2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem kötekedésből írtam, értem, hogy mit mondasz és igazad is van. Mezőnyben kevés, de ha lövi a gólokat addig nincs gond velebarcafan0911 írta:Én írtam. Pedro a befejezésben jó, ha helyzetbe hozzák belövi. A Barcában szerintem ő értékesíti a legnagyobb arányban a helyzeteit. De a támadások kialakításában, végig vitelében vagy más helyzetbehozásában gyenge.zola8787 írta:Valaki azt írta, h Pedro azért nem lesz kezdő jövőre, mert elhalnak benne a támadások. Minden meccsen ennyit hozna, szerintem kezdő lenne![]()
![]()
Én írtam. Pedro a befejezésben jó, ha helyzetbe hozzák belövi. A Barcában szerintem ő értékesíti a legnagyobb arányban a helyzeteit. De a támadások kialakításában, végig vitelében vagy más helyzetbehozásában gyenge.zola8787 írta:Valaki azt írta, h Pedro azért nem lesz kezdő jövőre, mert elhalnak benne a támadások. Minden meccsen ennyit hozna, szerintem kezdő lenne![]()
![]()
Mondjuk Bojannak biztos benne van az is hogy baromira szeretne bizonyítani.. meg hát... elég fiatal, energikus, még nem probléma számára a futás, és remélem, hogy még nagyon sokáig nem is lesz probléma...De Xavi szerintem azért hiányzik.
Pontosan. Remélem Bojan köv idényre is marad a kezdőben. Ibrát nem láttam annyit futni mint Bojant pl most.
Titokban én is kitűztem még egy rekordot idénre a gyerekeknek:legyen meg a 100fanbarca írta:Nah, eddig eléggé bíztató a dolog. Kéne rúgni még legalább 4 gólt, mert szeretném ha meglenne a 100 lőtt gól!
Szerintem a további események:
További gólszerzők: Messi, Bojan, Touré, Bojan