Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.05.08. 19:07:33

Tdavid írta: Jesús Navas a Marcának elmondta, "nincs mese, le kell győznünk a Barcát, mert a BL-indulás a tét a számunkra".
Ebben hol van optimizmus?
Kép
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.05.08. 18:58:58

Jesús Navas, a La Liga egyik legjobb szélsője több mint optimista a Barca elleni rangadó előtt:

A Marcáak elmondta, "nincs mese, le kell győznünk a Barcát, mert a BL-indulás a tét a számunkra".

Na a Sevilla elég magabiztos, amit nem tudok hova tenni h számukra ilyen kis falat lenne a Barca? :roll:

Visca el BARCA!!!!!!!!!!NYERNI KELL!!!!!!!!!!!!
Kép
kunigunda
Barça C

2010.05.08. 17:23:10

Stevenny írta:Hát ezzel az Ibrás dologgal én is egyetértek, maradni fog, ez egyértelmű! És szerintem vele nincs gond, hanem egyszerűen nem kap elég lehetőséget ( nem Peptől, hanem a társai nem adnak neki elég jó passzokat), de ez tényleg nem ebbe a topicba tartozik

Amúgy a mérkőzéssel kapcsolatosan, ez a meccs a szezon legfontosabb meccse, ezen áll vagy bukik minden, de ezzel semmi újat sem mondok! Tehát a mai meccsen elengedhetetlen a 3 pont, és mindenki reménykedik, hogy meg is lesz. De nem lesz olyan könnyű, mert egy elképesztő támadó-szekciója van a Sevillának, gondolok itt Diego Capelre, Jesusra, Fabianora és Negredora:?! Szerintem a rutinosabb védőket kéne játszatni, tehát én Militot és Puyol tenném be. De azt se felejtsük el, hogy Piquére is nagyon nagy szükség lenne a beiveléseknél, és ő mint egy lesi-puskás is beválhat, gólt szerezhet mint az Inter ellen! A középen Keita helyére Tourét tenném. A támadó-szekció pedig a egy Bojant tartalmazna és nem Pedrót! Ez lenne az én csapatom.

Én sokat várok ettől a meccstől, szerintem szoros lesz, a végén egy gyakorlatilag eldőlt bajnoksággal . ( a mi győzelmünkkel \:D/ )

Tehát még egyszer a csapatom :

-----------------------------Valdés---------------------------------------
Alves------------Puyol----------------Milito----------------------Maxwell
-----------------------------Touré--------------------------------------
-----------------Busquets-----------------Xavi--------------------------
Messi-------------------------Ibra-------------------------------Bojan
Ibra nem kap elég labdát? dehogynem, csak sokszor van lesen és lassú. Tudom, hogy Ibra topik, de erre muszáj volt reagálnom. A kezdőddel egyetértek. Kár, hogy Pique nem fog játszani.
samy85
Capitá del Barça

2010.05.08. 17:07:58

Stevenny !
Osztom a véleményedet, de ha a piqe nem épül fel inkább Marqeznek szavaznék bizalmat !szerintem 1 megbizható jó képességü védőnk van a személyéban, ráadásul nagyon jól megérti magát puyollal!
A középpélyára, mára Xavi mellé egyértelmű Toure yaya, és Pedrót tenném mert ő lendületből nagyon jól footballozik!
A támadó 3-as pedig Bojan Messi Henry lenne!
A padon pedig ott ülne zlatan mert lehet hogy csereként többet tudna tenni!
Lehet hülyeséget irtam de valami azt sugja ez a megfelelő felállás a Sevilla ellen!
Ráadásul nekünk támadni kell, és ennél támadóbb barcát nem tok elképzelni sem!(azért INI nagyon hiányzik!)
VISCA EL BARCA!
Stevenny
Jugador del Barça

2010.05.08. 16:56:46

Hát ezzel az Ibrás dologgal én is egyetértek, maradni fog, ez egyértelmű! És szerintem vele nincs gond, hanem egyszerűen nem kap elég lehetőséget ( nem Peptől, hanem a társai nem adnak neki elég jó passzokat), de ez tényleg nem ebbe a topicba tartozik

