Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.17. 14:41:30

Nem értem amúgy, hogy miért támadják ennyire Pellegrinit, mikor 96 pontot szerzett a bajnokságban a Madrid.
Az a legnagyobb baj, hogy arrafelé nem divat a türelem, gusztustalanul bánnak emberekkel.
Most megint előszedik a "hajtsuk el az egész csapatot" dumát, szidnak mindenkit (ilyen embereket, hogy Higuaín, aki 27-et gurított a bajnokságban, csak mert volt egy gyenge meccse a Lyon ellen).
Ahelyett, hogy egy kicsit türelmesek lennének, vagy lettek volna már nagyon régen.
Minden évben eljátsszák, szánalmas.
Remélem a Bayern nyeri a BL-t és Robben rúgja a győztes gólt, miután elhajtották őt is ugyebár.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.17. 14:12:45

Capon írta:
Rinku írta:Azért ez a nem mindegy! :lol: :lol: :lol: Látom nem csak én vagyok ekkora állatt! :wink: :P
Csak nem neked is van otthon egy Real mezbe öltöztetett gumicsajod? :lol: :lol:
Nem, de vagyok ekkora ökör, hogy egy hasonlót meg tudnék csinálni a hülye haverjaimmal együtt! :lol: :lol: :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.17. 14:10:31

Rinku írta:Azért ez a nem mindegy! :lol: :lol: :lol: Látom nem csak én vagyok ekkora állatt! :wink: :P
Csak nem neked is van otthon egy Real mezbe öltöztetett gumicsajod? :lol: :lol:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.17. 14:07:05

Azért ez a nem mindegy! :lol: :lol: :lol: Látom nem csak én vagyok ekkora állatt! :wink: :P
Football, bloody hell. /SAF/
daffy
Madridista

2010.05.17. 14:06:16

barca99 írta:Remélem belefér... :lol:

(az img funkció miért nem működik?)
mert? rajta igazán nem múlott semmi és nem értem,hogy miért szidja mindenki
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.17. 13:48:59

Remélem belefér... :lol:

(az img funkció miért nem működik?)
levproff
Director del Fútbol

2010.05.17. 13:37:54

Perez milyen pofát vágott akkor, amikor megkapta az SMS-t, hogy 2-0. :lol: 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Deus
Boixos Nois

2010.05.17. 09:30:54

fir3bird írta: remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
Szerintem nem a Pellegrini hibája volt, hanem a vezetőségé :!: Mert ugyanis ott a hiba, hogy nem lehet tetszés szerint összevásárolgatni. Először az edző döntsön, hogy ki kell a csapatba. Mondok egy egyszerű példát. Vezetőség felhozza mondjuk Ribéry -t, és ha azt mondja a Pellegrini, hogy nem ő kell, hanem valaki más, akkor mást kell szereznie, hogy megépítse a csapatát.

Remélem érted hogy mire céloztam. Jó példa erre nálunk. Pep döntött, hogy ki kell ide, nem a vezetőségé!
KépKép
vlxe
Capitá del Barça

2010.05.17. 09:24:34

Egy nagyon nehéz szezonon van túl a csapat és rendkívüli módon gratulálok nekik, mert megint olyan örömöket szerzett nekem a csapatom, amit sosem fogok elfelejteni :) A madridisták oldaláról pedig az, hogy Pellegrinit hibásnak tartják egyszerűen nonszensz.. A legnagyobb gondok ott kezdődnek, hogy elengedték a két hollandust... Most nem azért, de mindkét játékos bl döntőzik, abban a stadionban, ahol egy évvel ezelőtt még szívtak... Cr nagyon sokszor húzta a hátána csapatot, és badarság lenne kijelenteni, hogy nem volt jó vétel a madridnak. A madridiaknak tanulniuk kell a hibáikból, azokból a hibákból, amiket 6 éve mindig elkövetnek. Előtérbe kéne helyezni a csapatépítést minden téren,(utánpótlás,edző és szakmai stáb) és nem azon gondolkodni, hogy a 96 pontos Pellét ki kell rúgni, mert nincs cím.... Ha a madrid megint azt hiszi, hogy új edző,új csapat után Tri Champeons lesz, akkor hatalmasat hibáznak megint...

Köszönöm a csapatomnak ezt a csodás évet!!! :D VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA :!: :!: :!:
Kép
galamb
Jugador del Barça

2010.05.17. 08:31:11

fir3bird írta:hát gratulálok! :)

komoly versenyfutás volt végig, ott rontottuk el, hogy mindkét Barca elleni meccset elvesztettük. ha legalább az egyiket hozzuk... na mindegy.

remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
Szerintem nem Pellegrini volt rossz döntés, hanem a dolgos, tehetséges hollandok elengedése (elűzése). Bár sok gólt szerzett szerintem nem tett jót a Madridnak CR leigazolása, nem hiszem, hogy a rajongók tábora annyira megnövekedett volna miatta, ill. Benzema se vált be.
Szerintem ha B. Schustert nem rúgják ki, mára nagyon összeállt volna a csapat. De hát más a Madrid filozófiája.
Ha jövőre Murinho jön, lehet hogy nem marad trófea nélkül a Madrid, de a klub tovább fog veszíteni népszerűségéből. A Raul típusú játékosokból és vezetőkből van kevés a Madridnál, belőlük kellene több és akkor volna mitől félni a Barcának.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.17. 08:25:26

ezt kizárólag pereznek és az ő politikájának "üzenem" (ami valószínűleg most sem bukott meg), nem pedig a feltehetően csalódott madridszurkolóknak!

