2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak találgatások vannak. De elvileg angol csapatok is érdeklődnek utána. (Arsenal, City)Fernando írta:Javítsatok ki ha tévedek, de már nem le van zsírozva, hogy következő szezont az MLS-ben kezdi?
Gauchomester írta:Nem értem, most miért téma megint Henryt b@..ogatni
Idejét sem tudom mikor játsoztt utoljára kezdőként, amikor meg beáll, kap 10 percet, ne várjunk már tőle nagy játékot. Istenem. Békén kéne már hagyni őt. Nevetséges, hogy mindenki őt cseszteti. Pepnél kegyvesztett lett, nemis értem, hogyan képes Maxwellel kiállni a posztján..mindegy, ő tudja...a lényeg, hogy néhányotoknak ez a napi öröm? a franciát fikázni? le kéne róla szállni, aki nem játszik hetek óta, attól ne várjatok sokat. Ő pedig kb a Racing ellen volt kezdő utoljára. Egy játékos, aki többet szeretne játszani, mident megtenne a klubért, ha a pályán lehetne. Szánalmas, hogy egyesek ezt nem veszik észre. Divat lett szidni. Tisztelni kellene, és azért szurkolni, hogy szép legyen a szezonzárása.
miihii írta:Ááá,nem hinném,h szerveznek neki búcsúmeccsetRiquelme10 írta: Én biztos vagyok benne h még van egy nagy meccse a Barca mezben.![]()
kár bántani, 5percet játszott vele a csapat teljes létszámban, de nem mintha bárkinek is élete meccse lett volna.Fernando írta:Ha nem lett volna ott nem játszik rosszul. Kár volt ezért összelábszagozni a cipőt.Sanama írta:mintha ott se lett volna.
Ha nem lett volna ott nem játszik rosszul. Kár volt ezért összelábszagozni a cipőt.Sanama írta:mintha ott se lett volna.palmiki írta:hogy játszott henry az espanyol ellen?
mintha ott se lett volna.palmiki írta:hogy játszott henry az espanyol ellen?
Muszáj lesz játszania szombaton, mert Pedro egy szerencsétlenség a bal oldalon. Annyit még egy rossz Henry is tud nyújtani. Titi-ben ott van a rutin, amivel bármikor megvillanhat, meg ugye ez a meccs felér egy döntővel majd, szóval biztos motivált lesz. És ne feledkezzünk meg a madridi meccs/gól statisztikájáról sem.Maxsteel666 írta:Szerintem kezdeni fog szombaton és remélem, hogy góllal hálálja meg majd Pepnek!
Eddig két meccs a Bernabeuba 3 gól!
Jó lenne, ha vasárnap már mondjuk így nézne ki a statja a madrid ellen a szentélyükben: 3 meccs 4-5 gól, 1 vereség, 2 győzelem
Igen ennek a videónak már lassan csókolommal köszönhetünk, de még mindig jó, szép gól.Leomessi14 írta:http://www.youtube.com/watch?v=m7vlaUkQ ... re=related
Ez nagyon nagy,es az a kommentator.
Hát "Báttya", ezzel nem vagy egyedül, én mindig elérzékenyülök, azt mondják az igazi "férfiember" tud sírni, a "csáknorrisz"-os karakter maradjon csak a filmek kiváltsága!S.Agüero írta:Ha egy ilyen tavalyi videó van e zene alatt mindig tudnék sírni, egyszerűen mindig sírhatnékom van és kiráz a hideg, egyszerűen hatalmas videó(Barca).Enjoy írta:Nosztalgiáztam, és a következő videóban lévő kommentátoron szakadok:
Kegyetlen, hogy mit lenyom Henry góljainál xD
YouTube Videó