2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem, de vagyok ekkora ökör, hogy egy hasonlót meg tudnék csinálni a hülye haverjaimmal együtt!Capon írta:Csak nem neked is van otthon egy Real mezbe öltöztetett gumicsajod?![]()
mert? rajta igazán nem múlott semmi és nem értem,hogy miért szidja mindenki
Szerintem nem a Pellegrini hibája volt, hanem a vezetőségéfir3bird írta: remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
Szerintem nem Pellegrini volt rossz döntés, hanem a dolgos, tehetséges hollandok elengedése (elűzése). Bár sok gólt szerzett szerintem nem tett jót a Madridnak CR leigazolása, nem hiszem, hogy a rajongók tábora annyira megnövekedett volna miatta, ill. Benzema se vált be.fir3bird írta:hát gratulálok!
komoly versenyfutás volt végig, ott rontottuk el, hogy mindkét Barca elleni meccset elvesztettük. ha legalább az egyiket hozzuk... na mindegy.
remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
egyrészt, mit érünk vele? szépen mutat meg minden, de semmire nem mentünk vele.Végülis, cask 95 pontot hozott össze... Rolling Eyes
De így legalább megint építhettek egy új csapatot, új taktikával, új posztokkal Twisted Evil
Végülis, cask 95 pontot hozott össze...fir3bird írta: remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
Szerintem a 102 rúgott gól szórakoztató játékra vall.Pelle tényleg azt nyilatkozta am,hogy közönségszórakoztató játékot nyújtottak egész évben? HF mintha ezt mondta volna, persze a hátrányból felállásoknál volt egy egészséges iram, de azért kicsit túlzónak érzem ezt a kijelentést.
rájuk nem,de magunkra igen, azzal,h oda vissza vertük őket, egyértelműen a saját kezünkbe vettük a sorsunkat, és nem is hibáztunk végül.madmushroom írta:Kemény menet volt, le a kalappal a srácok előtt ahogyan le a kalappal a Madrid előtt is. Egy szavunk nem lehetne rájuk ha most ők lennének a bajnokok.