Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ibra nem kap elég labdát? dehogynem, csak sokszor van lesen és lassú. Tudom, hogy Ibra topik, de erre muszáj volt reagálnom. A kezdőddel egyetértek. Kár, hogy Pique nem fog játszani.Stevenny írta:Hát ezzel az Ibrás dologgal én is egyetértek, maradni fog, ez egyértelmű! És szerintem vele nincs gond, hanem egyszerűen nem kap elég lehetőséget ( nem Peptől, hanem a társai nem adnak neki elég jó passzokat), de ez tényleg nem ebbe a topicba tartozik
Amúgy a mérkőzéssel kapcsolatosan, ez a meccs a szezon legfontosabb meccse, ezen áll vagy bukik minden, de ezzel semmi újat sem mondok! Tehát a mai meccsen elengedhetetlen a 3 pont, és mindenki reménykedik, hogy meg is lesz. De nem lesz olyan könnyű, mert egy elképesztő támadó-szekciója van a Sevillának, gondolok itt Diego Capelre, Jesusra, Fabianora és Negredora:?! Szerintem a rutinosabb védőket kéne játszatni, tehát én Militot és Puyol tenném be. De azt se felejtsük el, hogy Piquére is nagyon nagy szükség lenne a beiveléseknél, és ő mint egy lesi-puskás is beválhat, gólt szerezhet mint az Inter ellen! A középen Keita helyére Tourét tenném. A támadó-szekció pedig a egy Bojant tartalmazna és nem Pedrót! Ez lenne az én csapatom.
Én sokat várok ettől a meccstől, szerintem szoros lesz, a végén egy gyakorlatilag eldőlt bajnoksággal . ( a mi győzelmünkkel)
Tehát még egyszer a csapatom :
-----------------------------Valdés---------------------------------------
Alves------------Puyol----------------Milito----------------------Maxwell
-----------------------------Touré--------------------------------------
-----------------Busquets-----------------Xavi--------------------------
Messi-------------------------Ibra-------------------------------Bojan
Zlatan topik először is.galamb írta:A Tuttosport szerint nem elképzelhetetlen, hogy Ibra ősztől visszatérjen az Interbe. Valószínű semmi alapja nincs a feltételezésnek és én személy szerint adnék még egy év lehetőséget az Ibrának a Barcában, annak ellenére, hogy amikor ideszerződött nem voltam elragadtatva az örömtől.
Nem volt róla hír, szerintem nem is lesz fel avatva, tavaly ilyenkor már lehetett ilyenekkel foglalkozni, mert már bajnokok voltunk, de most sztem nem lesz.Enjoy írta:Tavaly utolsó két meccsen az új (idei) mezünkben játszottunk.
Ma felavatásra kerül a jövőévi mez?
Ebből a szezonból úgy jövünk ki jól, ha ma nyerünk. Függetlenül attól, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb csapata vagyunk, könnyen trófea nélkül zárhatjuk az idényt. Szerintem pont a szerencsefaktor (IS) döntött mind a kupában, mind a BL-ben. A bajnokságban is a Real több meccsen utolsó percben fordított, míg mi utolsó percben öngólt vétettünk, illetve több szerencsétlen X is volt.HAnonymus írta:Remélem hogy nyerünk a mai meccsen. Szerintem örülni kell annak, hogy ennyire jól kijöttünk ebből a szezonból. A legjobb négy között voltunk a BL-ben, nagyon kevésen múlott, hogy nem jutottunk ismét döntőbe. [Nem a bírón, a mi impotenciánkon.] A bajnokságban végig tűrhetően, időnként jól mentünk, annak ellenére, hogy természetes lett volna ha leenged a csapat, miután megnyerte az összes elképzelhető díjat. Szerintem Ibrahimovics leigazolásának ez volt a fő célja, ha ugyanazzal a stratégiával megyünk ebben az évben is, elképzelhetőnek tartom hogy valami jóllakottságféle miatt elvernek bennünket, annak ellenére, hogy nyilván jobban illik a Busman a csapatba, mint a Bosnyák Paraszt. Ha behúznánk a bajnokságot, úgy tudnánk le ezt a kritikus szezont, hogy csak nyertünk valamit.
Egyébként meg nyerjünk, mégpedig azért, mert az egész tetű szezonban 2 olyan bajnoki meccs volt, amelyen bármelyik csapat tudott ellenünk vezetni (ez összesen 120 perc), az meg azért nem semmi, na. Valaki írta, hogy a teljesítmény pontokkal mérése baromság, mert rögtön máshogy áll a bajnokság ha megváltoztatjuk a pontszámítási rendszer. Ezzel baromira egyet tudok érteni.
Hajrá, meg bocs az összeszedetlen írásért.
Az idei játék nem Iniesta hiány miatt ilyen, hanem a sokszor betömörülő védelem miatt. Azt hiszem, vannak még rajta kívül kreatív játékosok. Nagyon remélem, hogy a Barca be fogja húzni a bajnokságot.Perrero írta:a szovjet gyerek minekRiquelme10 írta:Kalap1988 egyetértek azzal amit írtál, de sztem akkor is nagyon sok a hasonlóság mert, ugye akkor ronaldinho esett vissza a vb után és most még Vb előtt ezért is motiváltabb a csapat mert mindenki azért lesz focista hogy vb nyerjen, még ha profik is ez biztos közre játszott hogy egy akkor 2006 ban mindent megnyertek vb után pedig a sztárok és mindenki az volt "pihentek" egy kicsit és a fáradság is kijött+ Messi aki ne feledjük akkor sokat volt sérült. Bár most Ini is nagyon-nagyon hiányzik, és ezért is van az hogy az idei játék sokkal sokkal elmarad a tavalyitól talán még jobban mint régen, Szerintem. Nem az eredmények bár a gólok száma is meg se egy jó Henry se egy Ini de ez már nem ugyanaz.
De idén bajnokok leszünk, jön Arsavin Fabregas Cáceres és lesz ami lesz..Pedro simán hozza azt a szintet sztem
Hát azért ez sztem túlzás. A 2006-200-es szezonban már közben is sokkal rosszabb érzéseim voltak, összehasonlíthatatlanul gyengébb volt a csapat és a pontokat is meg lehet nézni. Persze nyerjünk és ha nem nyerünk az nagy csalódás lesz, de ugyanakkor meg kell lengetni a kalapunkat abban az esetben is a fiúk előtt, mert szép szezont futottak úgy, hogy nyáron nem volt elég erősítés a keretben, ráadásul Iniesta végig szinte hiányzott, aki nagyon fontos eleme a csapatnak. Én biztos vagyok benne, hogy nem fogunk elbukni, de még egyszer mondom, ez a szezon akkor sem lenne Rijkaard-effektus.Riquelme10 írta:Ha Busquets nem ad 1-nél több gólpasszt az ellenfélnek akkor sima lesz.
Remélem Bojan kezdeni fog és tol egy triplát, és még Touréban is reménykedek.
Am ha most nem nyernek gyakorlatilag hozzák a Rijjkard érát ahol egy megnyert bajnokságot buknak el.
De el nem tudom képzelni hogy Cr vigyorog a Spanyol bajnoki kupával, nem állna jól neki.
Ez az egyik.Charlie írta:Srácok, az utolsó 5 Sevilla elleni meccsből 4-t nyertünk gólt sem kapva, az az 1 vereség is az emlékezetes kupameccs.
Nyernünk kell, képesek vagyunk rá.
C.