Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem rossz kezdő, hasonlót szerettem volna, de Xavi nem értem miért nem pihenhet... szinte minden meccsen végig a pályán van... nála többet csak VV játszott a szezonban, ebben szinte biztos vagyok...fcbarca0827 írta:Kiváncsi vagyok, ebből a kezdőből, mennyi lesz igaz. (Bár, már csak 2 óra és meccs van, szóval, akár igaz is lehet.) Egy, már biztos: Messi "szabadságon" van. Sima győzelmet várok. Tippmixen, 4 v. több gólra vettem a meccsünket, szerintem ez úgy fog jönni, hogy csak mi szerzünk gólt.
szerk.: Csak most olvastam a rövidhírben, hogy elvileg a déli edzés után hírdetett kezdőt Pep, szóval szinte biztos, hogy így kezdünk.
Itt van a hangsúly.pitta19 írta:Sokan szkeptikusak lettek az Inter meccs után, de azt azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a Xereznek lehet keresnivalója ellenünk? Ezt a meccset a B csapatnak is simán kellene nyernie.
Barcaman14 írta:Alves és Abidal nem játszik! Előbbi piros lapja miatt, utóbbinak pedig kiújult a sérülése, úgyhogy csak az Inter ellen lesz bevethető!FtcSikiHun írta:
Azért amikor legutóbb ez a duó játszott akkor szinte hiba nélkül lehozták a meccset. És főleg hogy most nem egy kifejezetten élcsapat jön szerintem nem lenne rossz ez a páros.messideco írta:Azért a Csiga-Márquez duó... Minden tiszteletem a Márquezé, de már nem a régi. Ja és remélem, hogy Titi kezdeni fog.
Visca el Barca!
Ez nagyon ott van a szeren, megnevettettél!barca 1986 írta:1 ponttal vezetjük a bajnokságot. vezetjük!
pontegyenlőség esetén is mi vagyunk a bajnokok!
még jó h barcelona nem magyarországon van, mert elolvasná a csapat a fórum eretvágós hozzászólásait és elvesztenénk a bajnokságot..
ne legyetek már ennyire magyarok bakker!
HAJRÁ BARCA!
Egyet értek! Ibrának idő kell és sok meccs, nem lesz itt gond. Hajrá Barca♥nagyatyesz írta:Be kell húznunk a Xerez elleni meccset mindenképpen! Én egy kicsit felforgatott kezdőt küldenék pályára a szerdai visszavágó miatt! Mindenképpen pihentetném Messit, Pedrot és Xavit, és ha kell, akkor a 60. perc körül pályára küldeném őket! Ellenben Abidalt kezdetném, valamint Ibrát is, hogy sérülésük után játékba lendülhessenek!
Az én kezdőm: Valdes - Puyol, Marquez, Milito, Abidal - Toure, Busi, Keita -Bojan, Ibra, Henry
Nem kizárt. De ez már nem az őszi Zaragoza azt is kalkuláld bele.madmushroom írta:Ezt mondtuk az idei első találkozásuknál is. Zaragoza meg lesz nekik könnyedén.lluisllach89 írta: Azért várjuk meg a köv fordulókat. Nem lesz könnyű Zaragoza nekik sztem, lehet h jön a meglepi.
Ezt mondtuk az idei első találkozásuknál is. Zaragoza meg lesz nekik könnyedén.lluisllach89 írta:Azért várjuk meg a köv fordulókat. Nem lesz könnyű Zaragoza nekik sztem, lehet h jön a meglepi.LG írta: Egyet értek, kivéve egy vmit: Sztem a Real nem fog már botlani. A Mallorca elleni meccsük tűnik neccesnek, de sztem vhogy behúzzák azt is. Szóval sztem nekünk is mindent be kell! Ami messze nem lehetetlen, hisz az otthoni meccseink nagyon könnyűnek tűnnek, a két idegenbeli lehet necces. A Sevilla ellen hagyományosan jól megy, most is meg lesz sztem. Amitől félek a sárga népmuvészeti cserépedényök.