Amúgy a mérkőzéssel kapcsolatosan, ez a meccs a szezon legfontosabb meccse, ezen áll vagy bukik minden, de ezzel semmi újat sem mondok! Tehát a mai meccsen elengedhetetlen a 3 pont, és mindenki reménykedik, hogy meg is lesz. De nem lesz olyan könnyű, mert egy elképesztő támadó-szekciója van a Sevillának, gondolok itt Diego Capelre, Jesusra, Fabianora és Negredora:?! Szerintem a rutinosabb védőket kéne játszatni, tehát én Militot és Puyol tenném be. De azt se felejtsük el, hogy Piquére is nagyon nagy szükség lenne a beiveléseknél, és ő mint egy lesi-puskás is beválhat, gólt szerezhet mint az Inter ellen! A középen Keita helyére Tourét tenném. A támadó-szekció pedig a egy Bojant tartalmazna és nem Pedrót! Ez lenne az én csapatom.

Én sokat várok ettől a meccstől, szerintem szoros lesz, a végén egy gyakorlatilag eldőlt bajnoksággal . ( a mi győzelmünkkel \:D/ )

Tehát még egyszer a csapatom :

-----------------------------Valdés---------------------------------------
Alves------------Puyol----------------Milito----------------------Maxwell
-----------------------------Touré--------------------------------------
-----------------Busquets-----------------Xavi--------------------------
Messi-------------------------Ibra-------------------------------Bojan
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.08. 16:40:17

galamb írta:A Tuttosport szerint nem elképzelhetetlen, hogy Ibra ősztől visszatérjen az Interbe. Valószínű semmi alapja nincs a feltételezésnek és én személy szerint adnék még egy év lehetőséget az Ibrának a Barcában, annak ellenére, hogy amikor ideszerződött nem voltam elragadtatva az örömtől.
Zlatan topik először is.
Másodszor, nem Inter,hanem Juventus.
Harmadszor, maradni fog.
galamb
Jugador del Barça

2010.05.08. 16:38:47

A Tuttosport szerint nem elképzelhetetlen, hogy Ibra ősztől visszatérjen az Interbe. Valószínű semmi alapja nincs a feltételezésnek és én személy szerint adnék még egy év lehetőséget az Ibrának a Barcában, annak ellenére, hogy amikor ideszerződött nem voltam elragadtatva az örömtől.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.08. 15:21:20

Bajnoki döntő.

Semmi kétség, Sevilla nem tud olyan hatékonyan védekezni,és ölni a játékot, ebben mindenképp bízhatunk, gól gazdag meccs lesz, egyet többet kell lőni, és kész :D

Csak a győzelem jöhet szóba, továbbra sem vagyok hajlandó belegondolni, hogy ez a madrid legyen a bajnok, akiket oda vissza megvertünk. nem szabad így lennie!

FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
matyi02
Entrenador del Barça

2010.05.08. 15:16:00

Enjoy írta:Tavaly utolsó két meccsen az új (idei) mezünkben játszottunk.
Ma felavatásra kerül a jövőévi mez?
Nem volt róla hír, szerintem nem is lesz fel avatva, tavaly ilyenkor már lehetett ilyenekkel foglalkozni, mert már bajnokok voltunk, de most sztem nem lesz. :wink:
Meg most a VB miatt korábban is vagyunk.
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2010.05.08. 15:11:24

Tavaly utolsó két meccsen az új (idei) mezünkben játszottunk.
Ma felavatásra kerül a jövőévi mez?
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.05.08. 15:05:08

HAnonymus írta:Remélem hogy nyerünk a mai meccsen. Szerintem örülni kell annak, hogy ennyire jól kijöttünk ebből a szezonból. A legjobb négy között voltunk a BL-ben, nagyon kevésen múlott, hogy nem jutottunk ismét döntőbe. [Nem a bírón, a mi impotenciánkon.] A bajnokságban végig tűrhetően, időnként jól mentünk, annak ellenére, hogy természetes lett volna ha leenged a csapat, miután megnyerte az összes elképzelhető díjat. Szerintem Ibrahimovics leigazolásának ez volt a fő célja, ha ugyanazzal a stratégiával megyünk ebben az évben is, elképzelhetőnek tartom hogy valami jóllakottságféle miatt elvernek bennünket, annak ellenére, hogy nyilván jobban illik a Busman a csapatba, mint a Bosnyák Paraszt. Ha behúznánk a bajnokságot, úgy tudnánk le ezt a kritikus szezont, hogy csak nyertünk valamit.
Egyébként meg nyerjünk, mégpedig azért, mert az egész tetű szezonban 2 olyan bajnoki meccs volt, amelyen bármelyik csapat tudott ellenünk vezetni (ez összesen 120 perc), az meg azért nem semmi, na. Valaki írta, hogy a teljesítmény pontokkal mérése baromság, mert rögtön máshogy áll a bajnokság ha megváltoztatjuk a pontszámítási rendszer. Ezzel baromira egyet tudok érteni.

