2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt te is tudod, hogy nem így működik. Egy 4 éves ciklusról van szó, amikor az első évben biztos hogy szeretne a csapatban is olyan változtatást, ami a nevéhez köthető.abreu írta:Rossel akkor majd hozzátesz jövőre valamit a csapathoz.Cooltiszo írta:Érdekesek ezek az átigazolási "pletykák".
Mint szurkoló örülnék ha jönnének minél hamarabb a játékosok, viszont nem igazán tartom helyesnek azt, hogy az elköszönő elnök úgymond kiüríti a kasszát az új elnök elől. Elég egyértelműen Rosellnek akar keresztbe tenni ezzel, viszont a csapat rosszul is kijöhet az egészből, mert bármi is fog történni Rosell iszonyat komoly esélyes marad (jelenleg favorit), és lehet hogy ő is akar majd vmit még hozzátenni a csapathoz, ami elég egyértelműen nem egy csere jobb hátvéd lenne. Érdekesek a szituk, várjunk pár hetet, ennyi időn belül valszeg ki kell derülnie, hogy van-e átigazolása Laportának, és mennyi...
Jelenleg a VB előtt állunk, és jó esély van leigazolni egy klasszis csatárt, akit a klubja is el akar adni, ráadásul nekik is minél hamarabb szükségük van a pénzre (ugye mert jún, 30-ig kell kifizetniük vmi nagyobb tartozást), akkor miért ne igazolná le Laporta?! Jelenleg még ő az elnök június 30-ig, amit ezalatt tesz azt nem azért teszi, hogy mással kiszúrjon.
Szóról szóra ezt akartam mondani.Elég érdekes, sőt sztem egyedülálló, feltéve, ha létrejönnek a szerződések.Tisztelem Laportát, de sztem is lehet vmi háttérben, kérdem én, miért nem tavaly nyáron egy tripla után lett felerősítve a keret 3-4 játékossal?Cooltiszo írta:Érdekesek ezek az átigazolási "pletykák".
Mint szurkoló örülnék ha jönnének minél hamarabb a játékosok, viszont nem igazán tartom helyesnek azt, hogy az elköszönő elnök úgymond kiüríti a kasszát az új elnök elől. Elég egyértelműen Rosellnek akar keresztbe tenni ezzel, viszont a csapat rosszul is kijöhet az egészből, mert bármi is fog történni Rosell iszonyat komoly esélyes marad (jelenleg favorit), és lehet hogy ő is akar majd vmit még hozzátenni a csapathoz, ami elég egyértelműen nem egy csere jobb hátvéd lenne. Érdekesek a szituk, várjunk pár hetet, ennyi időn belül valszeg ki kell derülnie, hogy van-e átigazolása Laportának, és mennyi...
Rossel akkor majd hozzátesz jövőre valamit a csapathoz.Cooltiszo írta:Érdekesek ezek az átigazolási "pletykák".
Ennyi. Egy csere jobb kell még, más sztár nem kell már.. Nehogy bele essünk egy csapdába..papek89 írta: Tehát kell Villa is, meg Fabregas is. (Meg még 1-2 kiegészitő ember sem árt pl Alvesnek egy cserehátvéd )
Ebben számomra semmi rossz nincs (nincs is jogom h eldöntsem), csak nem ez az első eset h sikerült összeveszni ilyen neveken a fórumozóknakAdam Philip írta: Értelek, persze, de mivel régóta lehet olvasni olyan híreket, hogy érkezik vki jobboldalra, gondoltam leirom azokat a neveket, főleg a spanyol bajnokságból, akik szóba jöhetnek.
Nem tudom mi a rossz ebben.
Ez tényleg nagyon jól hangzik, de ki lenne a 10.?albicelesteX írta:Én azt gondolom szinte biztos,hogy nyáron megpróbáljuk visszahozni!Bármilyen eredménnyel is!De kopogtat majd a vezetőség az Arsenalnál!És gyanítom,hogy Tourét is bevonnák a bizniszbe!Amit Wenger meg szépen preferálna!Azért egy Villa-Fabregas duó érkezése nem semmi lenne!Elég komoly fegyver tény!Arról nem is beszélve,hogy így 9 játékos lenne a bő spanyol keretbe csak a Barca-ból!Ami szintén dícséretes!Ha pedig jönne egy 10. is akkor tényleg nagyon elégedett lennék!
Értelek, persze, de mivel régóta lehet olvasni olyan híreket, hogy érkezik vki jobboldalra, gondoltam leirom azokat a neveket, főleg a spanyol bajnokságból, akik szóba jöhetnek.sjd írta:Hát csak sajnos nem fm-ezünk és még Laporta se vagy (vagy még elnökjelölt se)Adam Philip írta: Én a jobbhátvéd posztra az alábbiak közül válogatnék:
Ángel López (Villareal), Iraola (Bilbao), Varela (Atlético Madrid),
Otámendi (Veléz Sársfield).
Én már több jobbhátvédet is kinéztem aki még ingyen elhozható is lenne, de nem írom ide, mert mi értelme volna?
Neked meg vanbommelnek is mondom h kár összeveszni ilyen neveken (és már gyakorlatilag folyamatosan ez megy itt, remélem nem lesz bezárás)
OFF: Gudjohnsen meg már tudomásom szerint a Spursnél tart
Hát csak sajnos nem fm-ezünk és még Laporta se vagy (vagy még elnökjelölt se)Adam Philip írta: Én a jobbhátvéd posztra az alábbiak közül válogatnék:
Ángel López (Villareal), Iraola (Bilbao), Varela (Atlético Madrid),
Otámendi (Veléz Sársfield).
Ángel 30 éves, Iraoloa vak, Varela még vakabb, Otamendi középső védő, Bartra, Montoya fiatal, őket kölcsön kell adni, Henrique a Racingból nem emelkedik ki. Cáceres kell ide, nem más....[/quote]van Bommel írta:
MonacoJORGHE írta:Üdv mindenkinek!
Gudjonsenről tud valaki valamit? Hova tünt?