Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem ezek a galléros mezek absz. nem jönnek be...Titinho írta:
Itt vannak a valószínűsíthető jövő évi mezek.
De itt egy másik kép a hazairól: (ha már bábun áll, akkor bizony sanszos, hogy ez lesz)
http://www.barcaforum.com/attachment.ph ... 1273042557
V nyakú és galléros.Elég furcsa... Szerintem majd jövő héten mutatják be hivatalosan is.
találtam egy ilyet, de sztem ezbarca_bome írta:Nem tudom igazából, hogy melyik topikba illene ez a kérdésem. Nem lehet már tudni valamit arról, hogy milyen lesz a következő szezonbeli szerelése a csapatnak?
Úgy emlékszem, hogy tavaly 2-3 fordulóval a vége előtt már javában az új mezben játszottak a srácok. Igaz akkor nem volt ilyen nagy hajrá, mint most. Nem tudtok valamit az új mezekről? Esetleg képeket is linkelhetnétek aki tud valamit! Előre is köszönöm!
tetoválásokat feltehetnédRezi Torres írta:Nekem van 6sportszáram/2évvel ezelőtti hazai idegenbeli,3évvel ezelőtti hazai,tavalyi idegen hazai és az idei idegenbeli/ 2pólom 1sárga elején címer 1 kék elején címer körbe arany füzérrel/6mez 2004-2005 2005-2006 hazai és a bugyi kék:) meg egy rivaldos még gyerekkoromból:) és egy arany középen kék csík Kluivert felirattal!ja meg egy davidsos!3sál,1naptár,1zászló,1pulcsi,tavalyi idegenbeli nadrág,volt bugyikék is de elhagytam:(:(a bugyi kék sapkámat meg ellopták:(de most kaptam barátnőmtől mangósat:)aztán 2 könyv,1bögre,1toll,pomponos téli sapi,halászsapi,takaró,hűtőmágnes,2törölköző,az a bigyó amit cserélnek meccsek előtt:Dgombfocik:)és hát ugye 2 tetoválás!
és a legfontosabb 1 BARCA SZÍV!!!
igen néztem,köszi. kb 100 weboldalt néztem,és kérdeztemEl fanático írta:A Lionsport.hu-n nézted? Vannak gyerekekre való együttesek - mez, nadrág, sportszár - de a méretezés nem magyar, tehát annak utána kell nézni, hogy a 6-9es méret például mit takar.berlingo00 írta:köszi sjd, már néztem és írtam is 1-2 hirdetőnek. igazából név nélkülit keresek,és rányomatnám a gyerkőc nevét.
ja cscsabi tényleg vérbeli üzletember
Itt a link: http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 04_169_254
A Lionsport.hu-n nézted? Vannak gyerekekre való együttesek - mez, nadrág, sportszár - de a méretezés nem magyar, tehát annak utána kell nézni, hogy a 6-9es méret például mit takar.berlingo00 írta:köszi sjd, már néztem és írtam is 1-2 hirdetőnek. igazából név nélkülit keresek,és rányomatnám a gyerkőc nevét.
ja cscsabi tényleg vérbeli üzletember
Ezt csak most vettem észre.cscsabi11 írta:Sziasztok.
Egy a rövid uju póló eladó ha valakit érdekel.
50000ft-ért adom ,az eredeti ár 11900ft.
Nekem már van ilyen és ezt ajándékba kaptam.
Cseréről is lehet szó.de csak új dolgok érdekelnek.
Amúgy ez is új ,nem volt használva.
Narancssárga és L-es méretű.
Képet a saját bénázásom miatt nem tudok ide felrakni.
Ha valakit érdekel e-mail címre már át tudom küldeni.
cscsabi12@citromail.hu -címen tudtok elérni.
mondjuk ez?berlingo00 írta:szia mindenkinek.üdvözlök minden barca rajongót. segítségeteket szeretném kérni,fiamnak keresek mezt,de sajnos gyermek méretben sehol nem találok(152-es méret)
. tudna valaki segíteni? köszönöm előre is.
ja és annyit hogy sürgős lenne,mert május9.-én lesz a szülinapja
A Lionsport-on van Nike is 4500.- + pktg.ab1daL írta:Nem tudtok ajánlani egy olyan boltot Mo.-n ahonnan lehet rendelni a neten Barca-s sálat?
Itt vannak sálak is. 2500 ft + postaköltség! Igaz nem nike, de szerintem jól néznek ki...ab1daL írta:Nem tudtok ajánlani egy olyan boltot Mo.-n ahonnan lehet rendelni a neten Barca-s sálat?
ezt en is szeretném megkérdezni.. + mennyi lenne az ára ..előre is kösz...ab1daL írta:Nem tudtok ajánlani egy olyan boltot Mo.-n ahonnan lehet rendelni a neten Barca-s sálat?