Hajrá, meg bocs az összeszedetlen írásért.
Ebből a szezonból úgy jövünk ki jól, ha ma nyerünk. Függetlenül attól, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb csapata vagyunk, könnyen trófea nélkül zárhatjuk az idényt. Szerintem pont a szerencsefaktor (IS) döntött mind a kupában, mind a BL-ben. A bajnokságban is a Real több meccsen utolsó percben fordított, míg mi utolsó percben öngólt vétettünk, illetve több szerencsétlen X is volt.

Pep mondandója pedig helyén kezelendő (arról hogy csodálatos a pontrekord). Ez a spanyol bajnokság már közel nem nevezhető a világ legjobbjának, nagyon messze áll attól, mint amikor a Depor is topon volt, és olyan színes kiscsapatok játékát élvezhettük, mint a Celta vagy a Sociedad. A Xerez például még a magyar bajnokságban sem lenne kiemelkedő csapat (bár ezzel lehet, hogy túlzok). Óriási a szakadék a két elitklub és a többiek közt. A kiváló Valencia anyagi gondok miatt el kell, hogy adja több zsenijét, a Sevilla is nagy kérdés, hogy mennyire lesz jó hosszabb távon (remélem, hogy igen).

OFF

A csapatról meg annyit, hogy 2-3 igazolással szinte verhetetlenek lennénk, ez nálam egy középpályást, egy baloldali támadót és esetleg egy cserejobbhátvédet jelent. Pont azért játszunk most a Sevillával "bajnoki döntőt", mert Xavi mellett Busquets és Keita játszott, a mali középpályás közel sem tudta pótolni Iniestát, aki a tavalyi idény legjobbja volt szerintem. Henryn pedig látszott, hogy a tavalyi szezonbeli produktumát nem tudja átmenteni idénre. Sajnos azzal foglalkoztunk a nyáron, hogy a világ egyik legjobb csatárát kitegyük a csapatból, és hozzunk egy másik centert (aki még a játékunkba is kevésbé illik, bár nem tartozom a nagy Ibra-fikázók közé).

ON

Mindenesetre nagyon örülök, hogy idén is jópár meccsen varázslatot láthattunk (még ha nem is annyiszor, mint tavaly), és élveztem az idényt. Az más kérdés, hogy ez címekben hogy fog meglátszani, de úgy gondolom, hogy mi érdemeljük meg a bajnokságot. Ezért ma nagyon fogok szurkolni: Forca Barca!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.08. 14:52:46

Úgy kell kimenni, hogy ez a BL döntő! Itt nincs mese, nyerni kell.
Pepnek nincs igaza. Ha csak a dátumot nézzük, valóban idén nyertünk már 3 trófeát, ám ezek olyan kupák, melyek a tavalyi szezonhoz tartoznak-hisz azok nélkül a győzelmek nélkül nem is játszhattunk volna értük.
Ha elbukunk, nem csak nem nyerünk semmit idén, hanem le kell nyeli azt is, hogy egy minden tekintetben gyengébb, oda-vissza megvert, lenullázott csapat viszi el előlünk az aranyat. Ennek nem szabad megtörténnie.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.08. 14:40:57

Én félek egy agresszív Sevillától, akik jól védekeznek és veszélyes kontrákat vezetnek majd. Bajban lehetünk ha olyan masszív védelmet produkálnak mint az Espanyol vagy az inter. Remélem lesz ma okom ünnepelni, a sört már behűtöttem, a többi már a fiúkon múlik. :twisted:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.08. 14:30:12

A legfontosabb hogy úgy menjünk ki mint az Emirates-ben, akkor nem lehet gond. Legyen bennünk tűz, ne csináljunk hátul hülyeségeket, legyen sok mozgás.
Az első 10 percben érkezzünk meg a pályára, ne essennek nekünk.
És végig kell hajtani. Ha 1-0, 3-1, 0-6 az állás akkor is.

