Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem a szőr futkos tőle a hátamon... ez a nem érted vmi kampány szöveg lehet, Djuice reklámokba is van, mintha azt akarnák üzeni, hogy hülye vagy hozzá, ne számóógassá, gyere vedd meg oszt cs...miihii írta:Nemrég szó volt a reklámokról.
Nekem nagyon bejön a Vodafone Avataros akciója Vadon Janival![]()
-Látlak!
-Látom...Nem érted...
Hatalmas a pultoscsávó
Írtam Élőben is:ozsimiki írta:Hogy +izgulni való is legyen:
mai tippjeim:
Barca-Valladolid 3-1
Malaga-R.M. 1-3
Santander-Gijon 2-1
Osasuna-Xerez 1-1
Valencia-Tenerife 1-1
elvileg majd Slither, és MichaaBee is beírja
Nálunk már tegnap óta esik az eső. Remélem holnapra már abbamarad.FtcSikiHun írta:Nézd meg a www.sarospatak.hu oldalt...ne tudd meg mi van ittbonano írta:Emberek!
Ez egy tragédia, amit az észak-magyarországi honfitársainknak át kell élniük. Az amúgyis nehéz helyzetet most az árvíz nehezíti! Ez egyszerűen hihetetlen, tragikus, embert próbáló!
Aki tud, segítsen, bármivel! Bárhogyan!
Össze kell fogni, együtt kell érezni az ott élő nemzettársainkkal, a szenvedőkkel.
Az Isten zárja el az ég csatornáit! Kérlek Istenem, könyörülj Rajtunk!
Szerk.:Reggel 8tól esik az eső megállás nélkül.
Nézd meg a www.sarospatak.hu oldalt...ne tudd meg mi van ittbonano írta:Emberek!
Ez egy tragédia, amit az észak-magyarországi honfitársainknak át kell élniük. Az amúgyis nehéz helyzetet most az árvíz nehezíti! Ez egyszerűen hihetetlen, tragikus, embert próbáló!
Aki tud, segítsen, bármivel! Bárhogyan!
Össze kell fogni, együtt kell érezni az ott élő nemzettársainkkal, a szenvedőkkel.
Az Isten zárja el az ég csatornáit! Kérlek Istenem, könyörülj Rajtunk!
Höh, köszi, hamarabb megtaláltad a videót, mint énbarca99 írta:
Nekem is eszembe jutott, youtube alapján ez a fekete gatyás - fehér sportszáras srác egész jó lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=XmNpaWuwkns
(Kudu, mostanában elég sok videón feltűnsz).
Nekem is eszembe jutott, youtube alapján ez a fekete gatyás - fehér sportszáras srác egész jó lenne.Apropó kapus, nem kéne kapus posztra valakit igazolni? (nem Valdés helyére) Vagy kezdjünk el lehetőséget adni Oiernek?
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestögée annak,mkénit rdeeözndenk el a btüek:eyegüdl az a fntoos,hgoy az eslő és az uolstó betü a hlyéen lygeen;ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivszsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad.A jnleeésg mgáayzrataa az,hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket,hneam tleejs sazavkat ovals.Íme a bzoinytéik. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáii fmonisáokgkal!gygerike írta:Valaki küldött e-mailba(nme innen) 1 olyan szöveget amiben az van hogy az ember szavakat olvas nem pedig betűket. Na szal aki linkelni vagy bemásolni tudná nagyon megköszöném. Meg am is érdekes hátha érdekel még pár embert. Előre is köszi