lehet h nem ott kéne tartaniuk ahol...Charlie írta:Interből kéne igazolni vkit,a sok mellőzött játékost meglehetne kapni olcsón sztem![]()
C.
Hát Gyerekek,nekem nincs a Barcán kívül kedvenc csapatom!Lujo írta:Szerintem is baromság. Attól hogy egy csapat szurkolója vagy, attól nem tetszhet másik csapat játéka?
Sztem ez hülyeség,miért ne lehetne kötődni 1 másik csapathoz?Te nem kötődx a Vác FC-hez 1 kicsit is pl.?Rapika írta:Nem akarok kötekedni,de milyen Barca drukker az,aki más csapatnak is szurkol?!
Sztem akkor igazi szurkoló valaki,ha csak egy klubbot szeret,de azt nagyon!
Minden év elején ez van az internél... De tényleg mindig...Zsolti írta:Én évelején azt hittem,hogy az inter nyeri majd az olasz basjnokságot.Igaz még veretlenek,de nincs sok esélyük.Pedig annyi jó játékosuk van,mint sz*ron a légy!na mindegy.
Hát igen, lehet, h az lenne jó a REalnak ha az egész csapatot leváltanák, mert most nagyon nem megy...Enrique írta:Olyan mint Puyol NEKÜNK!!Bodiroga írta:SZtem Zanetti az életbe nem hagyja el az Intert!
Lassan olyan figurája a klubnak, mint Bergomi volt.(na jó, ez talán túlzás)
De nem fog elmenni az Interből, pedig a Realnak nagy szüksége lenne egy ilyen játékosra.
Salgado meg egy nagy sz*r
És nem azért, de a reálnak kire nincs szüksége??
Olyan mint Puyol NEKÜNK!!Bodiroga írta:SZtem Zanetti az életbe nem hagyja el az Intert!
Lassan olyan figurája a klubnak, mint Bergomi volt.(na jó, ez talán túlzás)
De nem fog elmenni az Interből, pedig a Realnak nagy szüksége lenne egy ilyen játékosra.
Salgado meg egy nagy sz*r
Enrique írta:Salgadonál még szép...ghost the interfan írta:Hy!Charlie írta:Az Inter elengedi a reálnak Javier Zanettit jövőre talánMekkora rüszü gyíkok ezek a reálosok,jövőre már 32éves lex El Capitano
![]()
C.
1.zanetti marad![]()
2.lehet,hogy 32 éves,de akkor is jobb mint salgado akármikorVicc az az ember, meg ahogy próbálja szerelni mindig Ronaldinhot... Sikertelenül...
Salgadonál még szép...ghost the interfan írta:Hy!Charlie írta:Az Inter elengedi a reálnak Javier Zanettit jövőre talánMekkora rüszü gyíkok ezek a reálosok,jövőre már 32éves lex El Capitano
![]()
C.
1.zanetti marad![]()
2.lehet,hogy 32 éves,de akkor is jobb mint salgado akármikor
Tény,hogy az olaszok nem játszanak szép focit,de engem ez ragadott meg.Egyébként minden ligának vannak problémái:Charlie írta:Én az Interrel&Lazioval szimpatizálgatok,nem bírom nagyon az olasz focit,inkább a technikásat,látványosat,mint pl a spanyol + az angol![]()
C.
Hy!Charlie írta:Az Inter elengedi a reálnak Javier Zanettit jövőre talánMekkora rüszü gyíkok ezek a reálosok,jövőre már 32éves lex El Capitano
![]()
C.
Enrique írta:Ami természetesen pfffúúj...redlions írta:Pedig egyszerű... Olasz foci... A fő a védekezés...Zsolti írta:Én nemis értem az inter döntetlenszériáját...pedig annyi jó játékosuk van,hogy két sztárcsapat is simán kijönne belőlük...Szerintem Manchini el lesz küldve a sok döntetlenjével.Nade szombaton a juve is beégett!tök elsőként kikaptak az utolsótól!