Militot személy szerint nem játszanám. Ha Piqué bírja ő és Puyol középen, ha nem, akkor Touré.
A legfontosabb hogy Touré játszon akárhol, és hogy elöl a Messi, Bojan, Pedro hármas legyen akik mozognak.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.05.08. 14:28:00

Remélem hogy nyerünk a mai meccsen. Szerintem örülni kell annak, hogy ennyire jól kijöttünk ebből a szezonból. A legjobb négy között voltunk a BL-ben, nagyon kevésen múlott, hogy nem jutottunk ismét döntőbe. [Nem a bírón, a mi impotenciánkon.] A bajnokságban végig tűrhetően, időnként jól mentünk, annak ellenére, hogy természetes lett volna ha leenged a csapat, miután megnyerte az összes elképzelhető díjat. Szerintem Ibrahimovics leigazolásának ez volt a fő célja, ha ugyanazzal a stratégiával megyünk ebben az évben is, elképzelhetőnek tartom hogy valami jóllakottságféle miatt elvernek bennünket, annak ellenére, hogy nyilván jobban illik a Busman a csapatba, mint a Bosnyák Paraszt. Ha behúznánk a bajnokságot, úgy tudnánk le ezt a kritikus szezont, hogy csak nyertünk valamit.
Egyébként meg nyerjünk, mégpedig azért, mert az egész tetű szezonban 2 olyan bajnoki meccs volt, amelyen bármelyik csapat tudott ellenünk vezetni (ez összesen 120 perc), az meg azért nem semmi, na. Valaki írta, hogy a teljesítmény pontokkal mérése baromság, mert rögtön máshogy áll a bajnokság ha megváltoztatjuk a pontszámítási rendszer. Ezzel baromira egyet tudok érteni.

Hajrá, meg bocs az összeszedetlen írásért.
barca6
Jugador d'estrella

2010.05.08. 14:15:03

Én csak attól félek hogy a Sevilla és a Real megveszi a bírót.(mert hát ugye itt egy bl ott egy liga) :oops: :evil:
Remélem ez nem fog megtorténni.
Pellegrini meg a buta megjegyzéseivel elmehet a...öntelt, nagyképü banda az egész csapat(mármint a real)
Remélem elhozzuk a 3 pontot Sevillából.
Hajrá Barca!
Kép
hady
Director del Fútbol

2010.05.08. 14:02:31

Nincs más..:

MENEKÜLÉS A GYŐZELEMBE!!!!

Visca Barca!!!
vlxe
Capitá del Barça

2010.05.08. 13:14:39

Ma lesz az igazi döntő számunkra... Úgy gondolom, hogy tisztelni kell a Sevillát, ugyanakkor keményen fel kell lépni ellenük. A csapat képes ilyen kiélezett helyzetekben jól játszani :) Nagyon hajtós jó meccset várok... legyen már este!

Visca Barca, Visca Catalunya!!!!! :twisted:
Kép
kunigunda
Barça C

2010.05.08. 12:59:07

Perrero írta:
Riquelme10 írta:Kalap1988 egyetértek azzal amit írtál, de sztem akkor is nagyon sok a hasonlóság mert, ugye akkor ronaldinho esett vissza a vb után és most még Vb előtt ezért is motiváltabb a csapat mert mindenki azért lesz focista hogy vb nyerjen, még ha profik is ez biztos közre játszott hogy egy akkor 2006 ban mindent megnyertek vb után pedig a sztárok és mindenki az volt "pihentek" egy kicsit és a fáradság is kijött+ Messi aki ne feledjük akkor sokat volt sérült. Bár most Ini is nagyon-nagyon hiányzik, és ezért is van az hogy az idei játék sokkal sokkal elmarad a tavalyitól talán még jobban mint régen, Szerintem. Nem az eredmények bár a gólok száma is meg se egy jó Henry se egy Ini de ez már nem ugyanaz.