250ből semmi...
Gratulálok az ezüstéremhez! :wink:
PUYOL-XAVI-INIESTA
galamb
Jugador del Barça

2010.05.17. 08:20:09

Valóban el kell ismerni, hogy a Madrid végig jól kapaszkodott, általában jól játszott és főleg nagyon sok gólt szerzett. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni (és szerintem ez fájhat a legjobban minden madridistának), hogy idén egy döntőnek kikiáltott meccsüket sem tudták sikerrel venni, gondoljunk csak az Alcorcón elleni Király-kupa égésre, a Lyon elleni BL-kudarcra vagy a 2009–2010-es szezon két „El Clásico”-jára. Ez nagyon beszédes. Nagy tehetségek játszanak a Madridban, de, amikor igazán kellene nem tudnak eredményes futballozni. Szvsz arról van szó, hogy nincs csapategység, nincs rend a fejekben, nem bírják a nyomást. Ez részben a túlköltekezésnek az átka, részben hogy azonnali eredményeket várnak, nincs idő a csapatépítésre. Láthatóan sokat veszít a Madrid hírnevéből, de ez legyen az ő gondjuk.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.17. 01:08:08

Nem semmi versenyfutás volt a célig. A két csapat kihozta egymásból a legjobbat ezert is beszélhetünk 99 és 96 megszerzett pontról ami döbbenetes.

Eredményességtől függetlenül ez az idei év messze a legélvezhetőbb madridi játékot nyújtotta az elmúlt jó pár évet figyelembe véve. Nekem főleg szezon elején/közepén "tetszett" a Madrid játéka aztán valahogy ellaposodott. Bár ez csak az én véleményem. Azért mégis csak lőttek 102 gólt és 96 ponttal zárták a bajnokságot, ahogy Pep mondaná ez botrányosan jó eredmény.

A Barca-t nem lehetett megfogni, mindössze 1 vereséggel nyertük meg a bajnokságot. Bár nem tudom de megkockáztatom hogy ilyenre nem nagyon lehetett példa a Liga történetében. Tavalyhoz képest kicsit kevesebb gólt rúgtunk (-7) de viszont sokkal kevesebbet kaptunk (-11) ami nagyszerű eredmény. A játékunkkal voltak gondok itt ott, elég nehezen, akadozva működött a gépezet az előző évhez képest (bár talán kár is ahhoz az idényhez hasonlítani bármilyen másik szezont) főleg a BL egyenes kieséses szakaszáig mondható ez el szerintem, addig valahogy nem akart olajozottan működni a gépezet. Elég sokat is elégedetlenkedtünk itt a fórumon.
Fantasztikus ez az elért 99 pont, nem hiszem hogy a közeljövőben meg lesz döntve, annak ellenére sem hogy valószínűsíthető a Valencia és a Sevilla gyengülése is sajnos. Viszont a kis és közép csapatok remélem egy kicsit tudnak erősödni ha a játékos keretet tekintve nem is de a stabilitásban és a mutatott játékban igen.

szerk.: a lényeg meg lemaradt :oops: ...
...Grat mindkét csapatnak a rekord pontokhoz :!: :!: :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
tibi18
Barça B

2010.05.17. 00:49:12

Gratulálok a bajnoki címhez! Végletekig kiélezett bajnokságban a jobb nyert! Remélem jövőre is hasonló lesz a két csapat között a versenyfutás, de már fel tudunk végre nőni a feladathoz, hogy meg is előzzünk Titeket a végén! Amitől kicsit félek, (hallva a híreket: Villa --> Barca, Silva --> Real) hogy még nagyobb lesz a szakadék a 2. és 3. között..mondjuk ez legyen a legnagyobb bajunk!

Jó nyarat, jó VB nézést minden szurkolónak, aztán ősszel indul a liga!
Hala Madrid!
fir3bird
Entrenador del Barça

2010.05.16. 23:08:50

Végülis, cask 95 pontot hozott össze... Rolling Eyes
De így legalább megint építhettek egy új csapatot, új taktikával, új posztokkal Twisted Evil
egyrészt, mit érünk vele? szépen mutat meg minden, de semmire nem mentünk vele.
másrészt spanyol kupa? harmadosztályú csapattól 0-4. :lol:
BL-ben siralmas szereplés..
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.16. 22:47:46

fir3bird írta: remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
Végülis, cask 95 pontot hozott össze... :roll:
De így legalább megint építhettek egy új csapatot, új taktikával, új posztokkal :twisted:
fir3bird
Entrenador del Barça

