2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csá! Majd ha sikerül összekapargatnom egy kis pénzt, lehet írok neked, mert ez jól hangzik. Netellerről lehet befizetni csak, vagy megteszi pl egy OTP-s számla is?Shirocco írta:Küldök egy bwin meghívót az e-mailodra,te regisztrálsz,kitöltesz mindent flottul,feltöltesz minimum 2500ft-ot,és kapsz hozzá +4000ft-ot,szal ha mondjuk 2500ft-ot fizetsz be akkor lesz 6500ft-od,ha 4000ft-ot fizetsz be akkor lesz 8000ft-od,és így tovább.Ha megforgattad a pénzt 28ezer forint értékben,szal a feltett tétjeid elérik a 28ezer forintot,akkor énis kapok 4000ft-ot.
Küldök egy bwin meghívót az e-mailodra,te regisztrálsz,kitöltesz mindent flottul,feltöltesz minimum 2500ft-ot,és kapsz hozzá +4000ft-ot,szal ha mondjuk 2500ft-ot fizetsz be akkor lesz 6500ft-od,ha 4000ft-ot fizetsz be akkor lesz 8000ft-od,és így tovább.Ha megforgattad a pénzt 28ezer forint értékben,szal a feltett tétjeid elérik a 28ezer forintot,akkor énis kapok 4000ft-ot.superG írta:Hali! Nekem kéne:D de ez hogyan működik? elöre is köszi a segítségetShirocco írta:Tegyük fel anyád nevében regisztrálsz,megcsinálsz mindent ahogy kell,megkéred h kiutalhasd a pénzed az ő kártyájára,kiutalod,ő meg kicsengeti nekedrazor1592 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy úgy lehet-e, hogy vmelyik családtagom adataival reg-elek bwin-en (tehát mintha ő játszana), de a befizetésnél a kártyatulajdonos nevéhez (mert a kártya az enyém) az én nevem adom meg? Csak mert még nem vagyok 18. Előre is köszi a választ. : )![]()
Szerintem így a legegyszerűbb!
Amúgy ha kell vkinek Bwin-re vagy Sportingbet-re meghívó az szóljon
Hali! Nekem kéne:D de ez hogyan működik? elöre is köszi a segítségetShirocco írta:Tegyük fel anyád nevében regisztrálsz,megcsinálsz mindent ahogy kell,megkéred h kiutalhasd a pénzed az ő kártyájára,kiutalod,ő meg kicsengeti nekedrazor1592 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy úgy lehet-e, hogy vmelyik családtagom adataival reg-elek bwin-en (tehát mintha ő játszana), de a befizetésnél a kártyatulajdonos nevéhez (mert a kártya az enyém) az én nevem adom meg? Csak mert még nem vagyok 18. Előre is köszi a választ. : )![]()
Szerintem így a legegyszerűbb!
Amúgy ha kell vkinek Bwin-re vagy Sportingbet-re meghívó az szóljon
Tegyük fel anyád nevében regisztrálsz,megcsinálsz mindent ahogy kell,megkéred h kiutalhasd a pénzed az ő kártyájára,kiutalod,ő meg kicsengeti nekedrazor1592 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy úgy lehet-e, hogy vmelyik családtagom adataival reg-elek bwin-en (tehát mintha ő játszana), de a befizetésnél a kártyatulajdonos nevéhez (mert a kártya az enyém) az én nevem adom meg? Csak mert még nem vagyok 18. Előre is köszi a választ. : )
Ezt sok helyen olvasom,hogy vendég,de kicsit túl nagynak tűnik a szorzója.levproff írta:Kalmar-Örebrö meccsre érdemes figyelni.
Mára szerintem 3/4es kombit rakok,délután beírom mi lett belőle.Ez a 2napos szelvény elég jól hozott a konyhára amúgyShirocco írta:I. Ljubicic - P-H. Mathieu H 1,29
Phoenix - Portland H 1,38
LA Lakers - Oklahoma City H 1,36
2,42x odds
Fernando írta: 1.
Lakers vs. Oklahoma H 1.36 (3. negyed 88-60)
Alicante vs. Valencia V 1.63 (83-75)
Lyon vs. Bayern München 2. fi-ben lesz több gól V 2.02 (igen)
2.
Phoenix vs. Detroit V 2.27 (1-6)
Lakers vs. Oklahoma H 1.36
Szolnok vs. Albacomp H 1.49
Lyon vs. Bayern München 6 vagy több sárga V 2.42 (4)
Még van egy ilyenem:
Accrington vs. Barnet H 2.29 (1-0)
San Luis vs. Estudiantes V 2.54 (0-1)
CSZKA Moszkva vs. Zenit Szentpétervár H 2.32
Valenciennes vs. Bordeaux V 2.03
Köszi! Akkor erre ajándék volt az 1,5-ös odds.Master19 írta:PapírformaFernando írta:Mennyi lett a szolnok meccs?Elég nagy verést kapott az Alba.
SZOLNOKI OLAJ KK–ALBACOMP KC 101–78
Igen. Ha majd megy a meccs, és rákattintasz a meccsnél a 04/27-re, át fog vinni egy másik oldalra, ahol szinte minden infót írni fognak majd.Fernando írta:Köszi! És itt élőben kiírják az eredményt?senzu írta:Fernando: ferfikosar.hu
Köszi! És itt élőben kiírják az eredményt?senzu írta:Fernando: ferfikosar.hu