De idén bajnokok leszünk, jön Arsavin Fabregas Cáceres és lesz ami lesz..
a szovjet gyerek minek :?: Pedro simán hozza azt a szintet sztem
Az idei játék nem Iniesta hiány miatt ilyen, hanem a sokszor betömörülő védelem miatt. Azt hiszem, vannak még rajta kívül kreatív játékosok. Nagyon remélem, hogy a Barca be fogja húzni a bajnokságot.
Riquelme10
Barça B

2010.05.08. 12:49:51

Kalap1988 egyetértek azzal amit írtál, de sztem akkor is nagyon sok a hasonlóság mert, ugye akkor ronaldinho esett vissza a vb után és most még Vb előtt ezért is motiváltabb a csapat mert mindenki azért lesz focista hogy vb nyerjen, még ha profik is ez biztos közre játszott hogy egy akkor 2006 ban mindent megnyertek vb után pedig a sztárok és mindenki az volt "pihentek" egy kicsit és a fáradság is kijött+ Messi aki ne feledjük akkor sokat volt sérült. Bár most Ini is nagyon-nagyon hiányzik, és ezért is van az hogy az idei játék sokkal sokkal elmarad a tavalyitól talán még jobban mint régen, Szerintem. Nem az eredmények bár a gólok száma is meg se egy jó Henry se egy Ini de ez már nem ugyanaz.

De idén bajnokok leszünk, jön Arsavin Fabregas Cáceres és lesz ami lesz..
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.08. 12:42:56

Számomra logikus lenne, a kérdéses posztokat eldönteni úgy hogy, aki a kupavisszavágón középcsatárt játszott az most nem játszik, Touré meg mindenféleképpen. Akár Piqué posztján ha nem épül fel, akár Busi helyett. Keitát én is beraknám ő majd lefogja Navast, DAni elintézi Capelt a többiek meg apró pici gólokkal megzavarják az ellenfelet.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.08. 12:31:07

Riquelme10 írta:Ha Busquets nem ad 1-nél több gólpasszt az ellenfélnek akkor sima lesz.
Remélem Bojan kezdeni fog és tol egy triplát, és még Touréban is reménykedek.

Am ha most nem nyernek gyakorlatilag hozzák a Rijjkard érát ahol egy megnyert bajnokságot buknak el.
De el nem tudom képzelni hogy Cr vigyorog a Spanyol bajnoki kupával, nem állna jól neki.
Hát azért ez sztem túlzás. A 2006-200-es szezonban már közben is sokkal rosszabb érzéseim voltak, összehasonlíthatatlanul gyengébb volt a csapat és a pontokat is meg lehet nézni. Persze nyerjünk és ha nem nyerünk az nagy csalódás lesz, de ugyanakkor meg kell lengetni a kalapunkat abban az esetben is a fiúk előtt, mert szép szezont futottak úgy, hogy nyáron nem volt elég erősítés a keretben, ráadásul Iniesta végig szinte hiányzott, aki nagyon fontos eleme a csapatnak. Én biztos vagyok benne, hogy nem fogunk elbukni, de még egyszer mondom, ez a szezon akkor sem lenne Rijkaard-effektus.
Ja és 2006-07-ben elbuktuk az európai szuperkupát is igen botrányos játékkal és csúnyán, illetve a klub vb-ét is, egy sokkal gyengébb csapattal szemben. Most pedig már van 3 kupánk és a bl-ben is elődöntőt játszottunk.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.08. 12:30:43

Na az ÉN mai kezdőm:
VV-Alves-Piqué(Milito)-Puyol(Milito)-Maxwell(Abidal)
Busquets-Xavi(Keita)-Touré
Messi-Ibra-Bojan(Pedro)
Szerintem sima meccs lesz: 2-0 persze nekünk :D
G.: Ibra, Messi
:wink:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.05.08. 12:27:35

Charlie írta:Srácok, az utolsó 5 Sevilla elleni meccsből 4-t nyertünk gólt sem kapva, az az 1 vereség is az emlékezetes kupameccs.

Nyernünk kell, képesek vagyunk rá.
C.
Ez az egyik.

A másik pedig, hogy ha van lehetősége rá bebizonyítania a Sevillának, most megmutathatja, hogy hiába próbálkozik mindenki, idén csak a Barca és a Madrid nyújt értékelhető teljesítményt ebben a fos bajnokságban. Vagyis ki KELL jönnie annak, hogy SOKKAL jobb a Barca.

Szerintem ha kellő koncentrációval lépnek pályára a fiúk, akkor meg kell lennie.
Lezárt