2010.05.16. 22:45:37

hát gratulálok! :)

komoly versenyfutás volt végig, ott rontottuk el, hogy mindkét Barca elleni meccset elvesztettük. ha legalább az egyiket hozzuk... na mindegy.

remélem Pellegrini megy, mert bebizonyította, hogy nem alkalmas a Real Madrid élére. rossz döntés volt tavaly nyáron idehozni.
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.16. 22:11:51

Pelle tényleg azt nyilatkozta am,hogy közönségszórakoztató játékot nyújtottak egész évben? HF mintha ezt mondta volna, persze a hátrányból felállásoknál volt egy egészséges iram, de azért kicsit túlzónak érzem ezt a kijelentést.
Szerintem a 102 rúgott gól szórakoztató játékra vall.
Csak eredmény nélkül.
Tegyük fel hogy jövőre nyerne a Madrid. De el küldik az éppen aktuállis trénert mert nem volt szép a játék. Vagy a sikerek hiánya vagy a mutatott játék miatt küldenek el egy edzőt. Lassan ez egy véget nem érő körforgás.
Andris
Adminisztrátor

2010.05.16. 21:54:08

Remélem Perez mester tanult valamit az idényből. Mindenki érdekében.

Őszintén szólva, ha a teljesítmény, hajtás, küzdelem önmagában igazán komoly tiszteletet ébresztene bennem, elismerésre sarkallna, lehet hogy nem a Barcának szurkolnék, sőt valószínűleg az angol bajnokságot kedvelném.
Ráadásul a két csapat teljesítményét, a végeredményüket, főként a madridét 18 spanyol csapat gyengeségének fogom fel jó nagy részben.

Egyszóval szerintem rossz volt nézni a madrid játékát a legtöbbször, és nem tükrözi reálisan az erejüket a 96 vagy hány pont. Amellett h nagyot hajtottak, ráadásul nem egyszerű ezt végig a második helyről tenni.

Így elég nehéz gratulálni az ezüsthöz, őszintén szólva nemtudom érdemes-e, nem lenne maradéktalanul őszinte. Bocsi, ez a véleményem, tényleg.

Inkább csak üdvözölném a madridista kollegákat, gondoljanak arra hogy a fociban mindig minden változik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.16. 21:44:56

madmushroom írta:Kemény menet volt, le a kalappal a srácok előtt ahogyan le a kalappal a Madrid előtt is. Egy szavunk nem lehetne rájuk ha most ők lennének a bajnokok.
rájuk nem,de magunkra igen, azzal,h oda vissza vertük őket, egyértelműen a saját kezünkbe vettük a sorsunkat, és nem is hibáztunk végül.

Pelle tényleg azt nyilatkozta am,hogy közönségszórakoztató játékot nyújtottak egész évben? HF mintha ezt mondta volna, persze a hátrányból felállásoknál volt egy egészséges iram, de azért kicsit túlzónak érzem ezt a kijelentést.

és természetesen minden gratulációt én is megköszönök! szép gesztus
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.16. 21:41:17

Kemény menet volt, le a kalappal a srácok előtt ahogyan le a kalappal a Madrid előtt is. Egy szavunk nem lehetne rájuk ha most ők lennének a bajnokok.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2010.05.16. 21:41:00

Gratulálok, nem semmi egy 96 pontos csapat előtt bajnoknak lenni:) jó ivást mára:D
daffy
Madridista

2010.05.16. 21:34:45

ja h ismét nyitva a topic...akkor átmásolom az első könnycseppek után írt hsz-em egy másik helyről:
dicsérni nyilván nem foglak benneteket,azt megteszi mindenki más. isteníteni nem foglak benneteket,azt megteszitek mindenki más helyett :D
marad az elismerés: elismerem,hogy madridban nincs még kész a csapat. elismerem,hogy hoztak rossz döntéseket mind2 csapatnál(madrid,barca). elismerem,hogy a real jelenleg ennyit tud ezzel az "edzővel". elismerem,hogy oltári különbségek vannak a ligában. elismerem,hogy a csapatom nem képes hajtani egy teljes meccsen át. elismerem,hogy messi jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa,aki sokat köszönhet a legjobb csapatnak. elismerem,hogy megérdemeltétek a bajnoki címet és gratulálok hozzá. mit lehet ilyenkor mondani? majd jövőre? dehogy,majd akkor,ha lesz egy rendes edző,egy erőnléti edző,egy orvosi stáb,egy csupa szív csapat. láttuk hogy kell játszani,remélem megmutatjuk,hogy mi is tudunk hasonlót,ha akar a csapat. gratulálok :cry: :cry:
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.05.16. 20:59:14

Azért gratula és minden elismerés a Madridnak! Mindig a nyomukban voltak és próbáltak nyomást tenni ránk, de hiába....

( egy kispiszkálódás: Majd jövőre :) de ez csak vicc , nem kell komolyan venni :P )
Hattrick: Tatabánya City
Lezárt